lauantai 22. kesäkuuta 2024

Pre-juhannus mökillä, 2024 edition (osa 1/2)

 Hei ja hyvää juhannusta kaikille!

Toivottavasti teidän juhannus on ollut vähän hauskempi kuin omani - olin eilen eli aattona töissä (ja jouduin vielä kävelemään kotiin kun bussit ei kulkeneet enää klo 13 jälkeen ><) ja tänään olen ollut yksin kotona ja lähinnä tehnyt kotitöitä :'D Olin kyllä viime vuonnakin juhannuksena töissä, joten tähän on jo melkeinpä tottunut!

Viime vuoden tapaan minulla oli tämä juhannusviikon maanantai vapaata, joten lähdettiin miehen kanssa mökille viettämään vähän etukäteistä juhannusta. Otin taas nukkeja mukaan ja tällä kertaa ehdin kuvata lähes kaikkia, vain yksi ei tainnut päästä kameran eteen kun sillä oli niin talviset vaatteet päällä ^^'

Näissä kuvissa on taas nyt pelkkiä Azonen nukkeja, olen ottanut nyt niitä mieluummin mukaan reissulle kun niitä mahtuu enemmän kassiin pienempään tilaan kuin isompia Pullippeja. Näitä kuvia tuli otettua myös sen verran paljon että ne tulevat nyt kahdessa eri postauksessa tänne blogiin. Tässä ekassa satsissa esiintyvät Miyuki, Lumina ja Yumeri!

En ole kuvannut Miyukia tosi pitkään aikaan ja sen seurauksena sillä on ollut jo ikuisuuden päällä tämä asusetti, jonka ostin joskus Mandarakesta. LL-rintavarustuksen omaaville nukeille on joskus vähän hankala löytää päällepantavaa, joten olin tosi iloinen tämän asun saadessani! Siihen siis kuuluu tuo mekko ja neuletakki, kengätkin ovat itse asiassa Azonen ja myöskin löytö Mandarakesta!
Kukkia kasvoi aika kivasti mökin pihapiirissä!

Miyuki taitaa muuten olla julkaisuiältään vanhin Pure Neemo -nukkeni mutta sillä on ehdottomasti paras hiusten laatu kaikista omistamistani Azonen nukeista! Lähes kaikilla muilla hiustuntuma on paljon huonompi ja osa on oikeasti varsinaisia liimalettejä D:

Seuraavaksi kuvasin Luminaa, jonka söpön asun taisin hankkia viime kesänä! Tykkään tuosta asusta nukella niin paljon, että en ole vieläkään raaskinut vaihtaa sille muita vaatteita ^^'


Viimeiseksi vielä Yumeria! En ole muuten kuvannut tästä nukesta mitään kunnollista sen stock-asu päällä, joten näiden kuvaamisien jälkeen vaihdoin kotona sille taas stockit ja ehkä siitä sitten kuvia joskus myöhemmin! Tälläkin nukella oli aika talviset vaatteet päällä mutta tämä asu sopi mielestäni kuitenkin hyvin mökkiympäristöön joten nukke päätyi sitten kuvattavaksi.
Yumeri on kyllä yksi söpöimmistä Pure Neemo -nukeistani ♥ Nuo silmät ovat aivan ihanan väriset ja tykkään vaan niin paljon tästä Seran naamasta! Minullahan on tosiaan toinenkin Sera, Sara, mutta sillä on erilainen ilme ja se on värimaailmalta muutenkin aika erilainen. Ja kehotkin ovat erilaiset! Voisinkin ottaa näistä kahdesta vertailukuvia joskus ~

Loput näistä tulevat sitten seuraavassa postauksessa. Nähdään taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti