sunnuntai 10. syyskuuta 2023

Kesälomakuvia, osa 2

 Hei taas kaikille!

Kesälomalla ottamiani kuvia sisältävien postailujen sarja jatkuu, tälläkin kertaa luvassa on kuvia Azonen nukeistani!

Edelliseen postaukseen oli muuten tullut virhe, ne siinä olleet kuvat oli otettu 5.8. eikä suinkaan 8.8. (jos tällä on nyt mitään merkitystä ylipäätään...). Tämänkertaiset kuvat on otettu 6. ja 7.8. ja niissä esiintyvät Lock, Ruby ja Saskia.


Halusin ainakin joihinkin näihin kuviin Alice in Wonderland -henkisyyttä, kun nukke on stockina kuitenkin olevinaan March Hare kyseisestä teoksesta. Tuo outo aurinkovoimalla pimeässä hohtava pöllökoriste sopi ihan hyvin tähän teemaan! Näistä tuli mielestäni aika kivasti onnistuneita! Tämä on kyllä sellainen nukke, että se ei välttämättä ihan hirveästi tule koskaan olemaan muissa kuin noissa stock-vaatteissaan, niin ihanat ne mielestäni ovat! ♥ Tämä nukke on kyllä ehkäpä suurin suosikkini kaikkien Azonen poikanukkien joukosta.

Alice in Wonderland -teemalla jatketaan! Tämä Alice-asu sopii Rubylle mielestäni niin hyvin ♥Lopuksi vielä kuvia Saskiasta! Jos en ihan väärin muista, tämän session aikana kamerasta loppui akku, joten näitä on vähän vähemmän. En ollut aluksi tyytyväinen kuviin, mutta nyt katsottuna näistä ainakin osa on ihan OK. Tämäkin on sellainen nukke, että se on odottanut ikuisuuden noissa vaatteissa päästä kuvattavaksi... missään kuvassa se ei kyllä näy, mutta tuossa ihanassa hupparissa on söpöt kissankorvat hupussa! Olisi varmaan pitänyt ottaa edes joku kuva huppu päässä, mutta siinä ei muistaakseni ole reikää takana, jonka läpi nuo hiukset saisi tungettua. Olisi vaatinut melkeinpä jonkun kampauksen tekoa, että olisi saanut siistin kuvan huppu päässä :P

Ensi kerralla tulee varmaankin lisää lomakuvia. Nähdään taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti