sunnuntai 3. syyskuuta 2023

Kesälomakuvia, osa 1

 Hei taas kaikille!

Nyt alkaa tämä massiivinen kesälomakuvien postausurakka! Näitä kuvia, kuten sanoin, on siis ihan järkyttävä määrä ja voi olla, että ollaan tukevasti loppusyksyn puolella ennen kuin kaikki näistä on julkaistu täällä ^^'

Tässä ensimmäisessä postauksessa on kuvia muutamista Azonen nukeistani, jotka on itse asiassa otettu kaikki samana päivänä, 8.8.! Olin tuolloin mökkeilemässä kaikki mukaan ottamani Azonen nuket mukanani ja innostuinkin sitten kuvailemaan niitä siellä pidemmän kaavan mukaan.

Otin mukaan lähinnä sellaisia nukkeja, joita olen kuvannut vähemmän tai joista ei ole mitään kunnollisia kuvia saapumispostauksensa jälkeen otettukaan. Näissä esiintyvät nyt Chiaki, vielä nimetön Cat Lover Mia, Lumina sekä Minami!

Chiaki on kyllä niin kiva poika! ♥ Tarvitsisin sille kyllä jotain urheilullisempia vaatteita. Onneksi noita huppareita löytyy pari, niin ei ole niin akuuttia vaatepulaa kuitenkaan. Tämä tarvitsee myös tyttöystävän, mutta en ole vielä päättänyt, kuka tytöistä voisi mahdollisesti sopia hänelle pariksi.Tykkään tästä kuvasta vaikka tuo ruma vesipumpun putki onkin tuossa isosti näkyvillä :'D"Pakollinen" kukkakuva tämän sarjan loppuun!

Tämä nukke on ensimmäinen omistamani Pure Neemo, jolla on se uudemman tyyppinen kroppa. En tiedä, onko tämä nyt paranneltu versio siitä ensimmäisestä, jota kaikki syvästi inhosivat, mutta minusta tämä posettaa ja toimii ihan OK. Keskivartalo on liikkuvainen toisin kuin vanhassa mallissa, mistä en niin piittaa mutta senkin kanssa voi elää. Ainut, mistä en niin tykkää on se, että minusta jalat on vaikea saada nätisti jos nukke seisoo suorana. Noilla jaloilla tulee helposti tosi länkisäärinen vaikutelma! :P

Seuraavaksi kuvia Luminasta, jolla on uusi kroppa! Tämä on tosin vielä sitä vanhempaa mallia. Olin ostanut tälle uuden mallisen vaihtokehon, mutta sitten bongasin Mandarakesta M/LL-kehon värissä White ja se oli suorastaan pakko hankkia ja vaihtaa Luminalle! Tämä on nyt toinen nukkeni, jolla on tuo massiivinen rintavarustus. Alkuperäisen kehon hajoamisen jälkeen Luminalla oli 22 cm Obitsu ja vaikka se oli söpö, tykkään nukesta enemmän alkuperäisen kokoisena. Paitsi se rintavarustus, tietenkin... tuon Obitsun saatan laittaa myöhemmin jollekin Dalille tai pitää varakehona varastossa.

Edellinen sarja loppui ja tämä uusi alkaa kukkakuvalla...
Ja näihin Minamin kuviin päättyy tämä ensimmäinen erä! Saatan näiden lomakuvapostausten lisäksi laitella välissä uudempia kuvia omissa erillisissä postauksissa, jos satun käymään tässä kuvailemassa. Ja niitä kuvia saattaa kyllä tullakin, yleensä syksy innostaa aina enemmän kuvailemaan ja nukkeilemaan! Ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti