torstai 5. tammikuuta 2023

Syysloma 2022

 Hei ja hyvää uutta vuotta 2023 kaikille!

Uusi vuosi alkaa nyt täällä blogin puolellakin mutta valitettavasti vanhojen kuvien merkeissä, en ole nimittäin saanut aikaiseksi vielä postata näitä marraskuisella syyslomallani ottamia kuvia mihinkään :'D Eli laitan nämä nyt tänne, myöhemmin tulee sitten mm. nukkevuosi 2022 -postausta kunhan minulla vaan on enemmän aikaa koostaa se :P

Minulla oli siis syysloma marraskuun puolivälin tienoilla ja vietin sen suurimmaksi osaksi vanhempieni luona. Otin muutaman nuken mukaan, mutta en sitten saanut aikaiseksi kuvailla niitä kaikkia. Erityisesti se, että en ottanut Chiakista yhtään kuvaa, harmitti!

Otin mukaan vain yhden Pullipin tilan rajallisuuden vuoksi (Azonen nuket mahtuvat huomattavasti paremmin matkoille mukaan kun ovat pienempiä), Snow Whiten (jolla ei vieläkään ole nimeä...). Olin vaihtanut nukelle jo ennen lomaa uudet silmät, ripset ja peruukin. Mielestäni stailauksesta tuli todella hyvä! Olin kyllä ajatellut ottaa nukesta lumikuvia stock-lookissa, mutta se sitten kärsimättömyyttäni jäi kun halusin jo vaihtaa ulkonäön ^^'









Nukke on niin ihana ja en ymmärrä miten olen aina ignoorannut koko mallin :'D Se nimi pitäisi tosiaan vielä saada päätettyä!

Sitten lähdettiin vanhempien kanssa käymään mökillä hakemassa puita. Otin tietysti kameran ja pari nukkea mukaan, ja porukoiden hommaillessa puiden kanssa keskityin kuvailemiseen. Mukana olivat Noel ja Rinko.

Noelhan tuli minulle nudena, joten ostin sille jossain vaiheessa Azonen erikseen myymän Shitateya no Kyuujitsu -Tieon vaatteet :D Saman mallin eri version asu siis kyseessä! Ostin myös nuo asuun kuuluvat kengät. Paita on jostain toisesta Azonen asusetistä, mutta on aika samanlainen kuin tuohon muuhun asuun kuuluva paita, mitä en viitsinyt erikseen ostaa, kuten en myöskään viittaa.


Vesi oli todella alhaalla, joten kerrankin pystyin käyttämään tuota rannan pätkää hyväkseni kuvailuissa!





Nämä kengät ovat niin söpöt! ♥






Sitten vielä vähän kuvia Rinkosta!









Näistä kuvista varsinkin mökillä otetut onnistuivat mielestäni todella hyvin! Valitettavasti tämän loman jälkeen en ole kuvaillut yhtään mitään kunnollista :P Talvikuvaus ei koskaan ole ollut lempiasioitani, ja täällä en oikein viitsi lähteä edes pihalle kuvailemaan. Pakko kyllä yrittää panostaa vaikka sitten sisäkuvailuun valoisuuden lisääntyessä, ettei koko alkuvuosi jää täysin kuvattomaksi!

Ensi kerralla tulee sitten varmaan se nukkevuosi 2022 -postaus, joten ainakin sitä voitte odotella jatkoon! Toivottavasti saan jotain muutakin aikaiseksi postailla tänne alkuvuoden aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti