perjantai 16. joulukuuta 2022

Oispa meillä Halloween ainainen

 Hei taas kaikille!

Kuten otsikosta voi päätellä, postaan nyt tosiaan tänne Halloweenina ottamani shootin Charlottesta ja Suikasta :'D Otin nämä kuvat päivää ennen Halloweenia ja postasinkin niitä Discord-kanaville. Tänne blogiin en kuitenkaan ole ehtinyt näitä laittaa ennen kuin nyt, sillä minulla on ollut niin paljon kaikkea vanhempaakin postattavaa ennen näitä!

Behind the scenes! Teippasin tosiaan vanhan, mielestäni varsin hyvin Halloween-aiheiseksi taustaksi sopivan huivini seinään ja kuvasin nukkeja sängyllä istuen. Tämä oli ihan toimiva kuvausympäristö!

Charlottekin on nyt vihdoin valmis! Hänellä oli jo aiemmin nuo obitsukädet ja uusi peruukki, mutta olen sittemmin vaihtanut myös silmät ja uudet ripset.

Ostin Halloweenia varten vähän uusia vaatteita Sukidollsilta Etsystä. Charlotte sai nämä ihanat kurpitsamikkihiirikorvat, joita en voinut olla ostamatta! Lisäksi myöskin Etsystä eri myyjiltä joskus hommatut Barbien pitsiaamutakki ja Halloween-aiheinen mekko.



Rakastan Pullip Shinkun naamaa ♥ Minusta nukella on ihana vähän terävä ilme! :D Nämä chipit sopivat nukelle mielestäni myös hyvin.

Suikan Halloween-aiheinen asu on niin ikään Sukidollsilta. Olen myös vaihtanut tälle nukelle jokin aika sitten uudet silmät, jotka ostin myöskin Etsystä. Tämä nukke on tosiaan käynyt läpi aika monet uudet silmät, edelliset olivat sillä todella kauan. Jospa tämä nyt olisi taas vähän pysyvämpi ratkaisu...






Sukidolls laittoi tilauksiini mukaan tuollaisia paperista ja pillistä tehtyjä tikkareita, ja päätin hyödyntää niitä näissä kuvauksissa!



Lopuksi vielä pari yhteiskuvaa! Nämä hahmot eivät kyllä tarinallisesti liity toisiinsa mitenkään :D


Sitten vielä pari kuvaa Silasista uudessa hienossa pyörätuolissaan!


Eli kun Silasin keho hajosi, mieheni heitti ilmoille ajatuksen, että ehkä nukke voisi istua pyörätuolissa. Innostuin ajatuksesta niin paljon, että lähdin oikeasti etsimään nukkekokoista pyörätuolia ja muistin, että pyörätuolissa istuva Barbie ja Ken ovat ilmestyneet ihan viime vuosina. Onnistuin löytämään tämän pelkän Kenin pyörätuolin Etsystä tosi hyvään hintaan - nuken kanssa tämä olisi maksanut aika paljon ja kun en Barbeja keräile, en olisi tehnyt nukella mitään. Olin vähän huolissani, mahtuuko nukke istumaan tuolissa, mutta hyvin mahtuu, ja muovinen tuki tuolissa on täydellisen kokoinen myös Taeyangin keholle!

Silas sai siis pysytellä tuolissa rikkinäisen kehonsa kanssa jonkun aikaa. Sitten Mandarakesta löytämäni halpa miesobitsu tuli, ja jonkin aikaa prokrastinoituani vaihdoin sen nukelle YouTubesta löytyneiden ranskankielisten ohjevideoiden avulla (en osaa ranskaa, mutta hyvät kuvat auttoivat prosessissa!). Vaihto oli yllättävän helppoa, ja olin tosi tyytyväinen lopputulokseen! Voin siis suositella miesobitsua vaihtokehoksi Taeyangille. Se vain tarvitsee jonkin verran teippivahvisteluja pysyäkseen nukella paremmin.

Minulla ei nyt ole kuvaa Silasista miesobitsussa, mutta hän istuu edelleen pyörätuolissa - en taida malttaa luopua siitä ollenkaan! En tiedä, miten vakaasti nukke seisoisi standissa obitsutettuna, vai seisoisiko ollenkaan, joten tämä on myös sikäli hyvä ratkaisu. Ehkä keksin nuken taustatarinaan jonkun selityksen, miksi hän istuu välillä pyörätuolissa. Halvaantunut Silas ei kuitenkaan taida olla.

Silasilla on tosiaan uusi Mandarakesta ostettu Lutsin peruukki, ja aion vielä vaihtaa hänelle silmät jossain vaiheessa. Tilasinkin jo uusia, mutta mitkään niistä eivät sitten olleetkaan tarpeeksi kivat. Haluaisin nukelle ehkä harmaat silmät, mutta se tarkoittaa taas joutumista uudestaan silmäostoksille :P No, toistaiseksi nuo stockitkin kelpaavat!

Ensi kerralla sitten lisää uusia kuvia. Vähän tuoreempia tällä kertaa! Nähdään siis taas pian c:

2 kommenttia:

  1. ihania kuvia! Nuket ovat suloisia! ^w^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon tästä ja muista kommenteistasi! <3 Blythejä pitäisi saada aikaiseksi kuvaillakin tässä jossain vaiheessa.

      Poista