lauantai 21. tammikuuta 2023

Alkuvuoden saapumisrysäys

 Hei taas kaikille!

Vähemmän yllättävästi tänne on tullut taas kaikenlaisia uusia nukkeja joulukuun ja tammikuun aikana, joten olisi siis aika esitellä heitä!

Ensimmäinen uusista nukeista, jonka olin ennakkotilannut... ehkä joskus syksyllä, saapui joulukuun puolenvälin tienoilla.

Tilasin tuttuun tapaan Amiamilta.

Mainoskortin kuva oli aivan ihana! ♥

Ensimmäisenä paketista paljastui tosin tämä GoodSmile Companyn Pop Up Parade -sarjan Edelgard-figuuri, jonka ymppäsin samaan tilaukseen, kun näiden julkaisupäivät olivat samassa kuussa. Tilasin tämän miehelleni synttärilahjaksi, mutta siihen paketti ei tietenkään ehtinyt tulla lähettämistä, tullaamista ja kaikkea muuta odotellessa, joten annoin sen sitten hänelle joululahjaksi. Itse en ole pelannut Fire Emblem: Three Housesia, mutta mieheni on ja Edelgard on hänen lempihahmojaan siinä pelissä ~

Edelgardin takaa näkyy jo tilaamani nukke!






Eli Azonen Ravi -After the Cat Burglar!- Holmes-chan ♥

Olen varmaan joskus aiemminkin täällä maininnut, että tykkään kaikista Sherlock Holmes -jutuista, joten kun tämä Holmes-chan ja sitten sisarjulkaisu Watson-chan tulivat myyntiin, en tietenkään voinut olla tilaamatta heistä toista :D Päädyin Holmes-chaniin, sillä vaikka Watson-chanilla oli kivemman väriset vaatteet, tällä oli minusta paremmat hiukset ja se sitten lopulta ratkaisi ostopäätöksen. Minulla ei myöskään ollut vielä yhtään XS-kokoista Pure Neemo -nukkea, joten sekin tuli nyt samalla hankittua!


Otin hänet paketista vasta myöhemmin, ja siitä minulla ei ole kuin yksi surkea salamakuva, mitä en nyt laita tähän. Nuken hattu ei muuten meinaa pysyä päässä millään keinoin, mikä ei sinänsä yllätä Azonen hattujen laatu tuntien. Watson-chanin silinteri kyllä varmaan pysyy päässä ihan hyvin :P

Nuken nimeksi tuli Kokoro. Mietin varmaan Bang! Dreamin Kokoro Tsurumakia, mutta myös Salapoliisi Conan -sarjan Kogoro Morin hahmoa :D

Sitten hyppäys ihan tammikuun ensimmäisille päiville, jolloin hain nämä paketit postista!


Peruspaketti Mandarakesta ja kirje Etsystä.


Nämä söpöt mekot on tilattu täältä! Tilauksen kanssa oli jotain kummallista häikkää, sillä aluksi kirje palautui takaisin myyjälle ennen kuin olin itse ehtinyt siitä kuullakaan. Maksoin parin euron postikulut uudestaan ja tällä kertaa kirje tuli perille ja vielä ennätysajassa. Myyjä oli tosi mukava kun jaksoi selvitellä asiaa kanssani! Muistan kun laittelin viestiä postikuluista jouluaattona :D


Mandaraken paketin sisällä puolestaan oli...





...Azonen Aoto - March Tea Party - Mad Hatter ♥

Tämän nuken saapumiseen ei liity mitään sen ihmeellisempää kuin että olen halunnut hankkia tämä about siitä saakka kun olen harrastanut Azonen nukkeja ja nyt kun se oli halvalla Mandarakessa saatavilla, ostin sen vihdoin itselleni :D Tämä näkee jatkuvasti myynnissä käytettynä eri kaupoissa, joten olen malttanut odottaa hankkimista, ja nyt kun sain sen oikeasti tosi edullisesti, kukkaronnyörit vihdoin heltyivät tämän ihanan pojan hankkimiseen ♥ Hän onkin nyt toinen Aotoni ja ensimmäinen ns. tuplanaama poikanukkejen joukossa!


Ulkona paketista, aah ♥


Tälle nukelle on ollut hahmo valmiina jo ikuisuuden. Hän on Lock Lawson, aiemman nukkeni Lily Lawsonin pikkuveli. Hän tosin haluaa itseään kutsuttavan nimellä Mr. Lapin. Hän on nimittäin chuuni ja melkoisen outo tapaus sen vuoksi.


Tämä kuva on otettu salamalla laittamalla valkoinen kortti sen eteen. Rakastan tätä asua, minusta se on aivan täydellinen ja takin väri on aivan ihana! Tämä nukke ei varmaan juuri tule käyttämään muita vaatteita. Hattukin on niin söpö! Näyttää hauskalta, kun toinen pupunkovista on lupalla ^^

Bonuskuva!


Salamakuva, joka on otettu laittamalla käsi salaman eteen :D Efektistä tuli aika mielenkiintoinen... säikähdän aina, kun näen tämän jossain kuvavirrassani!

Seuraava paketti tuli parisen viikkoa sitten...



Kaikki tilaamani krääsät oli tungettu samaan pussiin...


...jonka sisältö näytti tältä! Minun oli suorastaan pakko tilata tuo miesobitsu Taeyangeille varakehoksi siltä varalta, jos jonkun keho hajoaa. Näitä ei mitenkään jatkuvasti myynnissä näe, ja on parempi varautua mahdollisiin kroppaongelmiin jo etukäteen. En kuitenkaan kehdannut tilata tuota muutaman euron kroppaa pelkästään, joten lisäilin tilaukseen kaikkea muutakin. Pullippien ständi, kahdet Dollfie Dreamin silmät ja yhdet sukat, myöskin DD:n kokoa.


Lisäksi tungin samaan tilaukseen tämän Licca-nuken!


Takana oletettavasti hahmoesittelyjä ja mielenkiintoisia käyttöohjeita...


Tilasin tämän ihan vaan huvikseni, kun pakettiin piti saada täytettä ja olen halunnut jo pidempään tilata edes yhden Liccan nähdäkseni, millaisia ne ovat livenä. Paketin kapeus yllätti! Valitsin tämän mallin, koska tykkään Sumikko Gurashista ja se oli uusi ja halpa. Tälle nukelle ei tule nimeä tai mitään muutakaan ihmeempää, tuskin kuvailenkaan sitä tulevaisuudessa. Se saa olla söpönä hyllykoristeena kokoelmani kuriositeettina. Ehkä se saattaa jossain vaiheessa saada joitain muitakin Sanrio/San X -aiheisia nukkeja kavereikseen, mutta katsoo nyt.


Tämä Mandaraken paketti tuli aiemmin tällä viikolla! Olinkin tästä tosi innoissani ja odotin tätä kovasti saapuvaksi.



Uusi nukke ja kasa krääsää, nuken malli on varmaan tästä jo aika hyvin arvattavissa! ;)


Peruskoulupuku, jollaista olen hinkunut Pure Neemoille ties miten kauan, nyt löytyi hyvään aikaan kun olin tilaamassa tuota nukkea samasta liikkeestä missä tämä oli myynnissä! Lisäksi söpöjä Pokémon-pinssejä ja sukat Dollfie Dreamille.


Ja nukkepaketissa oli hän! ♥ Taeyang Sebastian ♥


Tästä nukkekomistuksesta olen tykännyt varmaan aina ja nyt kun se ilmestyi Mandarakeen myyntiin alle 40 € hintaan, ostin sen heti itselleni. Olin joskus aiemminkin miettinyt mallin hankkimista, kun sitä aina välillä tuli halvalla vastaan. Judarinhan piti alun perin olla Taeyang Sebastian! En kadu mitään, Chosokabe Motochikan malli sopii sille hahmolle paljon paremmin.


Stock-asu on tosi kiva ja hirveän käytännöllinen! Epäilen myös, että nukkea ei ole koskaan riisuttu, sillä otin siltä hanskat jossain vaiheessa hetkeksi pois tarkastaakseni käteen painetun pentagrammin kunnon, ja kädet olivat hanskojen alla vielä muoveissa! Olin oikeastaan aika yllättynyt tästä nuken kunnosta, koska hän oli niin halvalla myynnissä. Odotin "käytetympää" :D Mutta hän on tosi hyvässä kunnossa, kasvot ihan virheettömät ja asu täysin ehjä. Standin sain mukana, sen sijaan essu ja ruokailuvälineet puuttuu. Niitä en nyt niin tarvinnutkaan mutta ehkä ne selittävät tämän tosi edullisen hinnan.


Hahmoltaan tämä nukke ei vielä näytä yhtään, silmien ja peruukkien vaihtoa odotellessa! Hän on tosiaan hahmoltaan arkkienkeli Michael, Valorien (Pullip Snow White, jolle sain vihdoin päätettyä nimen, jee!) pomo taivaassa. En muista, olenko tästä koskaan tänne kertonut, mutta siis Valorie on enkeliharjoittelija ja arkkienkeli Michael on hänen pomonsa taivaassa. Keksin tämän hahmon kun mietin Valorien hahmoa ja päädyin sitten haluamaan hankkia hänet ihan nukkena. Ironista kylläkin, koska Sebastianhan on Black Butlerissa demoni/paholainen, mutta kyllä tuo tuima naamataulu sopii enkelillekin :D

Enkeleihin liittyvää lorea on kamalan vaikeaa keksiä! Pyörittelenkin parhaillaan erilaisia ideoita. Enkelit taitavat tarinassa olla enemmän esoteerisiä kuin kristillisiä ja taivas lienee sellainen byrokraattinen paikka, vähän kuin helvetti monissa manga- ja animesarjoissa :D En ole vielä ihan varma näistä!


Sisäkuvien laadusta on taas kiittäminen kameran salamaa + valkoista korttia sen edessä! Muistaisinpa tämän kikan jatkossakin saapumiskuvia pimeissä sisätiloissa ottaessa :P

Sitten vielä viimeisin saapuminen, joka tapahtui ihan pari päivää sitten!


Tämäkin nukke oli ennakkotilaus Amiamilta ja itse asiassa viimeinen merikonttipakettini! Nukke siis ilmestyi joskus lokakuun lopussa ja maksoin sen jo silloin. Pihistelin kyllä postikuluissa ja tilasin sen merikonttipakettiin, jolla kesti taas se n. 2 kk saapua perille. Ihanaa, kun postin kulku palautui taas normaaliksi, eikä enää tarvitse säätää näiden merikonttipakettien tai DHL:n kanssa!




Azonen Lil' Fairy Romo! ♥ Ensimmäinen Picco Neemo P -kokoinen nukkeni.



Ohjeet ja käyntikortti saivat jäädä laatikkoon, en viitsinyt alkaa niitä sieltä irrottelemaan.


Ennakkotilasin tämän nuken syksyllä, koska minusta se oli niin hirveän söpö ja minulla ei ollut vielä Picco Neemo P -nukkea. Niitä on tosin julkaistu aika vähän, ja suurin osa niistä kuuluu Sugar Cups -sarjaan, jonka hinnat ovat aivan järkyttäviä jälkimarkkinoilla (jopa 30 000 jeniä ja yli! Haluaisin kyllä sellaisenkin, mutta hemmetti nuo hinnat ja se yksi ihanuus jonka ennakkotilauksen missasin...).

Olin yllättynyt siitä, että nukke oli niin pieni!!! Toki tiesin, että se on pieni, mutta että NÄIN pieni :D Se on päätä lyhyempi kuin Picco Neemo D -kokoiset nuket! Ja niin söpö ♥ Olen kyllä aivan ihastunut tähän nukkeen jo nyt.


Mukana tulleita juttuja: päähine, vaihtokäsiä, neulatyyny ranteeseen, lankarulla rekvisiitaksi ja kengät. Näiden nukkejen tarinaan taisi kuulua jotenkin se, että he ovat ompelijoita tai korjaavat vaatteita (tai jotain, en muista enää tarinaa). Tälle nukelle on parikin, mutta minusta tämä on paljon söpömpi.


Hän on niin söpö ja pikkuinen! ♥



Nimeä en tälle nukelle ole vielä keksinyt, mutta eiköhän se tule sieltä ajallaan!

Kiitos kaikille, jotka jaksoitte lukea tänne asti! Yritän nyt saada jotain kuviakin otettua, ettei tämä blogi mene ihan pelkäksi saapumispostaukseksi. Minulle on tosin tulossa pari uutta nukkea, mutta en osaa sanoa, milloin ne tulevat. Heistä sitten enemmän täällä, kunhan ovat saapuneet! Jos tähän väliin ehtisi postailla jotain kunnon kuviakin ennen sitä. Ensi kertaan!

2 kommenttia:

  1. Onnea taas kaikista uusista hankinnoista! Tuo P-kokoinen Picco Neemo on aivan valtavan suloinen, voi että! <3 Ja hauskaa nähdä Liccakin, itse aikoinaan aloitin nukkeharrastuksen Licca-nukella, edelleen tuolla hyllyllä istuu koristeena Licca Chan Sweets Paradise

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon! ♥ Muistankin tuon sinun Licca-nukkesi, itselleni tämä oli tosiaan ensimmäinen. Saa nähdä saako se joskus vielä kavereita ;)

      Poista