tiistai 29. marraskuuta 2022

Viimeisiä syksyn kuvailuja

 Hei taas kaikille!

Lopulta en sitten ehtinyt postaamaan lomallani enää toista kertaa. Olin koko loman ajan aika kiireinen (!) ja rentouduin loppuajan sitten tekemällä muita juttuja kuin postaamalla blogiin. Mutta nyt olen taas täällä sopivasti ennen kuun loppua postailemassa vielä viimeisiä syksyisempiä kuvia tänne pois alta. Minun piti kyllä esitellä uusia hankintoja, mutta päätin, että nämä pitää nyt ensiksi saada postattua. Uusista jutuista sitten lisää seuraavalla kerralla!

Melko lailla tasan kuukausi sitten kävimme mieheni kanssa ulkoilemassa läheisen bunkkerimuseon pihapiirissä. Museo oli laitettu talviteloille jo ajat sitten, mutta alue on ihan yleisessä ulkoilukäytössä, eikä edes oltu ainoat reippailijat liikenteessä! Reissun tarkoituksena oli toki myös nukkekuvailu, joten otin Pullip Snow Whiten (tuolloin uusin nukkeni, joka ikävä kyllä on edelleen vailla nimeä) ja Rangin mukaan.






















Tämä kuvausreissu oli muuten tosi kiva, mutta aurinko alkoi paistaa vasta kun olin jo lopettanut kuvaamisen, joten kuvista tuli vähän ikävän harmaita! Onneksi pari onnistuneempaakin otosta mahtui joukkoon.

Rangin ihanan asun housut ovat muuten Azonen Komorebimori no Doubutsutachi Koronin stockeista, eli niissä on se karhunhäntä takana :D Huvittavaa, mutta se ei onneksi näy kuvissa!

Loppuun vielä muutama kuva Hadesista, jotka otin ihan kotitalomme pihapiirissä. Tätä nukkea en ole kuvaillut ikuisuuksiin, ja siksi se valikoitui kameran eteen.







Näistä ei ehkä tullut kaikkein onnistuneimpia mutta tulipahan tätäkin nukkea pitkästä aikaa kuvattua :P

Ensi kerralla sitten ehkä uusia kuvia ja toivottavasti myös viimeiset syyskuvat! Nähdään siis taas pian uuden postauksen merkeissä. Sitten onkin jo joulukuu!

1 kommentti: