sunnuntai 13. marraskuuta 2022

RIP Silas

 Hei taas kaikille ja hyvää isänpäivää kaikille isille!

No, voi kyllä olla että kauhean moni isäksi identifioituva ei ehkä tätä postausta lue, mutta kun isänpäivä sattuu kuitenkin olemaan tänään, oli laitettava ajankohtainen toivotus!

Heittelen nyt vain nämä pari shoottia tänne pois alta ja menen sitten päivittelemään nukkeprofiileja, jotka ovat aika pahasti jäljessä tällä hetkellä...

Nämä kuvat Rikakosta on otettu tasan kuukausi sitten, eli 13.10.! Minulla oli tuolloin vapaapäivä, joten otin Rikakon mukaan kaupungille ja kävin kuvailemassa tuolloin uutukaista nukkea.
Näitä tuli aika paljon, mutta kuvaaminen oli kivaa ja onhan nukke nyt aivan ihana! ♥ Olen vieläkin hyvin iloinen siitä, että omistan sen. Tykkään stock-lookistakin niin paljon, että en tule sitä ihan hetken vaihtamaan, tuskin koskaan. No, eri vaatteita tulee varmaan jossain vaiheessa kokeiltua, mutta tällä hetkellä en raaski riisua edes niitä!

Seuraavat kuvat on otettu n. viikko myöhemmin. Oli aurinkoisempi päivä, ja töistä tultuani otin sekä kameran että nuken ja menin pihalle ottamaan muutaman kuvan Silaksesta, ennen kuin aurinko ehti laskea kokonaan.

Nuo ankeat syksytaustat vähän ärsyttivät, mutta toisaalta ne mätsäävät tosi hyvin nuken värimaailman kanssa!

Ja nyt saatte heittää hyvästit Silasille vähäksi aikaa. Nuken kroppa nimittäin räjähti keskeltä katki kun vaihdoin nukelle uutta peruukkia D: Onnistuin jotenkin korjaamaan kropan kasassa pysyväksi suurella määrällä liimaa ja teippiä, joten nukke pysyy nyt ainakin kasassa eikä tarvitse pyöriä pelkkänä päänä. Uusi kroppa on etsinnässä - yhden miesobitsun onnistuinkin jo hankkimaan, mutta jos en saa sitä värkättyä, ostan varmaan MIO-kitin varaosaksi, mikäli niitä silloin vielä saa. Tämä oli kyllä todella ärsyttävää, koska Taeyangeille ei ole ihan niin helppoa löytää kroppavaihtoehtoja, jos alkuperäinen hajoaa... keho siis tosiaan hajosi keskeltä ihan kappaleiksi pelkästä peruukin päähän asettelusta! Aiemmin irtoilevat kädet ja nilkat ovat ärsyttäneet, mutta mitään tämän kokoluokan ongelmaa ei sentään ole koskaan tullut vielä eteen!

Ensi kerralla varmaan jotakin uudempia juttuja, joten nähdään taas, luultavasti jo ensi viikolla!

2 kommenttia:

 1. Rikako on kyllä hirmu suloinen noissa kuvissa!! <3
  Toivottavasti Silasille löytyy pian uusi kroppa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon! ♥ Silasin kroppaprojekti etenee onneksi hyvää vauhtia jo!

   Poista