lauantai 3. syyskuuta 2022

Loppukesän nukkehankintoja (varoitus: pitkä postaus!)

 Hei taas kaikille!

Edellisestä postauksesta on taas viivähtänyt hetkonen, vaikka lupailin seuraavan tulevan pian. Olen keskittynyt tässä muihin harrastuksiin, ja nukkeilu on taas jäänyt vähän vähemmälle, jonka vuoksi tämä postauksen tekeminenkin on vähän jäänyt. Mutta nyt vihdoin sain aikaiseksi väsätä tämän kasaan!

Tästä tulee PITKÄ ja kuvia on PALJON, toivottavasti jaksatte lukea loppuun asti ja laitteenne jaksavat latailla postauksen kuvamäärää! ^^'

Nämä ensimmäiset kuvat ovat n. 2 kk vanhoja, olen vain odottanut jotain sopivaa postausta mihin laittaa ne. Jos nyt sitten tässä välissä!

Kaksi pakettia Mandarakesta, toinen DHL:n muoveihin käärittynä...

Toisessa paketissa oli 2 peruukkia, 2 YoSD-kokoista BJD-nuken asua, kahdet YoSD-kokoiset BJD-nuken kengät sekä kengät ja sukat Akinalle.

Toisesta paketista pilkotti sitten tämä! ♥

Säilytyspussi ja muovipussissa käyttöohjeet ja aitoustodistus.

Kuplamuovimuumiosta paljastui...

Tämä Lutsin ihana Kid Delf -kokoinen tyttökroppa mallia Pretty ja värissä White! ♥

Mikä tarkoitti tietenkin sitä, että minulla ikuisuuden ollut Lutsin Kid Delf Yul Satyresse ver. -pää sai vihdoin kehon itselleen! ♥

Nyt kun tässä kevään/kesän aikana innostuin enemmän BJD:istä, olen selaillut enemmän Mandarakessa BJD-tarjontaakin. Silmiini osui tämä uuden veroinen Lutsin keho, sillä saisin siitä täydellisen kehon tuolle päälleni. Jossain vaiheessa sitten kun rahatilanne oli sopiva ja kropan hintaa oli laskettu 20 000 jenistä 15 000 jeniin, päätin tilata sen itselleni. Ja olen niin tyytyväinen! Vanha pää ei ole kellastunut oikeastaan ollenkaan, joten värimätsi on loistava. Nyt vain pitäisi jostain saada joku meikkaamaan tuo pää, niin nukke olisi kokonaan valmis!

Laitoin nukelle toisen tulleista peruukeista (jonka tilasin varta vasten tätä nukkea varten) ja vanhat silmät varastosta ja otin muutaman kuvan, vaikka naama onkin vielä blanko.


Jos tiedätte nukeille meikkauksia tekeviä henkilöitä, hit me up! Kaksi päätä tarvitsisi nyt uudet naamat, että saisin nuket kokonaan valmiiksi :<

Sitten hypätään kokonainen kuukausi eteenpäin! Lomarahat tulivat heinäkuun palkassa, ja koska kesälomani oli jo kesä-heinäkuussa, pistin rahat palamaan muun muassa nukkeihin ja niiden tavaroihin ja vaatteisiin :D (suurimman osan rahoista laitoin kyllä säästöön...)

Jälleen kaksi pakettia Mandarakelta!

Toisessa paketissa oli 2 peruukkia, yksi Dollfie Dreamin vaatesetti, DD:n "wrist framet" (siltä varalta että ostan joskus lisäkäsiä, kokonaiset framet käsineen on helpompi vaihtaa), DD:n silmät ja Azonen 50cm kokoisen nuken alusvaatesetti.

Toisessa paketissa oli paljon kuplamuovikääröjä, sisällöt lienevät kyllä tunnistettavissa...

25cm Obitsu, 2 peruuukkia, Dal sekä 2 kpl Pokémon-avaimenperiä.

Tein kuitenkin tilauksen tämän nuken takia. Toivottakaa tervetulleeksi (tässä kuvassa vielä jalkapuoli) Dal Monomono!

Mandarakessa oli yhdessä vaiheessa myynnissä nippu nudeja halpoja Daleja, ja niistä Monomono kiinnosti, olisin saanut sen alle 20 eurolla ja joku tuossa naamassa viehätti (apina-asusta en ole koskaan piitannut, minkä vuoksi olen aina ignoorannut koko nuken). En kuitenkaan lopulta päätynyt ostamaan sitä, mikä kyllä jollain tasolla harmitti! No, jokin aika myöhemmin tämä toinen Monomono tuli vastaan ja se oli ilmeisistä vioista johtuen vieläkin halvempi. Tilasin sitten tämän ja maksoin nukesta alle 15 euroa :D Tämä on ehdottomasti halvin nukkehankintani koskaan!

Vaihdoin nukelle toisen, ehjän Dalin stock-asun alaruumiin, joka oli jäänyt joidenkin obitsuhybridien jäljiltä varastoihin pyörimään. Naamassa oli myös jotain pieniä söhryjä, jotka sain pois ihmesienellä. Myöhemmin vaihdoin hänelle peruukin ja chipit sekä ripset, ja hänestä tuli yksi parhaimman näköisiä Dalejani! Nimeä nukella ei kyllä vieläkään ole. Tässä kuitenkin muutama kuva nukesta stock-lookissa ja mukana tulleilla vaatteilla.Vanhojen Dalien ilmeikkäissä kasvoissa on kyllä sitä jotakin!

Seuraavaksi pääsin sitten kotiuttamaan suuren paketin!


Jouduin raahaamaan tämän kotiin keskustasta asti, koska jostain syystä en saanut pakettia lähi-ässän pakettiautomaattin. Ehkä tämä oli vähän liian suuri sinne! Onneksi paketti oli kevyt, kävin jopa kaupassa edellä mainitussa lähi-ässässä tämä paketti kainalossa :D


Nukke tuli ilman laatikkoa, mutta oli onneksi pakattu huolellisesti ja tiiviisti.

Isotissinen ystäväni vielä muoveissa... ♥

Hän! ♥

Toinen iso Azoneni, Iris Collect - Kano - Winter Date ~Fuyu no Mahou, Direct Store Sale ver. ♥

Isoissa Azoneissa ärsyttävät nuo aika kurjat Obitsu-vartalot, minkä vuoksi tätä ennen en ollut hankkinut kuin yhden ja haavelistakin on lyhentynyt melkoisesti. Kalliit hinnat ovat myös vaikuttaneet näiden isompien nukkien hankkimiseen. Nyt kun lomarahat tulivat, taloudellinen tilanne oli täydellinen kun tämä juuri tänä kesänä julkaistu malli yhdestä lempinaamoistani tuli myyntiin! Malli oli harvinaisempi Direct Store Sale -versio, ja hinta puolet halvempi kuin vastaavan uuden, koska tämä oli siis vain pelkkä nukke nudena. No, asu ei kuulu suosikkeihini, joten päätin hankkia nuken, koska mielestäni sain sen hyvään hintaan ja naama oli tosiaan yksi niistä joista olen kovasti haaveillut. Rehellisesti sanoen tämä Kano ihan fullsettinä olisi se ehkäpä kaikkein suurin Azone 50 cm -haaveeni, mutta ehkä voin nyt elää ilman sitä, koska minulla on tämä ♥ Violetit silmät ovat aivan ihanat!


Nukke sai yhden aiemmin tilatuista peruukeista ja myöskin aiemmin kuvissa näkyneet Azonen alusvaatteet. Kävi kyllä erittäin hyvä tuuri, kun löysin tuon setin Mandarakesta! Nämä molemmat hankin siis ihan tätä nukkea ajatellen. Haluaisin ehkä myöhemmin vaaleanpunaisen peruukin, se sopisi ihanasti violettien silmien kanssa, mutta olkoon nyt tuo toistaiseksi. Se mätsää niin hyvin kulmakarvoihin!

Nukke sai ylleen niin ikään aiemmin kuvissa näkyneen Dollfie Dreamin vaatesetin (valmistaja ei ole Volks, vaan joku muu). Tämä on Dollfie Dream L:lle mitoitettu, ja on muuten ihan sopivan kokoinen, mutta vyötärö on vähän löysä.
Olen tosi tyytyväinen, että ostin tämän nuken. Minusta hän on niin ihana! ♥ Nimi vielä puuttuu, mutta keksin sen kyllä jossain vaiheessa. Nyt taas himottaisi ostaa näitä isoja tyttöjä lisääkin, mutta ehkä onneksi rahaa ei ole niin tuhlattavaksi :D

Lopuksi vielä lähikuvaa naamasta!


Seuraava uusi nukke tuli jo parin päivän päästä. Nämä kaikki nuket ovat siis tulleet elokuun alussa.


Tilauspaikka jälleen Mandarake. nyt vähän pienempi paketti!


Kuplamuovikasoista paljastui...


...kaksi Dollfie Dreamin asusettiä, kahdet DD:n silmät, YoSD-kokoisen BJD-nuken asusetti ja peruukki, joka on aivan ihanan värinen mutta joka ei sovi tällä hetkellä millekään nukelleni... no, odotelkoon tulevaa!


Sitten oli vielä tämä ♥


Aitoustodistus sekä ohjeita ja... karva-asu? En ole vieläkään avannut tuota, joten en ole ihan täysin varma mikä se on :D


Pääasia oli kuitenkin tämä! ♥Doll Factoryn Pet Ari -linjan Dalsoo-saukon kakkosversio! ♥

Muistaakseni törmäsin tähän nukkeen jotenkin Mandaraken suositusten kautta, ja koska rakastan saukkoja, en malttanut olla tilaamatta tätä pikkuista itselleni ♥ Hän on aivan ihana! Nimeksi tuli Joey nettijulkkis-merisaukon mukaan. Seurasin Joeyn ja ystävien livekameraa suorastaan orjallisesti viime vuonna :D Nukke on käytetty ja hyväkuntoinen, nenästä puuttuu pikku pala maalia, mutta voin elää asian kanssa. Silmätkin ovat ihan kivat, joten saatan kyllä pitää ne. Vaatteita pitäisi jostain tälle kyllä saada!


Niin rakastettava pikku palleroinen ♥ Tästä nukesta olisi muitakin versioita ja joudun ehkä taistelemaan itseni kanssa, etten haali näitä lisää itselleni... jotain muita eläinnukkeja voisin kyllä jossain vaiheessa ostaa. Tykkään näistä nimittäin tosi paljon! Sainpahan vihdoin kaverin Kitsunelle, joka oli ensimmäinen BJD-nukkeni aikoinaan.

Sitten vielä viimeiseen nukkeen, joka tuli minulle elokuun puolenvälin tiimoilla.


Tilauspaikkana vaihteeksi Amiami!


Tuo kiitosviesti paketin kierrättämisestä oli tosi söpö!


Laatikon sisältä paljastui toinen laatikko...


...ja Amiamin kortti, joka oli tällä kertaa varsin värikäs!


Tästä laatikosta jo paljastuu, mitä sitä tuli tilattua!Laatikko oli vielä pakattu muoviin, ja toi tosi paljon mieleen Pullip-nukkien laatikot.


Tilasin siis ensimmäisen Blytheni! Tai oikeastaan toisen, tilasin ensimmäisen jo ennen tätä, mutta otin sille merikonttipostituksen, eikä se ole vielä tullut, koska merikonttiposti on hidas :( Tälle sen sijaan otin DHL-postit, ja paketti tuli joutuisasti heti julkaisun jälkeen. Malli on siis Blue Rabbit...


...jonka laatikon kuviointi oli aivan ihana! ♥

Tämän nuken piti alun perin tulla tilattavaksi ja julkaisun olla toukokuussa, mutta edellinen, alun perin huhtikuussa ilmestyväksi ilmoitettu Float Away Dream, myöhästyi ainakin 2 kk ja varmaan sen takia tämänkin julkaisu siirtyi. Lopulta nukke siirrettiin heinäkuulle, ja tilasin sen heti itselleni kun ennakkotilaukset avautuivat. Tämä nukke ilmestyi sitten ajallaan, ja sain sen tosiaan ennen ensimmäisenä tilaamaani nukkea. Minulle pitäisi siis olla tulossa Float Away Dream, jos se löytää tiensä kotiin merikonttipostilla. Toivotaan parasta!

Olen halunnut Blythen vuosia, mutta vasta nyt päädyin hankkimaan sellaisen, kun valmistus on siirtynyt Good Smile Companylle ja nukkeja voi tilata helposti esim. Amiamilta. Sattumoisin tykkäsin tosi paljon näistä kahdesta perättäisestä mallista, joten päädyin hankkimaan molemmat :D En tiedä tuleeko vanhempia malleja ostettuja, mutta Blythet ovat aika kalliita jopa käytettynä hankittuna, joten näitä ei varmaan tule kotiutettua samanlaista laumaa kuin esim. Pullippeja. Pari vanhempaa yksilöä olisi kyllä haaveissa, mutta katsoo sitten tuleeko niitä koskaan oikeasti hankittua.


Pidin nuken jonkin aikaa vain paketissa, mutta avasin sen kyllä jokin aika sitten. Muuten olen tosi tyytyväinen, mutta hiukset ovat aivan hirveän laatuiset, rasvaiset ja kammottavan tuntuiset. Onneksi ne sentään näyttävät ihan hyvältä. Kampasin ne jo kuumalla vedellä läpi, mutta joudun vielä tekemään jonkun huuhteluainepesun, että saisin tukasta hieman paremman. Kauheaa kyllä törmätä moiseen näinkin kalliilla nukella! Mikään Pullip-nukkejen stock-peruukeistakaan ei ole ollut niin hirveä kuin tämä tukka!

Postaus päättyi nyt hieman negatiivisissa merkeissä mutta kiitos jos jaksoit (pystyit?) lukea tänne asti! Minulla on vielä joitain kesäkuvia postaamatta, joten niitä sitten ensi kerralla. Uusia kuvia pitäisi kyllä myös ottaa, jotta blogiin olisi jotain postattavaa jatkossakin...

2 kommenttia:

  1. Ootpas kotiuttanut läjän ihania nukkeja ja vaatteita, vau! Ja hauskaa nähdä Blythejäkin täällä, itse seuraan enemmän Pullip-juttuja joten hauskaa tutustua tätä kautta Blytheihinkin enemmän. Toivottavasti saat peruukin kuntoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika monta uutta nukkea tuli tosiaan hommattua :'D Ja vaatteitahan ei voi koskaan olla liikaa! Blythet ovat itsellenikin vielä ihan uusi juttu, jatkossa varmaan noitakin näkyy blogissa enemmän.

      Poista