tiistai 3. toukokuuta 2022

Keltainen toukokuu, mikset sä jo tuu

 Hei taas kaikille!

Edellisestä postauksesta onkin vierähtänyt jo lähes 2 kk! Ei ollut tarkoituksena pitää näin pitkää taukoa. Nukkeilu ei vaan ole juuri inspiroinut viime aikoina. Yksi syy on sota Ukrainassa, jonka vuoksi postitus Japanista ulkomaille muuttui erittäin rajalliseksi, enkä tämän vuoksi viitsi tilailla Mandarakesta enää mitään, koska ne DHL-postikulut ei oikein houkuttele. Ja koska - ikävä kyllä - uuden ostaminen aina inspiroi nukkeilussa, tämä aspekti on nyt isolta osin poistunut väliaikaisesti nukkeilustani. Rakastin Mandaraken selaamista halpojen löytöjen toivossa!

Toinen asia taas on se, että Flickr on taas päivittänyt ilmaistilien ehtoja, ja nyt ilmaiskäyttäjän raja piilotetuille kuville on 50 kpl. Koska olen pitänyt kaikki kuvani piilotettuina, en oikein kehtaa laittaa tuonne enää mitään. Myös kaikki aikaisemmat kuvani saattavat poistua kokonaan, mikäli palvelu toteuttaa uhkauksensa. On siis mahdollista, että kaikki kuvat loppukesästä 2016 alkaen poistuvat blogistani, koska ne ovat tosiaan Flickrissä piilotettuina. Päädyin siis siihen, että jatkossa laitan kuvat Bloggerin kautta. Laatu voinee kärsiä, mutta vaihtoehtoja ei ole. Tämän postauksen kuvat on vielä ladattu Flickrin kautta, koska ehdin ne sinne jo siirtää odottelemaan blogiin laittamista : P

Mutta siirrytään näistä ikävän puoleisista uutisista iloisempiin asioihin eli kuviin! Nämä tosiaan ovat jo aika vanhoja, en vain ole aiemmin saanut aikaiseksi postata niitä tänne.

Ensiksi muutama helmikuun puolenvälin tienoilla otettu kuva Tarasta. Halusin kuvata nukkea hieman "omilla" vaatteilla ennen peruukin ja chippien vaihtamista.


Chill on kyllä todella kaunis malli ja on ihanaa omistaa se ♥ Kuvissa nähty asu koostuu Isul Helioksen stock-paidasta ja -liivistä, joskus muinoin Etsystä ostetusta hameesta, CoolCatin sukkahousuista ja eBaysta aikoinaan ostetuista saappaista.

Taran lisäksi halusin kuvata myös Hitomia ja Judaria ennen chippien vaihtoprosessia.

Hitomi on siis näyttänyt saapumisestaan asti tältä! Tuon peruukin ostin Mandarakesta ja se sopi tälle nukelle ihan täydellisesti! ♥ Valmistaja on tuntematon.Nämä söpöt kengät ostin joskus Etsystä Pureneemot mielessäni, mutta nämä olivat ihan liian pienet niiden jalkoihin! Pullipille nämä onneksi sopivat.

Tämä nukke on vähän valitettavasti sellainen, että en ole oikein keksinyt sille mitään persoonaa tai roolia nukkeperheessäni (kaikille muille uusille nukeille ne ovat syntynyt oikeastaan itsestään vaikka sanoin joskus luopuvani hahmojen luomisesta... niitä tarinoita vaan tulee päähän ihan itsestään!). Ehkä se vielä tulee joskus, tai sitten ei tule ja nukke saa vaan toimia söpönä kuvauskohteena. Käy se kai niinkin!

Judar taas sai uudet vaatteet Etsyn MuguetteCouture -nimisestä kaupasta! Tämä asu on ihan Judarin tyyliä, ja petyin kun se jossain vaiheessa katosi kaupasta ennen kuin ehdin sen ostaa. Asua tuli kuitenkin taas takaisin myyntiin, joten sain kun sainkin sen Judarille!


Joku näyttävä fantasia-asu olisi sopinut hahmon ulkonäköön varmaan paremmin, mutta demoniarmeijan (ex-)komentajana tällainen asu on ihan 100 % Judarin tyyliä! : D

Taisin joskus aiemmin esitellä ostosteni seassa Mandarakesta ostamani Taeyangien kenkäsetin, jossa tuli 2 paria kenkiä. Tämä on se toinen pari, ja nämä sopivat juuri hyvin yhteen tämän asun kanssa!


Maailmanvalloittaja-poseeraus.

Näiden kuvaussessioiden jälkeen vaihdoin useammalle nukelleni uudet silmät. Pari sai myös uudet peruukit ja vartalot. Näistä kenestäkään ei tietenkään ole (vielä) mitään kuvia olemassa... kuvattavaa siis kyllä riittäisi : P

Viikkoa myöhemmin (edelleen helmikuussa...) menin ottamaan ensimmäiset kunnon kuvat Madokasta pihalle. Kuvaaminen oli hirveää Madokan vähän huonon kehon takia (toinen käsi ei meinaa pysyä vartalossa kiinni ollenkaan ja torsokin irtosi kuvaamisen lopussa, jolloin nukke oli kahtena kappaleena) ja tuntui siltä, että kaikista kuvista tuli ihan surkeita, mutta kun jälkeenpäin katsoin kuvia koneelta, osa olikin onnistunut ihan hyvin. Sainpahan ainakin kuvattua nukkea söpöissä talvivaatteissaan.Ihanat kengät ja sukat ♥

Nuken silmät näyttävät joissain kuvissa aika hyökkääviltä. Kuten tässä...


Kokovartalokuva lumikasaa vasten. Vielä on kyllä harjoiteltavaa sen suhteen, miten saan näin ison mahtumaan järkevästi kokonaisena yhteen kuvaan.


Näistä kuvista tuli loppujen lopuksi ihan kohtalaisia vaikka kuvaamisessa tosiaan oli omat ongelmansa...

Nämä kuvat olivat tosiaan aika vanhoja, edellisessä maaliskuussa tehdyssä postauksessa nähdyt Dollfie Dreamin kuvat olivat uudempia kuin mitä nämä olivat... mutta, no, ehkä nyt jos kevät kunnolla vihdoin tulisi, innostuisin taas kuvailemaan ja postailemaan enemmän! Täällä ainakin on ollut vielä todella kylmä ja joissakin paikoissa luntakin on vielä aika paljon. Tänäänkin oli hyvin tuulista, harmaata ja luntakin satoi jossain vaiheessa... mutta ehkä se tästä pikku hiljaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti