sunnuntai 10. lokakuuta 2021

Unelmien täyttymys

 Hei taas kaikille!

Perjantaina palasin töistä kaupan ja postin kautta kotiin tämä järjettömän suuri laatikko mukanani!

Vaikka paketin kotiin kantaminen olikin vähän tuskallista, olin erittäin iloinen, sillä tässä paketissa oli yksi pitkäaikaisimmista haavenukeistani ♥


Avasin pohjasta ja pakkauspaperin alta paljastui pian...

...nukkelaatikko kulpamuovitettuna!


Siinä se nyt on! ♥ Azonen Happiness Clover -sarjan Rhapsody in the Summer Nanaka! ♥

Kuvasin laatikkoa joka puolelta...



Tuo kuvallinen pahvi oli vain laatikon päällyskoristeena. Sen alta paljastui valkoinen laatikko.

Vihdoin pääsin käsiksi itse nukkeen!

...ja nyt huomasin että Flickr ei anna jakaa kuvaa jossa alaston nukke seisoo laatikon vieressä :'D Siinä on ilmeisesti liikaa alastomuutta! Nämä jutut ovat niin uskomattoman typeriä kun kuvassa on kuitenkin pelkkä nukke. Ehkä sivun algoritmi jotenkin tunnistaa sen ihmiseksi? No, ei anneta sen haitata, jatketaan muilla kuvilla...

Nuken mukana tullut magneettistandi on iso, ehkä noin CD-levyn kokoinen. Odotin että se olisi pienempi! Nukella on siis Obitsun valmistama vartalo, jossa on magneetit jaloissa. Näin nukke pysyy varsin tukevasti pystyssä alustassa. Kaikilla Azonen isoilla nukeilla on Obitsu-vartalot, joillain malleilla ihan varta vasten luotu AZO2-vartalo.

Vaatteet, peruukki ja ohjelappuset. Joillain Azonen isoista nukeista (ainakin Black Raven- ja ELLEN -sarjan nukeilla) on rootatut hiukset, joillain taas on peruukki. Happiness Clover -sarjassa kaikilla on peruukit, mikä on ihan kiva, koska hiuksia voi sitten vaihtaa jos haluaa.

Pukemis- ja käsittelyohje. Joillain nukeilla on niin monimutkaiset vaatteet, että tästä on oikeasti jopa hyötyä! Nanakalla on onneksi hyvin simppelit vaatteet. Tykkään tästä asusta todella paljon!

Nuken oma lehtinen ja Azonen vihko, jonka saa varmaan kaikkien nukkien mukana.

Peruukki päässä. Minusta tämä nukke on tosi ihanan näköinen! Naama on vähän tuollainen ehkä retroanimehenkinen, mutta se on paljon nätimpi luonnossa ja minusta omissa kuvissani kuin muissa mitä olen nähnyt.

Keskivartalo on tuttuun Obitsu-tapaan tosi pehmeää muovia, mutta tällä se on tosi pehmeä ja taipuisa. Olin unohtanut, että Obitsut olivat näin pehmeitä ja kevyitä! Vaikka nukke on aika iso (48 cm), se on kuitenkin tosi kevyt kannatella ja käsitellä.

Asusettiin kuuluu kaksi paitaa, alusvaatteet, tennarit, shortsit ja sukat.

Lisäksi kaulakoru ja rannekoru.

Alusvaatteet puettuna...

...ja keho vähän imartelevammasta kuvakulmasta :D Olin jostain syystä kuvitellut, että nukke olisi ihan lauta, mutta sillä olikin isommat rinnat kuin olin luullut! Pienethän nuo kyllä ovat niihin AZO2-kehojen jättitisseihin verrattuna...

Topissa ja shortseissa.


Nämä kengät ja sukat saavat kyllä jonkun erikoismaininnan, sillä ne oli ihan älyttömän vaikea pukea päälle! Pelkäsin että rikon nuken kun kiskoin sukkia jalkaan täysin toivottomin tuloksin. Onneksi ne lopulta menivät! Kengät onnistuin lopulta saamaan jalkaan kun käytin pikkuhaarukkaa kenkälusikkana :P En kyllä ihan heti ota näitä pois! Toivottavasti ne on helpompi riisua kuin pukea.

Random posetuskokeilua...


Päällimmäinen paita puettuna.

Vähän sivukuvaa. Minusta tuo peruukki on ihana, tykkään kampauksesta tosi paljon! Lisäksi peruukki on erittäin silkkinen ja laadukas. Ainut ongelma oli se, että siitä vähän irtoili tosi lyhyitä hiuksen pätkiä kun ensimmäistä kertaa käsittelin sitä, ja ne tarttuivat inhottavasti vinyyliin.

Yritin tehdä samanlaisen poseerauksen kuin laatikossa :D

Laitoin vielä korut ja nyt kaikki asun osat oli puettu päälle!

Isot Azonet eivät ole vuosiin olleet realistinen haave hintansa takia, vaikka olen niitä välillä katsellutkin. Nyt sitten ajattelin, että voisin ostaa vihdoin sen Dollfie Dream -nuken, kun rahatilanne oli hyvä, mutta sitten huomasin, että tämä nukke oli tullut myyntiin Mandarakeen hyvään hintaan ja avaamattomana, joten päädyin lopulta ostamaan sen. DD:n aika lienee joskus myöhemmin...

Tätä nukkea olen ihastellut varmaan niin kauan kun näin ensimmäiset promokuvat joskus vuosia sitten, mutta en tosiaan ajatellut että minulla olisi koskaan varaa ostaa se! Niin ne haaveet toteutuu :D Minusta tuo fullset on vaan täydellisen kaunis ja pidän siinä kaikesta. Nukke maksoi vähän alle 200 euroa, eli loppujen lopuksi ei edes paljoa. Uudet Pullip-nuketkin ovat kalliimpia...

Mandarake myi nukkea huomautuksella "in bad condition" ja viatkin oli listattu. Asu oli täysin käyttämätön ja nukkekin avaamaton, mutta sillä oli otsassa jotain jälkiä/tummentumia. Se ei kuitenkaan minua haitannut, sillä ne jäävät joka tapauksessa peruukin alle. Lisäksi nuken toinen käsi on aika löysä ja irtoaa helposti, mutta senkin voi kyllä korjata vaikka vähän teippiä laittamalla, mutta ei kyllä hirveästi tuokaan haittaa. Nämä nuket myös tuppaavat kellastumaan ajan myötä, joten uusi ja avaamaton nukke on todennäköisesti jonkun verran kellastunut, varsinkin jos se on jotain vanhempaa mallia. Tämäkin on todennäköisesti hieman, mutta en kyllä silmin juuri havaitse sitä.

Nimen olin päättänyt jo vuosia sitten kun tästä nukesta epämääräisesti haaveilin. Hänestä tuli Madoka.


Kyllä tämä nukke vaan on ihana! ♥ Olen niin onnellinen että vihdoin ostin hänet. Madokasta tuli samalla talon lellikkinukke, sillä tilasin sille hirveän kasan vaatteita ja nyt vain odottelen, että ne tulee ^^' Lisäksi minusta tuntuu, että hän haluaisi kaverin? Pitää katsoa, jos vaikka loppuvuodesta hankkisi vielä toisen tällaisen, jos tulisi vaikka hyvä tarjous vastaan!

Lopuksi kokeilin vielä magneettistandia, jossa nukke seisoo varsin pienellä vaivalla yllättävän tukevasti!

Seuraavaksi odottelen Madokan uusia vaatteita (joskaan en ihan heti varmaan vaihtele niitä sille - tykkään stock-asusta niin paljon ja sen pukeminen oli tuskaa, jota en halua heti kokea uudestaan!) ja paria muuta pakettia, joiden luulisi saapuvan ensi viikolla. Eli silloin laittelen varmaan jo uutta postausta! Lisäksi löytyy julkaisemattomia syyskuvia ja sitä nukkeprojektia, mutta niitä tulee varmaan vähän myöhemmin sitten kun nämä "kiireellisemmät" on hoidettu pois alta <: Ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti