torstai 21. lokakuuta 2021

Saras-spämmi

 Hei taas kaikille!

Reilu pari viikkoa sitten purin vihdoin keväällä ostamani Pullip Sarasin paketistaan, koska nukelle kehittelemäni hahmosuunnitelmat alkoivat vihdoin oikeasti realisoitua ja halusin nukesta kuvia stock-lookissa ennen kaiken muuttamista :D

Eli pidemmittä puheitta, kuviin!


Pullip Saras on ihan mielettömän kaunis malli ja se olisi täydellisen ihana täydessä stockissa vain hyllyssä istumassa. Melkein harmittaa, että tuli valittua juuri tämä muutoskohteeksi! :D (no ei oikeasti) Minulla oli itse asiassa tarkoituksena kuvata tätä nukkea kesällä, halusin värikkään ympäristön ja paljon kukkia jne. Mutta sitten kävikin niin, että en käynyt kesällä kertaakaan vanhempieni luona enkä muutenkaan jaksanut tehdä paljon mitään, kun oli koko ajan niin hirveän kuuma! No, tämä syksyinen ympäristökin sopii tälle nukelle tosi hyvin ja varsinkin mätsää hyvin asun kanssa! Kuvista tuli mielestäni tosi onnistuneita.

Sitten päätin ottaa vielä vähän kuvia sisällä esitelläkseni nuken asun eri osia paremmin. Nämä ovat vähän kämäisempiä laadullisesti mutta menköön nyt tämän kerran...

Ilman turbaania. Meikki on aika erikoinen, koska nukella on oranssit huulet ja violetit kulmakarvat, jotka nyt eivät hirveän hyvin mätsää vihreään peruukkiin! Mutta en valita, pidän faceupista ja varsinkin nuo violetit kulmakarvat sopivat hirmu hyvin hahmolle joksi aion hänet muuttaa. Meikkiin siis en aio koskea muuten kun poistamalla tuon bindin (koru otsassa).


Kengät olivat hirmu pienet ja tiukat ja en jalkojen rikkoutumisen pelossa uskaltanut runnoa niitä jalkoihin liikaa, joten leikkasin niitä vähän takaa auki ja hyvä tuli!

Toinen epoletti (nuo olkapääjutut) irtosi takista heti kun otin nuken ulos paketista. Laatua...

Ilman olkanauhaa ja turkispuuhkaa. Tuo takki on kyllä tavallaan tosi kiva!

Takin alla on tällainen punainen, kiiltävä asu, joka tuo minulle mieleen ABBA-yhtyeen esiintymisasut :'D

Peruukki on ihanan värinen mutta laatu on aika kyseenalainen. Lisäksi tukka on poninhännällä tosi huonosti ja löysästi kiinni, ja tuo hiuksia kiinni pitävä nauha varmaan irtoaa ihan itsestään erittäin todennäköisesti. Mielestäni tällä mallilla kuitenkin on tarkoitus olla tuo poninhäntätyyli.


Pidän maalatuista luomista Pullipeilla, ja tällä mallilla onkin juuri sellaiset!

Random poseerauskuva.

Vielä yksi kuva, tällä kertaa ilman kaulanauhaa! Tässä näkyy myös hyvin tuo chippien väri, mikä on tuollainen punertavan violetti.

Nyt olette varmaan nähneet ihan tarpeeksi Pullip Sarasia yhden elämän tarpeiksi! :D Malli on kyllä minusta tosi ihana ja olen edelleen iloinen siitä, että onnistuin bongaamaan sen Mandarakesta edulliseen hintaan. Ehkä ensi kerralla jo pääsette näkemään nuken muutoksia, joten sitä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti