sunnuntai 1. elokuuta 2021

Heinäkuun hankintoja

 Hei taas kaikille!

Miten selviydyitte viime kuun kuumista helteistä? Itse olen vielä elävien kirjoissa, mutta vähemmän yllättäen en ole jaksanut tehdä mitään järkevää töissä käynnin ohella. Kotona aika kului lähinnä tuulettimen edessä lojuen. Nyt on onneksi jo viileämpää, ja minullakin on enemmän energiaa tehdä taas asioita - kuten postata tähän blogiin. Osa seuraavista kuvista on odottanut jo jonkin aikaa, mutta en vain ole saanut aikaiseksi laittaa niitä tänne.


Kesäkuun loppupuolella selailin Mandarakea ja bongasin myynnistä jotakin, joka sai minut painamaan tilausnappia suunnilleen sillä samalla sekunnilla kun tuotteen sivulla näin...
 

...mutta tullimaksut maksettuani paketti lojui Postin ruuhkassa aika pitkään ennen kuin lopulta sain sen itselleni heinäkuun toisen viikon lopulla.

Jos edellisestä kuvasta ei ehkä saanut niin hyvin selvää, tämä viimeistään paljastaa, mitä sitä tuli tilattua.

Paketti oli mielestäni todella nätti!


Twinkle á la Mode -sarjan Lapis Lazuli Yuzuha! ♥

Yuzuha on se Azonen nukkemalli, josta olen todella kauan haaveillut. Harmi kyllä, Yuzuha on todella suositun oloinen, sillä kaikki sen julkaisut ovat käytettynä jälleenmyynnissäkin yleensä paljon kalliimpia kuin muiden Sahra's á la Mode -sarjan tyttöjen. Sen vuoksi en ole raaskinut Yuzuhaa ostaa aikaisemmin, koska pidän halpojen nukkejen metsästämisestä enkä ole raaskinut maksaa nukesta pyydettyjä hintoja.

Sitten bongasin tosiaan Mandarakesta tämän käytetyn Lapis Lazuli Yuzuhan, joka oli huomattavasti edullisempi kuin muut myynnissä olevat, avaamattomat kappaleet, joten päätin tilata sen heti itselleni. Silloin, kun tämä nukke julkaistiin ja sitä pystyi tilaamaan ennakkoon, olisin voinut hankkia nuken mutta jätin sen tilaamatta, koska mielestäni värimaailma oli jotenkin tunkkainen. Katseltuani omistajakuvia aloin kuitenkin pitää nukesta enemmän, ja koska halusin joka tapauksessa tummatukkaisen Yuzuhan, oli tämä hyvä vaihtoehto. Ja koska haluan jossain vaiheessa ostaa lyhythiuksisen kissa-Yuzuhan, jolla on vihreät silmät kuten useimmilla Yuzuhan julkaisuilla, tämä on sinisilmäisenä vähän eri näköisempi.

Ulkona paketista!

Twinkle á la Mode -sarjassa kaikkien nukkien Direct Store Limited -mallilla on kokovalkoinen asu. Tuokin versio on minusta tosi nätti, mutta tykkään itse ehkä enemmän julkaisuista, joissa on enemmän värejä.

Asun lisäksi mukana sai yhdet lisäkädet. Tämän sarjan kaikki nuket ovat ihonväriltään vaaleampaa Whitea, joille on ehkä vähän vaikeampi löytää vaihtokäsiä. Toisaalta myös Minamin mukana tuli tuollaiset vaihtokädet, vaikka Nostalgic Story Collection -sarjassa kaikkien ihonväri on se tavallinen.

Kengät, hiuspanta ja lisäkädet lähikuvassa.

Koko asu puettuna. Kokonaisuus on kieltämättä mielestäni edelleen vähän tunkkainen tumman värimaailman ja nuken mustien hiuksien vuoksi, mutta siitä tulee kyllä kevyempi esimerkiksi irtohihat pois ottamalla. Muuten nukke on kyllä todella kaunis ♥

Poseerausharjoituksia. Kuten kuvasta näkyy, nukella on jalat vähän koukussa. Tälläkin yksilöllä on valitettavasti huonot jalat, ja toinen ei suoristu kunnolla, minkä seurauksena se pettää heti alta vähänkin liukkaammalla alustalla.

Riisuin nuken tarkastaakseni mahdolliset värjäytymät, joita ei onneksi ollut liialti. Huomasin kuitenkin toisen ongelman, eli nuken oikea jalka on valettu vinoon minkä vuoksi reidessä on tuollainen tosi iso rako eikä jalkaa saa suoraan kiinnitettyä kroppaan. Todella ärsyttävää! Tämä jalka kuitenkin sentään toimii nivelestä normaalisti, mutta tuo rako tekee nuken kropasta tosi epätasapainoisen ja vinon, mikä vaikeuttaa poseeraamista.

Irtohihat riisuttuna asu näyttää mielestäni huomattavasti paremmalta ja yleisvaikutelma on kevyempi.

Vielä yksi lähikuva! Nimi oli jo kauan sitten valmiiksi mietittynä mahdollista Yuzuhaa varten. Näin ollen hänestä tuli Umi. Nimi sopii hyvin tälle mallille muutenkin, kun pääväri on sininen.

Seuraavaksi vähän muita kuin nukkejuttuja (tavallaan). Puhuin täällä joskus aiemmin, että olen aina shoppaillut vain yksittäisiä Re-Ment -settejä, enkä ole koskaan ostanut kokonaista sarjaa. No, viime kuussa kokonaisia sarjoja ilmestyi tänne ihan kaksin kappalein!

Nämä kaksi sarjaa ovat Playback Seishun Days sejä Rilakkuma Natural Market. Rilakkuma-sarjan tilasin ennakkoon keväällä, ja sen piti ilmestyä aluksi huhtikuussa, mutta julkaisu siirtyi lopulta parilla kuukaudella eteenpäin ja sain sarjan käsiini vajaa pari viikkoa sitten. Toisen sarjan ostin Amiamista kesäkuun loppupuolella ja sitten vaan odottelin Rilakkuma-sarjan saapumista, jotta voisin avata molemmat samaan aikaan :D

Päätin etten säästä laatikoita, joten kuvasin ne joka sivulta.

Playback Seishun Days -sarja koostuu pääosin 1980-luvun lopun/1990-luvun alun klassisesta tavarasta, ja rakastan noita retrohenkisiä animekuvia, joilla sarjaa on kuvitettu! Laatikossa oli myös suoraan 1990-luvun tunnelmiin vievä värimaailma, pinkkiä ja turkoosia ja jänniä kuvioita.


Rilakkuma-sarjan laatikossa on hyvät kuvat kaikista sarjan tavaroista.

Minulla on kyllä Re-Mentin jääkaappi, mutta ei valitettavasti tuota Rilakkuma-aiheista! Omani on vain tavallinen vaaleanpunainen ilman kuviointia. Voin kuitenkin nyt täyttää sen söpöllä Rilakkuma-ruualla.

Laatikot avattuna. Nämä molemmat sarjat ovat uusia painoksia vanhoista sarjoista - molemmat näistä ilmestyivät alun perin joskus 2015-2016. Kiva kuitenkin, että Re-Ment välillä julkaisee näitä vanhoja sarjoja uudelleen. Nämä sarjat maksoivat 3160 jeniä kumpainenkin. Nykyään Re-Ment-sarjojen hinnat ovat nousseet paljon, ja uudet sarjat maksavat n. 4000-4500 jeniä, kalleimmat jopa yli tuon 4500! Onneksi nämä vanhat ovat sen hintaisia mitä ovat alun perin olleetkin. Uudempia sarjoja en ole tuon hinnankaan takia oikein raaskinut ostaa, ja harvemmin koko sarja on sellainen että haluaisin kaikki setit siitä. Nämä kuitenkin ovat sellaisia, joissa pidän lähes kaikista tavaroista, ja siksi päätinkin ne tilata.

Aluksi avasin Playback Seishun Days -sarjan.



Tiesin että tykkäisin tästä sarjasta, mutta kun avasin sitä, ihastuin siihen vain koko ajan enemmän! Kaikki on niin ihanan retroa. C-kasetti laitettiin koteloonsa tismalleen samalla tavalla kuin oikeat C-kasetit silloin kun ne olivat vielä juttu. Setissä tulee mukana paljon erilaisia juomia, mistä pidin paljon. Lähes kaikki on myös sen verran isoa, että ne sopivat loistavasti Pureneemojen käyttöön.

Tuo outo vaalea laite nuudelipurkin ja akvaarion välissä on muuten ennustuskone! YouTubesta löytyy videoita siitä, miten nämä toimivat. Jos olen oikein ymmärtänyt, tuohon laitetaan raha ja sitten käännetään vivusta, ja koneesta tulee pallo jonka sisällä on kirjoitettu ennustus.

Näin tuollaisen kolikkopuhelimen jossain animessa hiljattain, ja se oli oikeasti ihan samanlainen kuin tässä sarjassa! Ranskalaisten ja kukan välissä olevasta renkaasta en koskaan päässyt selvyyteen, mihin osaan tätä sarjaa se oikein kuuluu. Ehkä tuon kukan jalustaksi?

Jokaisessa setin mukana tulevassa vihkosessa on ihana retro mangakuvitus. Omistaisinpa skannerin ja tulostimen, niin voisin skannata ja tulostaa nämä kaikki. Nyt en raaski leikellä vihkosia! Niistä saisi mm. kuvaruudun tietokoneeseen ja ennustuksen ennustuslaitetta varten.

Rilakkuma Natural Market -sarjassa kaikki on ihanan värikästä ja isoa! Koko on täydellinen esimerkiksi juuri Pureneemoille. Kaikessa on Rilakkuma jossain muodossa, esimerkiksi mansikat ovat karhun muotoisia. Niin söpöä!

Useimmat näistä ruokatavaroista sopivat hyvin kahviladioraamaani, jos ei muuten niin ainakin jääkaapin täytteeksi. Takana vähän huonosti näkyvät hunajapurkki ja mehuautomaatti ovat yksiä lempiasioitani tässä setissä. Makaronin ja kanapeiden pahvipaketteja en ole vielä taitellut, mutta pitää tehdä sekin jossain vaiheessa.

Kananmunakennon sisällä on 6 kpl ruskeita kananmunia. Minulla on jo ennestään valkoisia kananmunia, mutta niiden mukana ei tullut omaa kennoa.

Tässä vielä kuva yläviistosta, jotta kaikki näkyisi hieman paremmin!

Vihkoset ovat pääosin samanlaisia, kuvat toki erit kaikissa. Näistäkin voisi leikellä kaikkea kivaa lisäkkeeksi sarjaan.

Re-Ment -sarjojen avaaminen on muuten tosi rentouttavaa puuhaa! On ihanaa näperrellä tällaisen pikkutavaran parissa. Täytyykin taas jossain vaiheessa kaivaa huonekalut esille ja lavastaa taas kahvila tai sitten vaan joku keittiö. jotta pääsen kuvaamaan näitä tavaroita niille sopivassa ympäristössä!

Sellaista tällä kertaa! Ehdin jo kuvaamaan yhden shootinkin parista uudemmasta nukestani, joten se on sitten tulossa ensi kerralla. Nähdään siis uuden postauksen merkeissä toivottavasti pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti