lauantai 8. toukokuuta 2021

Beauty's Wicked Wiles

 Heippa taas kaikille!

Sitä eletään jo toukokuuta! Täällä oli kyllä eilen sen luokan takatalvi ettei pahemmasta väliä. Nyt pitäisi kuitenkin tulla lämmintä ja aurinkoista, joten kyllä se kesä vielä tulee!

Iloisia uutisia! Sain ikuisuuden tekeillä olleen graduni vihdoin palautettua, ja nyt vain odottelen arvosanaa ja edelleen tutkinnon sulkemista. Jee! Palkitsin itseni kovasta työstä tilaamalla uuden nuken, mutta se ei ole tullut vielä. Sen sijaan eilen tuli kaksi muuta pakettia, jotka niin ikään sisälsivät uusia nukkeja.

Olin vähän huolissani, saisinko paketit kannettua yksin kotiin, mutta alempi, isompi paketti oli paljon pienempi kuin pelkäsin ja sain onneksi kuljetettua nämä mukanani. Onneksi asun lähellä postia!

Päätin avata isomman laatikon ensiksi...

...ja paperin alta paljastui varsin tutun näköinen laatikko!

Paketin ympärillä oli paljon kuplamuovia.



Ja lopulta paketista putkahti Pullip Saras! ♥

En ole koskaan erityisemmin halunnut Pullip Sarasia, mutta jokin aika sitten sain päähäni toteuttaa erään nukkeprojektin, ja tarvitsin siihen sopivaa naamaa. Kartoitin sopivia malleja, mutta mikään ei oikein tuntunut iskevän, ja halusin kuitenkin suht edullisen nuken, koska lähes kaikki siitä tulisi kuitenkin menemään uusiksi. Sarasia en ollut vilkaissutkaan, kunnes näin sen myynnissä Mandarakessa mukavaan hintaan. Mielenkiinnosta klikkasin myyntikuviin ja se kolahti heti - naama olisi aivan täydellinen suunnittelemaani projektiin! Kun avaamattoman nuken hintakin oli n. 60 euroa, pakkohan se oli ostaa. Naama on livenä vielä ihanampi kuin kuvissa, enkä malta odottaa, että pääsen sitten kunnolla toteuttamaan projektiani. Meikkiin en aio koskea, muuten kaikki menee varmaankin uusiksi.

Nukke on mielestäni kaunis ja aion nyt toistaiseksi pitää sen avaamattomana laatikossaan. Jonkin verran kuvia on kuitenkin saatava nukesta stock-lookissaan ja -vaatteissaan ennen kuin alan muuttaa mitään, mutta ei ehkä ihan vielä.

Sitten pienemmän paketin kimppuun! Tavarat oli turvattu paperin lisäksi isolla kuplamuovilla.

Kaikki tilaamani tavarat oli pakattu runsaaseen kuplamuoviin.


Azonen S-kokoinen kroppa (lähinnä varastoon siltä varalta, että ostan joskus nuken, joka tarvitsee liikkuvamman kropan), Blythejen vaatemalliston söpöt sukat Hello Kitty -printillä ja Azonen harmaa PiccoNeemo-kokoinen Alice-asu.

Tilauksen päätähti on kuitenkin tässä!



Azonen Lil' Fairy Lipu!

Bongasin tämän yksilön parisen kuukautta sitten Mandaraken Nakano-liikkeestä, jossa nukkea myytiin erittäin halvalla, perusteena se, että nukke oli avattu ja laatikko kurjassa kunnossa. Kukaan ei sitä sieltä kuitenkaan ostanut, joten lopulta päätin ostaa sen itselleni, sillä minulla ei ollut vielä Lipua (ja pidän juuri tästä julkaisusta paljon!) ja nukke oli, noh, tosi halpa. Nukke on oikeastaan uuden veroisessa kunnossa, ja laatikko on lähinnä pinnalta tosi kulunut, mutta mitään muuta vikaa en ole onnistunut löytämään. Laatikoista en sinänsä piittaa, vaikka ne toki säästänkin, joten asia ei edes haitannut minua mitenkään. Nukke maksoi vähän päälle 30 euroa näine "vikoineen".

Mukana tulleita vihkosia: hoito-opas, nuken oma lehtinen sekä käyntikortti!

Nämä käyntikortit ovat mielestäni niin söpöjä ja hauskoja!

Lehtisestä näkee, mitä kaikkea tulee mukana. Pidän siitä, että asusta voi irrottaa hihat ja näin ollen siitä saa myös kivan kasuaalin asun.


Mukana tuli mopin lisäksi pölyrätti! Lisäksi kengät ja päähän laitettava panta.

Vihdoin ulkona paketista. Todella söpö! ♥ Minulla ei ollut vielä nukkea tästä ihan ensimmäisenä julkaistusta Lil' Fairy -sarjasta, jossa nuket oli puettu tällaisiin meido-asuihin. Kiva kyllä omistaa vihdoin yksi nukke siitäkin sarjasta, asut ovat nimittäin tosi söpöt ja sarjan idea on myös tosi hauska.

Pidän tosi paljon nuken isoista, vihreistä silmistä! Hiuksetkin ovat ihan kivat, tosin itse en hirveästi piittaa valmiista kampauksista Azonen nukeilla. Pelkään aina, että ne menevät sotkuun ja sitten kampauksen joutuu purkamaan. Ainut Azonen nukkeni, jolla oli kampaus, joutuikin sitten lopulta hiusten leikkuun uhriksi, tosin se tukka oli vähän huono muutenkin. Toivottavasti Lipun kampaus olisi vähän kestävämpi. Ainakin se on paremmassa kunnossa kuin Kisan hiukset.

Täydessä varustuksessa. Ja niin söpö! ♥

Vielä yksi poseerauskuva loppuun. Nimen olin miettinyt jo valmiiksi, tästä nukesta tuli sitten Melody.


Tässä vielä kasassa kaikki paketeista tullut. Tuo harmaa Alice-asu meni saman tien Kannalle, mutta siitä ei ole nyt kuvaa. Olin vähän huolissani, istuisiko tuo asu hyvin PiccoNeemo D-keholle, mutta se oli täydellinen!

Kanna on siis entinen Marin eli entinen Rika. Tajusin nukkeprofiileita hiljattain päivitellessäni, että minulla on myös Maron-niminen nukke, ja nimet alkoivat tuntua ärsyttävän samanlaisilta. Vaihdoin Marinin nimen sitten Kannaksi ja olen oikein tyytyväinen vaihtoon. Olen nyt päivittänyt Azoneiden ja Pullippien profiilit, ja pari muutakin Azonea koki pienen nimen vaihdoksen. Suurin osa on silti yhä samannimisiä, mutta kuvien pitäisi olla nyt ainakin ajan tasalla.

Seuraavaksi pitäisi sitten ottaa parempia kuvia uusista tulokkaista. Lisäksi odottelen vielä paria muuta uutta nukkea, erityisesti sitä, jonka tilasin itselleni palkintona gradun valmistumisesta. En malttaisi odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti