lauantai 24. huhtikuuta 2021

Tervetuloa kahvilaamme!

 Moikka kaikille!

Kirjoitin viime postauksessa ottaneeni hieman uusia nukkekuvia (todella pitkästä aikaa!), joten nyt saatte ne nähtäväksenne.

Aluksi muutama kuva Chieristä parvekkeellamme. Nämä kuvat on otettu pari viikkoa sitten ja puhelimella - kamerasta oli vähemmän yllättäen akku lopussa kun en ollut sitä kuukausiin käyttänyt, joten jouduin turvautumaan puhelimeen. Sen verran hyvä valaistus sattui olemaan ulkona, että oli pakko päästä kuvaamaan! Lisäksi Chieri-parka on oleillut tässä asussa jo reippaasti yli vuoden, joten oli pakko kuvata sitä, jotta pääsisin vihdoin vaihtamaan vaatteet...







Sitten samoihin aikoihin otettuja kuvia Cassandrasta, nämä myöskin parvekkeella. Halusin vain kuvata vähän jotain Pullippiani, ja Cassandra tuli vain randomisti valikoiduksi.





Viime viikonloppuna sain lopulta aikaiseksi jotakin, mitä olen suunnitellut tekeväni jo todella kauan. Eli koota Re-Ment -huonekaluistani ja -seteistäni kahvila!

Tällainen siitä lopulta tuli! Aika pelkistettyhän se on - meinasin laittaa tähän vielä yhden hyllyn, mutta kasaamishetkellä muistin sen olevan eri laatikossa, jota en jaksanut lähteä enää hakemaan ^^' 

Olen viimeisen parin vuoden aikana haalinut pikku hiljaa Re-Ment -settejä ja -huonekaluja, ja niitä on kertynyt jo varsin mukava määrä! Yhtään kokonaista Re-Ment -sarjaa en tosin ole koskaan ostanut, vaan olen ostellut yksittäisiä settejä Mandarakesta ja eBaysta. Suurimman osan olen ostanut tosi halvalla, usein ilman laatikkoa, ja olen jo aika tyytyväinen kokoelmaani! Kaikenlaista tosin olisi vielä kiva saada, joten kyttäilen Mandarakea ja vakio-eBay -kauppiastani aina uusien löytöjen toivossa. Ja ehkä vielä joskus hommaan jonkun kokonaisen sarjankin! Monesti vaan käy niin, että jokaisessa sarjassa on ehkä 1-4 settiä, jotka oikeasti haluaisi ja sitten pari kolme, joilla ei tee mitään. Siksi en ole täysiä sarjoja vielä tilannut.

Yritin laittaa vitriiniin mahdollisimman paljon Rilakkuma-aiheisia juttuja, mutta muutakin mahtui mukaan. Tuntuu siltä, että omistan jo paljon Re-Menttejä, mutta tarvitsen kyllä vielä lisää, että saan vitriinistä täydemmän näköisen!

Minusta tämä Re-Mentin keittiö on ihana! Jääkaapista taisi olla kuvakin jossain blogin uumenissa. Keittiön ostin parisen vuotta sitten etsittyäni sopuhintaista ikuisuuden.

Yayoi: Tervetuloa! Mitä saisi olla? ^__^

Tytöt ovat avaamassa kahvilaa ennen asiakkaiden saapumista. Nanami tarkastelee päivän tuotevalikoimaa.

Yayoi: Suklaakakku on tänään erikoistarjouksessa. Yritetään saada myytyä sitä mahdollisimman paljon!

Nanami: Selvä!

Nanamin viimeistellessä esillepanoa...

...Yayoi vahti hillon valmistumista keittiössä.

Lopuksi vielä poseerauskuvat! Yayoi...


...ja Nanami!

Niin kuin kuvista ehkä huomaa, osa tavaroista on liian pieniä Pureneemo-skaalaan ja osa taas sopivan kokoisia. Esimerkiksi Yayoi on kengät jalassa korkeampi kuin jääkaappi, mutta vitriinin alahyllyn donitsit näyttävät ihanan isoilta ja herkullisilta Pureneemojen käsissä. Re-Mentin tuotteet eivät nimittäin ole skaalattuja yhdenmukaisesti, ja sarjat ovat eri kokoisia keskenään. Osa on enemmän nukkekotikokoa, 1/12 (varsinkin ne sarjat, joissa on mukana pieniä huonekaluja), osa taas lähempänä Pureneemoille sopivaa 1/6 -skaalaa.

Tällaista tänään! Ehkä tässä kesän tullessa innostuu taas nukkeilemaan enempi. Seuraavaan postaukseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti