torstai 20. syyskuuta 2018

Night Dream

Moikka!

Eilen postimies ilmestyi ovelleni kahden suuren paketin kanssa. Toinen niistä oli Amiamista tilaamani figuuri, toinen puolestaan...


...tämä paketti! Paketin koosta voinee jo päätellä sen sisältävän nukkepostia c:


Sain kaupanpäällisenä tosi söpöjä Pullip Eos -aiheisia muistilappuja ♥


Nukke oli paketoituna kahteen eri paperiin. Laatikossa ei muuten ollut ollenkaan kuplamuovia vaan ruskeaa paperia estämässä paketin liikkuminen laatikon sisällä.


Ainakin mallin nimi erottuu jo...



Ja sieltä paljastui Taeyang MJ!

Tämä on ensimmäinen nukke, jonka olen tilannut suoraan Groovelta eli Pullip-perheen nukkejen valmistajalta. Olen käynyt aina välillä selailemassa Grooven valikoimia, mutta tilaaminen on aina jäänyt, koska Groovella oli aikaisemmin TODELLA kalliit postikulut. Nyt kesällä huomasin, että postikulut yhdelle nukelle ovat pudonneet samalle tasolle PullipStylen kanssa, ja kun Groovelta vielä saa harvinaisia, vanhoja nukkeja, päätin laittaa tilausta heti menemään kunhan viimeiset kesätyöpalkkani vain tulisivat. Groovella myytiin Taeyang MJ -nukkeja järkyttävän halpaan 40 $ hintaan, joten päätin kotiuttaa sieltä sellaisen, vaikka kivoja malleja olisi ollut tarjolla myös esittelykappalenukeissa.

Tämä oli ensimmäinen koskaan ostamani Pullip-perheen nukke, joka jäi minulla tulliin. Nukke oli kuitenkin postikulujenkin kanssa niin älyttömän halpa, ettei tulleja tarvinnut juuri kymppiä enempää maksa :'D Tämä onkin yksi halvimmista nukeista, jonka olen koskaan ostanut.



Tämä nukke on itse asiassa niinkin vanha, että sen tekoaikaan Pullippeja valmisti vielä Jun Plannin nykyisen Grooven sijaan! MJ on kaikkien aikojen ensimmäinen Taeyang, ja se julkaistiin alun perin vuonna 2006! En osaa sanoa, onko tämä nimenomainen yksilö niinkin vanha, vai onko nukesta otettu myöhemmin uusintapainoksia. Joka tapauksessa, vanhuus ei näkynyt nukessa mitenkään, sillä kaikki oli kunnossa ja kroppa vaikuttaa paremmalta kuin kahdella muulla (myöskin vanhimmasta päästä olevalla) Taeyangillani.



Taeyang MJ:n pari on punk-henkinen (ja aivan Nana-sarjan Nana Oosakilta näyttävä) Pullip Rida, joten tämäkin nukke on punk-henkinen. Sillä on nahkahousut ja -takki, paljon koruja ja bootsit. Ja ehdottomasti hirvein peruukki minkä olen nukella koskaan nähnyt! Peruukki on kyllä mukavan pörröinen, mutta se on suoraan sanottuna aivan kauhean näköinen. Se näyttää lähinnä mustalta, epämääräisen muotoiselta karvahatulta, josta roikkuu valkoisia tai harmaita lankoja. Tuo hirvitys onneksi saa pian poistua jo tilaamani uuden peruukin tieltä - nyt vain täytyy odotella sen saapumista.


Mukana tulleita tavaroita: kortti, standi, taskumatti ja tupakka-aski. Tämä Taeyang siis virallisesti juo ja polttaa :'D Mutta ehkä se sopii punkkari-imagoon? Oli miten oli, ihan kiva että nuken mukana tulee vähän rekvisiittaa! Tämä nukke näyttää muuten huomattavasti paremmalta livenä kuin kuvissa. Huulet näyttivät mielestäni aika pahoilta näkemissäni omistajakuvissa, mutta eivät olleetkaan niin hirveät livenä.



Nukella on mielestäni mukavan simppeli faceup mutta asusteissa on asennetta! En malta odottaa, että pääsen testaamaan tuota nahkatakkia Hadekselle >:D Annoin hänelle nimeksi Victor! Sukunimi on vielä mietinnässä ja taustojakaan en ole vielä tullut pohtineeksi. Paitsi ehkä vähän. Täytyy kirjoitella hänelle profiili kunhan ehdin.

Sellaista tällä kertaa! Minulla olisi myös muutamia muita kuvia jaettavaksi, mutta taidan säästää ne eri postaukseen. Jos Victorin uusi peruukki tulisi vaikka tässä piakkoin, niin voisin ottaa hänestä siinä kuvia ja laittaa nekin sitten tänne. Mutta, ensi kertaan~!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti