maanantai 3. huhtikuuta 2017

Pikku noitia

Aloitetaan parilla Miun, joka sai hiljattain nimekseen Miyuki, kuvalla...



Minun oli tarkoitus ottaa enemmänkin kuvia, mutta ehdin ottaa vain muutaman kun kamerasta loppui akku :D

Nyt nuo stock-vaatteet eivät enää mahdu Miyukin päälle, sillä vaihdoin hänelle uuden S/LL -kokoisen vartalon, ja ne valtavat melonit eivät enää mahdu tuon puseron sisään 8D Onneksi pureneemoille kropan vaihtaminen on naurettavan helppoa, niin voin vielä vaihtaa vanhaan jos haluan näitä vaatteita nukella käyttää.


Mutta mitäs?


Amiamin vaihtuvissa mainoskorteissa on tällä hetkelllä tuollainen taikatyttönoitahärpäke.


Ja uusi nukkehan sieltä tulla tupsahti! :3 Majokko Sera tällä kertaa.

Sain palkkaa ja päätin investoida osan rahoista uuteen nukkeen. Minun piti ostaa joku ihan muu malli, mutta sitten Amiamin käytettyjen listalle ilmestyi myyntiin tämä ilmeisesti avaamaton Majokko Sera. Hinta oli paljon alhaisempi kuin mitä mallista tällä hetkellä yleisesti pyydetään, ja kyseessä on vieläpä suosikkini kaikista Seran julkaisuista, joita on muutenkin liikkeellä todella vähän. Pari päivää piti odottaa rahojen tuloa ja olin ihan paniikissa, että nukke ehtii myydä... Ei onneksi ehtinyt, ja sain ostettua sen itselleni!




Hymyilevä Sera on ihana! Seraa ei ole julkaistu kovin monta kertaa, ja suurimmilla osalla julkaisuista on sellainen myrtsisuu. Tämä noitatyttö on yksi harvoja hymyileviä julkaisuja, ja ehdoton suosikkimallini kaikista julkaistuista Seroista! Tykkään tosin paljon myös Otogi no Kuni -sarjan Sera of the Blue Gables -julkaisusta, mutta sen saatavuus on todella huonoa enkä ole löytänyt mallia tällä hetkellä myynnissä mistään.


Paketin takapuolella näkyvät myös muut EX Cute Family -sarjan hahmot. Niitä oli tämän nuken julkaisuhetkellä kuusi, mutta nyt niitä on jo paljon enemmän! Sera on Azonen virallisessa tarinassa EX Cute -nukkeperheen tyttöjen luokan puheenjohtaja. Sera on sittemmin saanut sarjaan omat sisarukset, kaksoset Tsukihan ja Soranen.


Taustapahvissa on kiva noitakuviointi. Minulla on myös Majokko Lien, jonka pahvissa oli sama kuviointi mutta eri värisenä.

Aiemmin ajattelin, että en ostaisi enempää kuin yhden nuken yhdestä sarjasta, mutta olen vähän luopunut tästä periaatteesta. Jos nukke miellyttää silmää enemmän kuin muut mallit, niin kannattaa mieluummin valita se kuin mennä jonkun sarja-ajattelun mukaisesti. Toisaalta Majokko Lienini on Azonen Limited -malli ja Sera tavallinen julkaisu, joten he ovat tavallaan eri sarjoista. Mutta esimerkiksi Otogi no Kuni -sarjassa on jo varmaan toistakymmentä nukkea, ja haluaisin siitä muitakin julkaisuja kuin jo omistamani Red Hood Koronin.


Hoito-opas, hahmovihkonen sekä rusettiviitta.



Muuta mukana tullutta tavaraa: lisäkäsiä, hattu, kirja, letteihin laitettavat rusetit ja kengästä irronnut rusetti sekä... silmälasien taitteluohje? :D Sain jostain syystä pelkän ohjeen, mutta laseja ei ollut mukana ollenkaan! Nukke ja tavarat vaikuttavat kyllä siltä, että paketti on korkeintaan avattu, joten en tiedä lasien kohtalosta enempää. Azonella on kyllä ollut tapana unohdella tavaroita nukkejensa pakkauksista, esimerkiksi monilta Himitsu no Hanazono Ninan omistajilta puuttuu nuken mukana tuleva alushame kokonaan.


Vihdoin ulkona paketista! Ja tarkennukset ihan missä sattuu...


Ilman essua. Asuun kuuluu viitan ja hatun lisäksi essu, mekko, alushame, pitkälahkeiset alushousut, kengät ja sukat.


Toisesta kengästä oli irronnut rusetti, pitäisi liimata paikalleen...

Raajojen irtoilu tuntuu muuten olevan joku tyyppivika tämän ikäisessä Azonen vanhemmassa Pure Neemo -kehossa. Majokko Lienilläni varsinkin toinen jalka tuppaa irtoilemaan reisikiinnikkeestä melko helposti, ja tällä Majokko Seralla kädet, varsinkin toinen, eivät meinaa pysyä kiinni torsossa! Ne menevät kyllä hyvin paikoilleen, mutta eivät pysy kunnolla kiinni. Jalat tällä ovat kyllä ihan tukevat ja kädetkin kyllä pysyvät jos niitä ei liikaa heiluttele. Mutta jos heiluttelun jälkeen ei muista tiukentaa, saattaa nukelta irrota käsi ihan omia aikojaan. Kaikki Azonen nukkien vartaloiden osathan ovat kyllä vaihdettavia ja näin ollen helposti irrotettavia, mutta ei niiden ihan noin helposti pitäisi irtoilla.


Hattu päässä, tosi söpö! ♥


Koko asussa. Tykkään näistä vaatteista paljon, varsinkin isot rusetit ovat söpöjä.


Vielä lähikuvassa.

Nukke sai nimekseen Sara, ja onkin tällä hetkellä ainut nukkeni, jolla ei ole vielä profiilia omalla osastollaan. Uusin nimittäin vihdoin kaikki nukkeprofiilit viikonloppuna. Nyt sekä Pullipeilla, BJD:illä että Azoneilla on omat sivut, ja kaikki kuvat ja muut tiedot on päivitetty. Joten käykäähän lukemassa, jos nukkekatraani kiinnostaa!

Seuraavaksi pitäisi suunnata johonkin kuvailemaan Saraa, jotta saisin hänestä parempia kuvia näytille. Myös Miyukin uutta kehoa voisi vähän kuvailla, se on nimittäin varsin mielenkiintoinen ilmestys :D Joten ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti