keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Myöhäiset pääsiäispotretit

Heips!

Viime kerralla lupasin postata pääsiäislomalla vanhempieni luona ottamia kuvia, joten tässä ne nyt olisivat!

Otin lomalle mukaan vain tuolloin uusimmat pureneemoni Miyukin ja Saran, koska neemot ovat pieniä ja helppo mahduttaa matkakassiin, jossa oli aika paljon kaikkea muutakin tavaraa mukana.

Saraa halusin kuvata omissa stock-vaatteissaan, koska minulla ei ollut hänestä vielä kunnon kuvia ne yllään.







Ihmettelen, että sain viimeisestä kuvasta noinkin onnistuneen, sillä oli hirveän tuulista ja nukke ei nojaa kuvassa oikeastaan mihinkään :D

Miyuki sopii mielestäni paremmin sisäkuviin. Näissä kuvissa hänellä on yllään aiemmin Saran päällä pääsiäispostauksessa nähdyt vaatteet. Raitapaita on onneksi niin venyvää materiaalia, että jättitissit mahtuvat sen sisään ilman ongelmia.








Miyukilla, Saralla ja Aotolla, joka sai nimekseen Yukito, on nyt myös omat nukkeprofiilit luotuna, joskin kahden viimeiksi maininut profiilit eivät ole vielä ihan valmiita. Pitää ottaa työn alle...

Pullip-nukeistani Georgina ja Hades saivat viime viikolla uudet peruukit monen kuukauden odottelun jälkeen, ja en voisi olla uusiin ulkonäköihin tyytyväisempi! Aionkin päästä kuvaamaan näitä kahta heti kun mahdollista. Toivottavasti kevät alkaisi pikku hiljaa hiipiä tännekin, niin voisin ulkoiluttaa ihastuttavia demonihahmojani ulkosalla. Joten sitä odotellessa, ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti