keskiviikko 22. helmikuuta 2017

Jealousy

Hei taas kaikille!

Viime postauksesta onkin vierähtänyt jo pidempi aika, yli kuukausi! Olen tässä ollut opetusharjoittelussa, eikä sen jälkeen paljoa taukoa ollut, kun seuraava opetusharjoittelu jo alkoi. Nukkeilukin on jäänyt todella vähälle. Edes tammikuussa, kun olin vielä kotipaikkakunnallani, ei tullut juurikaan kuvailtua lähinnä surkeiden säiden takia.

Sain kuitenkin otettua edellisessä postauksessa lupailemiani kuvia muutamista nukeistani pienten ulkonäkömuutosten jälkeen. Kuvasin Georginaa, Hadesta ja Suikaa, ja kuvia tässä postauksessa on kahdesta ensiksi mainitusta. Kuvia on aika paljon, niin jätän Suikan osuuden seuraavaan postaukseen. Kuvat on otettu tarkalleen kuukausi sitten, kun punkkasin vielä vanhemmillani ja suoritin opetusharjoittelua.


Georginalle vaihdoin nukella saapuessa olleiden vaaleanvihreiden CoolCatin chippejen tilalle CoolCatin punaruskeat chipit, ja ne sopivat nukelle mielestäni todella hyvin! Georginahan on demoni, joten hain sellaista pistävämpää katsetta. Chipit näyttävät enemmän joko punaisilta tai ruskeilta valaistuksesta riippuen. Minun piti vaihtaa nukelle myös uusi obitsu, mutta minulla ei ollut välineitä kaulatapin katkaisemiseen, niin annoin olla. Vanhalla mennään ainakin toistaiseksi.





Georginan tyylikäs ja hahmolle erinomaisen sopiva asukokonaisuus on koottu Azoneideni stock-asujen paitapuserosta ja alushameesta, Pullip Suiseisekin stock-asun liivistä ja CoolCatin sukista ja kengistä.


Hades on niin näyttävä uudessa tyylissään, että siitä oli ihan pakko saada kuvia! :D Peruukki on siis väliaikainen, useammalla nukellani väliaikaiskäytössä ollut. Vaikka se onkin, eh, melko... ei-niin-miehekäs, on se silti parempi kuin kauhea stock-peruukki.

Suunnittelin Hadekselle alun perin pitkää peruukkia, ja hyvältähän tuo näyttää. Nyt on kuitenkin lyhyt tulossa. Eriväriset chipit ovat olleet suunnitelmissa jo sen pari vuotta, minkä olen hahmoa kehitellyt, ja olen iloinen, että sain suunnitelmani toteutettua! Chipit menivät vain vahingossa aiottua väärin päin enkä jaksanut alkaa enää vaihtamaan. Mutta paremmat ne noin ovat, keltaisen silmän on tarkoituskin olla enemmän piilossa.






Otin nukeista myös muutamia yhteiskuvia!


Georginan hahmoon kuuluu mustasukkaisuus ja omistushaluisuus, joka kohdistuu Hadekseen. Hades ei kuitenkaan ole järin kiinnostunut Georginan lämpimistä tunteista itseään kohtaan, vaan käyttää niitä surutta hyväkseen.

Tässäkin kuvassa Hades nojailee kauemmas siihen malliin, että "Huoh, voisitko päästää jo irti..."


Georgina ja Hades ovat kuitenkin yhteistyökumppaneita. Edellinen auttaa jälkimmäistä tämän kieroissa suunnitelmissa, lähinnä pysytelläkseen tämän lähellä. Georgina vihaa Suikaa, josta Hades vaikuttaisi olevan kiinnostunut.


Rakastan sitä, miten Georginan luonne tulee niin hyvin esille nimenomaan näissä kuvissa, joissa hän on yhdessä Hadeksen kanssa! Olen onnistunut nukkevalinnoissani todella hyvin näiden kahden kohdalla.

Seuraavalla kerralla sitten Suikaa, nähdään taas! ♥

4 kommenttia:

  1. Sun blogi on kyllä niin ihana!❤
    Tykkään nukkejen suhteista, ja juuri siitä miten saat ne luotua kuviisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ Pitäisi tosiaan ottaa enemmän pari- ja ryhmäkuvia nukeista niin saisi niitä suhteita vielä enemmän esille.

      Poista
  2. Jes! Vihdoin löysin mukavanoloisen blogin joka on vielä kunnossa ja aika aktiivinen!
    Odotan jo innolla uutta postausta❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi ja kiitos kivasta kommentista! ♥ Itsekin etsin jatkuvasti uutta luettavaa, harmittaa kun niin moni kiva blogi on nykyään kuollut :P

      Poista