sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Castle upon Sand

Hei taas kaikille!

Otin tässä pari viikkoa sitten kuvia Hadeksesta ja Georginasta. Halusin heistä kuvia stock-ulkoasuissaan, ennen kuin tekisin niihin muutoksia. Georgina tosin näyttää kuvissa siltä, millaisena sen sain, ja stock-kenkien tilalla on CoolCatin saappaat, koska omat stock-kengät eivät mahdu obitsun jalkoihin.

Hadeksella on lisäksi tuo todella hehkeä sininen pinni hiuksissaan, koska muuten peruukin otsatukka ei pysy mitenkään poissa silmiltä. Muistattehan, millaisessa hiustyylissä nukke oli paketissa minulle tulleessaan. Kun siinä tyylissä on oltu liikkumatta paketissa se 10 vuotta, ei mikään oikein pidä otsatukkaa pois silmiltä ilman tukea.










Taeyang Missionary on todella ihana malli, ja sillä on niin kauniit, sielukkaat kasvot ♥ Nyt kun vielä saisin tuon kauhean stock-peruukin tilalle hahmon oman tukan, olisin täysin tyytyväinen. Kimppatilauksen kotoutumista odotellessa...








Pullip Suiseisekin stock-asu on tosi kivan näköinen ja mallilla on myös tosi kiva face up! Nyt kun saisi tämänkin nuken vielä kuntoon peruukin ja obitsun osalta, olisin täysin tyytyväinen.

Näiden kuvausten jälkeen vaihdoin chippejä sekä Hadekselle että Georginalle, sekä parille muullekin nukelle! Näistä varmaan kuvia sitten seuraavalla kerralla. Ja nukkeprofiilit päivittyvät heti, kunhan saan otettua kuvia Arthurista ^^' Nukkeparka ei ole liikaa aikaa linssin edessä viettänyt...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti