perjantai 8. tammikuuta 2016

Liebster Award

Näitä Liebster Award -kunnianosoituksia on näkynyt useissa blogeissa viime aikoina. Ne ovat lähteneet vauhdilla kiertämään, kuten hyvän ketjuviestin kuuluukin. Yllätyksekseni minäkin sitten päädyin kyseisen palkinnon saajaksi, kiitos Spicasmagoria Extreme -blogin pitäjän Spican! :3



Tunnustus on tarkoitettu pienille blogeille joilla on alle 200 lukijaa ja jotka tunnustuksen antajan mielestä ansaitsisivat enemmän.

Säännöt ovat seuraavat

1. Kiitä palkinnon antajaa ja linkkaa hänen bloginsa postaukseesi
2. Laita palkinto (kuva) blogiisi 
3.Vastaa palkinnon antajan esittämiin 11 kysymykseen
4. Nimeä 5-11 blogia joilla on alle 200 lukijaa
5. Laadi 11 kysymystä,joihin palkitsemasi bloggaajat vastaavat.
6. Lisää palkinnon säännöt postaukseen
7. Ilmoita palkitsemillesi bloggaajille palkinnosta ja linkkaa oma postauksesi heille, jotta he tietävät mistä on kyse

Ja sitten Spican laatimiin kysymyksiin!

1. Fantasia vai science fiction? Vai molemmat? Vai jokin muu genre?
- En tykkää yhtään scifi-jutuista, joten se olisi sitten fantasia. Olen kyllä katsonut esim. Star Wars -elokuvat ja tykännytkin niistä, mutta yleisesti pidän scifiä genrenä liian tylsänä ja teknisenä eikä siinä ole oikeastaan mitään, mikä minua kiinnostaisi. En tykkää erityisemmin avaruus tms. jutuista. Poikaystäväni, joka on SW-fani, mielestä Star Wars on fantasiatarina scifi-settingissä. Tiedä sitten...

Fantasiasta kyllä tykkään ja teininä tuli luettua kaikkea nuoremmille suunnattua fantasiaa. Aikuisten fantasiakirjallisuuteen en ole perehtynyt ja useimmat fantasia-aiheiset elokuvat ovat lähinnä masentavan huonoja. Mutta käytän itsekin aihepiiriin liittyviä aiheita esim. ideoina nukkejutuissani, joten tämä genre tuntuu ehkä enemmän omalta. Kumpaakaan en varsinaisesti fanita.


2. Kuka tai mikä oli lapsuutesi sankari? Vieläkö ihailet häntä/sitä?
- En muista yhtään että minulla olisi ollut mitään lapsuuden sankaria, tuskin olikaan. En ole varsinaisesti ihailija/fanittajatyyppiä.

3. Mitä fiktiivistä hahmoa suorastaan rakastat inhota?
- Jos inhoan jotain hahmoa, inhoan sitä tosissani. "Rakastaa inhota" -termiin liittyy mielestäni sellainen, että hahmosta kuitenkin jollain tasolla tykkää, vaikka se onkin sietämätön. Minulla ei tällaista hahmoa ole. Ehkä Batman Arkham-pelisarjassa? :D Sen ohjattavuus on niin kömpelöä. Se on kuin ohjastaisi tottelematonta koiraa lenkillä. Meillä on hyvin vaikea suhde ja yleensä päädyn huutamaan tuskaisia ohjeita pelihahmolle, joka ei tee mitä pitäisi :D

4. Kolme asiaa joka saavat sinut iloiseksi? (tai useampia jos tuli inspis!)
- Kauan odotetut postipaketit. Aurinkoinen sää. Se, kun poikaystävä tuo yllätykseksi kaupasta jotain herkkuja.

5. Minkä elokuvan/TV-sarjan katsoit viimeksi? Mitä pidit siitä?
- Kävin katsomassa tällä viikolla Star Wars: Force Awakens poikaystäväni kanssa, ja hänelle kerta oli jo toinen :D Elokuva ei tuntunut liian pitkältä, erikoistehosteita oli sopivasti, juoni oli tarpeeksi mielenkiintoinen, näyttely oli hyvää ja hahmoista tykkäsin myös. Ei yhtään harmita, että herra G. Lucas ei enää ole puikoissa! Elokuva oli myös ensimmäinen 3D-elokuvani ja jotenkin en osannut katsoa sitä oikein, kuva oli jotenkin häiritsevä ja 3D-efektejä oli olemattoman vähän.

6. Suosikkiravintolasi tai -kauppasi? Kerropa vähän siitä!
- Suosikkiravintolaa ei ole, koska en käy juuri koskaan ulkona syömässä ja silloin harvoin lähinnä jossain Hesburgerissa tai muissa vastaavissa paikoissa. Opiskelijana en halua tuhlata ylimääräistä ravintoloihin. Eikä minulla oikein ole lempikauppaakaan. GameStopista tekee monesti hyviä löytöjä, mutta ei se lempikauppani kyllä ole...

7. Millaisia asioita tai esineitä pidät aina mukanasi? Vai onko sellaisia?
- Sellaisia perus niin kuin rahapussi, kännykkä, "hygieniapussi" missä on esim. astmapiippu, särkylääkkeitä, terveyssiteitä yms., avaimia, nenäliinoja... Mitään onnenkaluja tai maskotteja en pidä mukanani. En ole taikauskoinen enkä pidä turhasta roinasta laukuissani.

8. Millaista musiikkia kuuntelet?
- Aika sekalaisesti melkein kaikkea. Olen ollut Robbie Williamsin fani jo yli 10 vuoden ajan. Pidän myös Owl Citystä ja Coldplaysta. Kuuntelen mielelläni klassista ja funkkia. Ysärihitit ja 1970-luvun diskomusiikki iskevät myös :D Trailerimusiikkia, pianosoolomusiikkia ja muuta vastaavaa tulee myös kulutettua. Animemusiikkia ja erityisesti LLSIF-kappaleita, mitään J- tai K-poppia en varsinaisesti kuuntele, tosin tykkään kyllä Super Juniorista.

Sellaista musiikkia mitä en kuuntele on kaikki masentava ja raskas kuten metalli, enkä oikein tykkää räpistäkään. Dubstep on kanssa aika jäätävää, jonkun verran konemusiikkia kyllä kuuntelen mutta kaikki sellainen missä on pelkkiä ääniefektejä ei kyllä mene ollenkaan. Suomalaista musiikkia kuuntelen myös todella vähän.

9. Uskotko taikuuteen? (en määrittele tässä mitä taikuus on, saat itse päättää!)
- En oikein ymmärrä kysymystä? En usko, että ihmiset, eläimet yms. osaavat taikoa. Tykkään kyllä taikatemppujen katselusta, mutta tiedän kyllä etteivät ne ole "totta" vaan perustuvat ihmissilmän huijaamiseen.

10. Internet meemit! Rakastatko vai vihaatko niitä? Kerro lempimeemisi/ inhokkimeemisi jos sinulla on sellainen!
- En oikein tykkää nettimeemeistä, useimmat ovat naurettavan typeriä eikä niissä ole mitään hauskaa. Suurin osa meemeistä menee tuohon inhokkikategoriaan. Joissain blogeissa esimerkiksi on meemejä joka välissä eikä niitä jaksa tuijotella. Miksi tunnetila pitää aina ilmaista jollain typerällä meemillä, kun siitä voisi myös itse kirjoittaa? Minulla on erittäin vaikeasti tyydytettävä huumorintaju ja useimmat nettimeemit perustuvat typerille kuville ja niihen liitetyille irrallisille jutuille, jotka eivät naurata alkuunkaan. Olen kai liian vanha ja liian tosikko nettimeemeille. Olen pahoillani.

Joskus tulee kuitenkin ihan hauskojakin vastaan. Esim. tämä oli mielestäni aika hauska. Tosin tykkäsin siitä alkuperäisestä mainoksestakin :D


11. Mitä ajattelet tatuoinneista? Onko sinulla tatuointi tai useampia? Jos ottaisit tatuoinnin, millainen se olisi?
- En erityisemmin ajattele mitään tatuoinneista. Jos joku niistä tykkää ja haluaa niihin käyttää aikaa, vaivaa ja rahaa niin ihan vapaasti. Tosin minusta tatuointeja voi olla liikaakin, eivätkä tatuoinnit vaikka kasvoissa ole minusta mitenkään kauniita. Minulla ei ole tatuointeja enkä varmasti tule koskaan sellaista ottamaan, sillä kipukynnykseni on aivan olematon enkä varmasti kestäisi sitä kipua, mikä tatuoinnin ottamisesta tulee. Mutta jos olisin tatuointi-ihmisiä, ottaisin ne Digimonin symbolit tatuointina. Näin joskus sellaisen kuvan, missä joku oli tatuoinut ne ja se näytti tosi siistiltä!


Tykkäsin muuten aikoinaan katsoa sitä Miami Ink -tatuointiohjelmaa ja siinä oli paljon hienoja tatuointeja ja mielenkiintoisia tarinoita. Osa niistä tatuoijista oli vaan tosi ärsyttäviä :D

Sellainen oli se palkinto! Itse en nimeä ketään, koska niin moni on jo osallistunut palkintoon ja saanut näitä haasteita jo useampia. Mutta eiköhän näitä kierrä blogeissa vielä pitkän aikaa, joten pääsette varmasti lukemaan näitä enemmän kuin tarpeeksi.

Olen ottanut paljon uusia kuvia, ja alan laitella niitä koneelle ja edelleen tänne blogiin, kunhan vain olen palannut kotiin täältä vanhempieni luota. Sitä odotellessa!

6 kommenttia:

  1. Hii, kiitos kun otit haasteen vastaan! :) Oli kivaa lukea vastauksiasi, on aina mukavaa saada tietää lisää ihmisistä blogien ja nukkien takana!

    Minäkin pidän Coldplayn ja Owl Cityn musiikista, hih jotain yhteistä! ^^ Hmm.. mietin tuota "rakastaa inhota" -termiä. Käsitin että se tarkoittaa sitä, kun jokin asia on niin ärsyttävä että on tosi kivaa inhota sitä ihan urakalla. xD En tiedä osaanko selittää. Mutta sinun tulkintasi on myös hyvä. :)

    Tuo meemi tosiaan on aika hauska! :'D (luulin ensin että se viittasi siihen vanhaan "Have a break, have a.. Kit Kat?" Eiku ainii sehän olikin KitKat eikä Snickers mainos. Ei sittenkään mitään! :'D Mutta joo hauska meemi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi, tätä oli ihan hauska tehdä! :3

      Juuri tuota sinun kuvailuasi hain, mutta osasit ilmaista sen paljon paremmin kuin minä. Kuitenkin minusta tuohon liittyy se, että siihen asiaan on jollain tavalla jo kiintynyt kun se on niin ärsyttävä, ja minulla ei ole mitään tällaista suhdetta mihinkään. Joko tykkään tai inhoan, mutta en molempia.

      Poista
  2. Itekin kävin kattomassa tuon uusimman Star Warsin 3D:nä ja olin pettynyt, kun ei siinä tosiaan oikein hyödynnetty sitä efektiä... Olen käynyt useita leffoja kattomassa 3D:nä ja vain Avatarissa ja Gravityssä olen kokenut siitä olevan oikeasti hyötyä noin niin kuin leffaelämyksen kannalta. Etenkin Gravityssä, missä leijaillaan avaruudessa, kolmiuloitteisuus toi leffan maailman paljon lähemmäs ja se oli niin siistiä!

    Ei vitsi, toi meemi! X'DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen tosiaan nähnyt vain tämän yhden 3D-elokuvan niin en oikein päässyt käsiksi tuohon 3D-efektiin. Lähinnä se kuva häiritsi, siihen tottuminen kesti ikuisuuden ja tuntui kuin olisin katsonut jättipitkää Murdochin murhamysteerien jaksoa (liike on suttuista eikä katsetta voi kohdistaa mihinkään, hahmot erottuvat taustasta tosi selkeästi). Näin välillä tekstit niin sumeana, että en voinut katsoa D: Ehkä pääni ei ole yhteensopiva 3D:n kanssa...

      Poista
  3. Tätä oli hauska lukea! Tuo eri versio snickers mainoksesta sai nauramaan, jos Turkin presidenttiä verrattiin Klonkkuun niin Kim joutui verrattavaksi riiviöön. x'''>
    Digimon symboleista saisi hyvällä asettelulla tosi hienon tatuoinnin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Snickers-mainosmemessä hauskinta on ehkä se, että se oikea mainos (tai siitähän on useampia eri versioita) on jo itsessään tosi hauska! :D

      Poista