lauantai 22. elokuuta 2015

Golden Boy

Oho, jo toinen päivitys elokuulle! :o No, olen viime aikoina ollut taas hyvin innoissani nukkeilusta, erityisesti BJD:istä, koska kohta kesätyöni loppuvat ja olen jo päättänyt sijoittaa osan palkoista uuteen BJD:hen! :3 Mutta aluksi ihan muita nukkeja, ja hintahaarukan toisesta päästä :D Eli muutama kuva EAH Raven Queenistani.




Raven on minusta ihan selkeä noita, minulla on ollut hirveät noitafibat nukesta siitä lähtien kun ostin sen :D

Tänä aamuna ennen töihin lähtöä kuvasin pari otosta Kitsunesta...




...sekä pienen shootin Nanamista.









Pupu päätti keskittyä kahvin juontiin Nanamin poseeratessa kuvaajalle...



Nanami on kyllä ihana ;___: Onneksi minulle on kohta tulossa toinen Azone niin saan lisää näitä nättimyksiä talouteeni ♥


Uimalakkiko? Ei, vaan joskus CoolCatilta tilaajalahjana tullut Wig Cap. Testasin tätä Reinalle siinä tarkoituksessa, auttaisiko se peruukin asettelussa.


Lopputulos oli se, että Capista ei ollut mitään hyötyä ja sen lisäksi en voinut vetää peruukkia niin taakse kuin halusin, koska muuten sen reuna olisi näkynyt rumasti. Joten jatkamme sivuotsiksella, josta tosin tykkään Reinalla ihan älyttömän paljon joten "menetetty" otsatukka ei haittaa yhtään! Peruukissa on tosiaan niin pitkä otsatukka, että se peittää silmät kokonaan. Edes Wig Cap tai peruukin taakse vetäminen ei auta. Se pitäisi oikeasti leikata, jos siitä tahtoisi sopivamman pituisen.


Reinan hiusratkaisu on saanut aikaan sen, että nukke on nyt omia suosikkejani Pullippieni joukosta ♥ Vielä kun saisi hälle hybridin hommattua niin hyvä olisi. Mutta ne olivat taas loppuneet Mimiwoosta kun tein sinne viime viikolla tilausta, joten Reina saa taas odottaa. Sen sijaan Suika on vihdoin saamassa uuden vartalon! :3 Odotan innolla, josko paketti kohta ilmestyisi...

Seuraavassa tämän viikon nukketavaraloottia.


Löysin tosissani eBayn ihanan halpuuksien ihmemaan ja minulle on muutama paketti vielä tulossa sieltä. Augustelle ovat nämä kiinavalmisteiset sukat, paita ja kengät. Kengät tilasin vähän riskillä, koska ne saattoivat olla liian pienet nuken jalkaan. Kokeilin kenkiä niiden tultua, ja ne olivat sopivat, mutta pois ottaessa narut irtosivat nuken jalasta ja jalka meni palasiksi D: Jouduin ensimmäistä kertaa stringauspuuhiin ja se oli melko kamalaa, mutta loppujen lopuksi kovan työn ja tuskan jälkeen sain pojan jalan taas kasaan. Joten kengät jääköön odottelemaan seuraavaa, toivottavasti sirojalkaisempaa nukkea. Silmät on ostettu ihan suomalaisilta harrastajilta. Persikanväriset 8mm menivät Kitsunelle (toinen silmä on jo päässä joten kuvassa vain yksi) ja lilat 12mm menivät TG-päilleni.


Ostin tosiaan tällä viikolla hartsinukkefoorumilta toisen Soom Teenie Gem -pään! :3 Sain tämänkin tosi halvalla, ja malli on Syen/Gritt. Tästä tulee edellisen Ai-pään kaksoisveli.


Pääkyt vierekkäin. Ai-pää on paljon keltaisempi ja siinä on jonkin verran meikkijäämiä, Syen-pää on hieman kellastunut mutta ihan siisti. Ai-pää saattaa jäädä pelkäksi harjoituspääksi mutta jos saisin tuosta Syen-päästä kasattua pienen nukkemiekkosen itselleni. Vartalo olisi tarkoitus ostaa joskus veronpalautusten aikaan, Soomin TG-vartaloa tuskin saan hankittua, mutta joku halvempi vaihtoehto käy ihan hyvin. Olen antanut näille muuten default-hahmonimetkin: Ai-pää on Melinda (Woody Allenin elokuvan Melinda & Melinda mukaan) ja Syen-pää on Mercury.


Testasin lasisilmiä päille, Tässä Ailla on nuo 12mm lilat lasisilmät ja Syenillä 14mm pinkit Lutsin lasisilmät, jotka ostin aikaisemmin kesällä Augustelle.


Tässä toisinpäin. Noin yleisesti 12mm on minusta sopivampi koko TG-päille, mutta Ai-päällä 14mm lasisilmät näyttävät ehkä vähän söpömmiltä. No, nämä ovat vain makuasioita : ) Mutta tässä kuitenkin vähän vertailua jos joku oli vaikka kiinnostunut.

Sitten kuvasin vielä tänään Augustea, omaa kultapojuani ♥ Minulla on niin kauhea hartsikuume, että poikaa on tullut käsiteltyä viime aikoina tavallista enemmän :D







Ottaen huomioon, että Auguste oli aluksi vain halpa heräteostos, olen aivan lääpälläni poikaan ja se tuntuu nyt täysin omalta nukelta. En malta odottaa että saan hänelle seuraa! Ja uusia housuja. Poika paralla on edelleen vain nuo yhdet housut, mutta tilanne varmasti paranee kunhan saan palkkaa!

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia :) Mukavaa, että Nanami saa uuden kaverin ^^
    Auguste on kyllä täydellinen heräteostos! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, odotan itsekin jo innolla seuraavaa Azoneani! ♥ Ja kiitos paljon kivasta kommentista! :3

      Poista
  2. Hauskaset kuvat Kitsunesta :) Ja Nanamista :D Ja Reinasta <3

    (Mimiwoossa oli tänään kaiken koon obitsuja! Itsekin tilasin 23cm hybridiä varten.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ Ja kiitti vinkistä! Toivottavasti niitä on siellä vielä silloin, kun palkat tulevat maanantaina...

      Poista