perjantai 23. tammikuuta 2015

Pakkasta uhmaamassa

Moikka taas! Täällä on ollut viime aikoina tosi kylmä, eilen aamulla pelastuslaitoksen lämpömittari näytti -26 astetta pakkasta. Omasta mittarista ei auttanut katsoa, kun se on huurtunut niin pahasti etteivät numerot näy :D Joka tapauksessa, kylmät ilmat ovat tuoneet mukanaan sekä auringonpaistetta että ihanan kauniin huurteisen maiseman, joten uhmasin eilen jääkylmää ulkoilmaa ja kuvasin nukkeja parvekkeella paksut toppavaatteet päällä sen verran mitä ohuemmilla hanskoilla tarkenin.

Ulkona näytti eilen tältä...

Sain tällä viikolla Franille uuden, ihanan mekon, jonka ostin Etsystä DollyBoutiquee -nimiseltä myyjältä :3 Nyt tytöllä on vihdoin omannäköisiään vaatteita, ja nuo joskus kesällä Mimiwoosta ostamani violetit mokkasaappaat ovat mekon kanssa ihan täydelliset!



Kuten kuvista näkyy, myös Reina pääsi ulkoilemaan. Löysä kroppaa vaan haittaa kuvaamista aika paljon, kun polvet notkahtavat alta kun nuken laittaa seisomaan - jopa seinää vasten! Tyttö saa kyllä obitsun heti, kunhan rahatilanteeni muuttuu vähän paremmaksi.

Sitten vähän erikoisempiin kuviin. Iltapäivän aurinko paistoi kivasti makuuhuoneen ikkunasta, joten leikin vähän ja otin muutaman kuvan myös Aista ja Kitistä.

Kit on kyllä meikäläisen rakkaus ♥ Pitäisi opetella posettamaan Taeyangin vartaloa paremmin ja ottaa poitsusta paljon lisää kuvia. Myös Ai on noussut suorastaan lempitytökseni uuden, ihanan peruukkinsa ja obitsun myötä.

Sellainen kuvapläjäys tällä kertaa. Yritän pääkallokeleistä huolimatta olla hieman aktiivisempi kuvauksen kanssa ja ehkä tehdä jonkun pienen reissun johonkin kuvaamaan tässä lähiaikoina sen minkä ruotsin opiskelulta ja tentteihin lukemiselta ehtii. Joka tapauksessa olen saamassa kohtapuolin isohkon tilauksen CoolCatilta, ja jos kaikki menee hyvin, esittelen sitä myöhemmin tulevissa postauksissa : ) Saki on saamassa vihdoin uuden peruukin, joten ainakin siitä voin lupailla kuvia lähiviikkojen aikana!

1 kommentti: