maanantai 22. joulukuuta 2014

Snow Faeries

Terve taas! :3 Joululoma lienee varmaankin kaikilla jo alkanut teitä joitakin mahdollisia töissä käyviä tapauksia lukuun ottamatta. Itse pääsin lomalle jo viime viikon keskiviikkona, jolloin minulla oli lukuvuoden viimeinen tentti (jonka tosin kävin failaamassa surkeasti...). Vietän lomaani perheeni luona, kuten aikaisempinakin vuosina, ja raahasin koko nukkelauman mukaani lomaseuraksi, sillä nyt minulla on vihdoin kunnolla aikaa nukkeilla ja kotini piha, sisätilat ja muu ympäristö soveltuvat huomattavasti paremmin nukkekuvaukseen kuin nykyisen kotini lähiympäristö.

Tänään kävin kuvaamassa ensi kerran sitten lomalle tulon, mikäli edellisen postauksen otoksia ei oteta huomioon. Kuvauspaikkana toimi pihamme, ja kameran linssin eteen pääsivät lähinnä Saki ja Fran. Olin pukenut Aurorankin kuvauksia varten, mutta Franin kanssa kuvatessa alkoi sataa lunta, joten päätin jättää Roryn kuvaamisen vähän myöhemmälle. Nyt on onneksi aikaa, koska loma ♥

Pitemmittä puheitta siirrytään asiaan eli kuviin. Kuvia ei ole muokattu millään tavalla.


Sakilla on näissä kuvissa mekkona Pullip Nellan stock-asuun kuuluva alushame. Se on yllättävän peittävä ja runsas, ja sopii mielestäni hyvin mekoksi Pullipille.



En osannut päättää, kumman näistä istumiskuvista laittaisin tänne, joten laitoin molemmat :D Päättäkää itse, kumpi on parempi...


Oma suosikkini näistä on ehkä tuo viimeinen kuva. Minulla on tosiaan ollut Sakin kanssa jonkin verran bondausongelmia, kuten viime postauksessa jo mainitsin : / Tilasin tytön tosiaan ensimmäiseksi nukekseni, ja tunteet koko mallia kohtaan ehtivät viilentyä niiden kahden kuukauden aikana, kun odottelin häntä kotiin saapuvaksi. Mietin jopa nuken myymistä avaamattomana kunhan vain saisin sen ensiksi käsiini. Lopulta nukke saapui, ja päädyin kuitenkin avaamaan sen ja ottamaan siitä joitakin kuvia, ja silloin aloin ihmetellä, miksi edes ajattelin nuken myymistä, kun se kuitenkin on niin ihana. Yritin parantaa tilannetta peruukin ja chippien vaihdolla, mutta ensimmäinen vihreiden chippien ja peruukin yhdistelmä ei ehkä ollut se paras mahdollinen. Alkuperäisen suunnitelmani mukaiset mattavioletit chipit osoittautuivat täydellisiksi, mutta seuraavaksi vihreä peruukki alkoi tökkiä hankalan mallinsa ja osittain myös värinsä vuoksi. Nyt olenkin tilaamassa Sakille uutta peruukkia vuoden alussa ja toivon, että se poistaa loputkin bondausongelmat.

Monen mielestä Saki on persoonallinen ja muutenkin ihana ja täydellinen, mutta minun on vähän vaikea kokea nukkea omakseni tällä tyylillä. Tuon hiusvärin ja -tyylin kanssa on vaikea saada vaatteita sopimaan, eikä mitään ongelmaa olisikaan, jos Saki käyttäisi näiden kuvien tyylisiä vaatteita kaiken aikaa. Mutta haluaisin itse vaatettaa nuken "teinimmin", ja siihen ei tuollainen peruukki oikein tunnu sopivan. En aio kuitenkaan myydä peruukkia, sillä pidän siitä ja haluaisin sille käyttäjän vaikkapa jostakin tulevasta nukesta. Kenenkään nykyisen tyyliä tuo ei nimittäin mielestäni ole. Jos tämä bondausongelmasekoilu jotain on opettanut niin ainakin sen, että sekä nukke- että peruukkihankintoja tulee miettiä tarkkaan ennen minkään ostopäätöksen tekemistä.

Tuon ylipitkän pohdinnan jälkeen voimmekin siirtyä Franin kuviin. Kuvasin tyttöä ensimmäisen kerran Nellan stock-asussa. Ja varoitus kaikille kyseisestä nukkemallista haaveileville: stock-asu on hankala pukea päälle, ja lisäksi sen liimaukset eivät ole parhaasta päästä. Oman nukkeni asusta on irronnut jo useita rusetteja ja kiinnikkeitä varovaisella käsittelyllä, mikä selittää jotkut roikkuvat ketjut ja mahdollisesti asusta puuttuvat koristeet. Mutta kun asun vihdoin saa nuken päälle, se on todellakin sen arvoista ♥



Pullip Nella on kyllä yksi kaikkein kauneimmista Pullipeista, ainakin täysin stockina. Itse koin täysrakastumisen tähän aikaisemmin melko mitäänsanomattomana pitämääni malliin, kun katselin sen kuvia Flickristä. Aivan harrastukseni alussa oli kyllä ihastunut Pullip Nella Retro Memory Versioniin, mutta kun näin ne omituiset kulmakarvat, tunteeni nukkea kohtaan laimenivat. Mutta Flickrin omistajakuvien ansiosta huomasin, että hassut kulmakarvat peitettynä nukke on aivan täydellinen kaunotar ihanilla lolita-vaatteilla varustettuna ♥ Oma Francoiseni saanee luultavasti uuden peruukin jossain vaiheessa, sillä vaikka pidän todella paljon tuosta stock-peruukista, eivät nuo letit kestä kaikkea ja kampaus on luultavasti avattava jossain vaiheessa. Haluaisin kuitenkin tulevan peruukin olevan samaa kylmää blondia sävyä paksulla otsatukalla varustettuna.

Loppuun vielä yksi yksinäinen Rory-kuva.

Rakastan Romantic Alicen stock-asua ja Rory viettää kotona paljon aikaa kyseinen asu päällään, mutta minulla ei ole siitä juurikaan kuvia. Asia on siis korjattava! Tarkoituksenani oli ottaa Rorysta enemmänkin kuvia, mutta tämän kuvan aikana satoi jo sen verran lunta, että päätin jatkaa kuvaamista jonain toisena ja vähän valoisempana päivänä.

Mitä piditte kuvista? Saa kommentoida! Näin loma-aikana voinette odottaa tiivistä postaustahtia, sillä nyt minulla on aikaa ja motivaatiota kuvata nukkeja. Ainakin joitakin jouluotoksia on ihan lähipäivinä luvassa :3 

1 kommentti: