sunnuntai 15. syyskuuta 2024

Kesälomakuvia, osa 2

 Hei taas kaikille ja tervetuloa kesälomakuvien toiseen osaan!

Tämänkertaisessa osassa seikkailevat Rangi, Kotori, Maria ja Ruriko!











Rangia on kyllä ihanan helppo kuvata! ♥ Olen yleensä kuvaillut sitä aina kesäisin nuken saamisesta lähtien. Rangilla on päällä Black Peace Now Outfit set Campanella -asusetti, jonka löysin joskus Mandarakesta. Ihan siis Grooven valmistama setti. Muistan, kun näitä aikanaan myytiin uutena jossain PullipStylellä ja vastaavissa paikoissa ja ne maksoivat useita kymppejä. Tämän omani (käytetty mutta erittäin siistikuntoinen) sain jollain alle 20 eurolla. Asuu kuuluu muitakin osia kuin nuo Rangin päällä nyt nähtävät mutta tämä kokonaisuus toimii tällä nukella erittäin hyvin!




















Loppuun vielä muutama kuva Rurikosta! Olisin halunnut ottaa näitä enemmänkin mutta kamerasta loppui sekä muisti että akku kesken näiden kuvaamisen D: Vaihdoin nukelle tämän jälkeen vielä eri vaatteet ja tarkoitus oli ottaa siitä lisää kuvia myöhemmin mutta en ehtinyt! >: Vähän kyllä harmittaa, pitää kyllä jossain vaiheessa ehtiä kuvaamaan tätä nukkea vielä ennen kuin talvi tulee.







Nämä Rurikon kuvat ovat muuten kesäloman ainoat, jotka otin porukoiden pihalla. Kaikki muut on kuvattu mökillä.

Voin jo nyt paljastaa, että näitä kesälomakuvia tulee vielä kahden osan verran! Kuvasin näköjään vähemmän kuin viime vuonna, jolloin näitä riitti kuuden osan verran. Tai ehkä nämä nyt jakautuvat vähän fiksummin postauksiin, kuka tietää. Joka tapauksessa, näitä kesälomajuttuja tulee vielä kaksi osaa ja sen jälkeen minulla on vielä runsaasti postaamattomia kuvia viime aikojen kuvausreissuilta, joten sisältöä tulee riittämään varmaan ainakin lokakuun puolelle! Nähdään taas pian~!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti