sunnuntai 19. toukokuuta 2024

Re-Menttejä kerrakseen

 Hei taas kaikille!

Edellisestä postauksesta on taas vierähtänyt kuukauden verran, mikä lähinnä tarkoittaa sitä, että en ole kovin aktiivisesti (taaskaan) jaksanut kuvailla mitään. Nyt minulla olisi kuitenkin uusia nukkekuvia jaettavaksi, mutta taidan ensiksi postata nämä pakettien availut pois alta! Nukkekuvia saatte sitten ensi viikolla c:

Eli minulle on tullut taas pari uutta Re-Ment -sarjaa, ja odottelin vain tuon jälkimmäisen saapumista, että pääsin laittamaan näiden molempien availut samaan postaukseen :D Ensiksi esiteltävä sarja tuli jo kuukausi sitten, toinen aikaisemmin tällä viikolla. Re-Ment on kyllä tänä vuonna julkaissut tosi paljon minua miellyttäviä sarjoja, yleensähän en hanki lainkaan kokonaisia sarjoja mutta nyt niitä on tullut jo kolme!

Ensiksi kuvia tämä ihanaakin ihanamman Petite Fruits Parlor -setin laatikosta (en taaskaan säästänyt niitä). Tämän sarjan tilasin heti, kun se ilmestyi Amiamin sivulle tilattavaksi! Rakastan Re-Ment -sarjoissa aina kaikkia hedelmäjuttuja ja tämä sarja on täynnä toistaan ihanampia hedelmäisiä juttuja, joista kaikista tykkän tosi paljon! ♥

Laatikosta olisi voinut taitella jonkinlaisen tiskiviritelmän miniatyyrien esillepanoa varten.




Lähempää kuvaa tuosta laatikon kannen ylemmästä kuvasta:

Sitten päästiin availemaan!

Tällä kertaa kaikki oli "tavallisen" kokoista verrattuna siihen edelliseen tilaamaani sarjaan, aamupala-aiheiseen, jossa laatikot olivat jostain syystä tavallista kokoa pienempiä.

Yksittäisen paketin kansikuva oli suorastaan herkullisen näköinen ♥

Kaikki yksittäiset setit paketeista poistettuna...

...ja tässä niiden mukana tulleet esitelappuset! Näistä pystyi leikkelemään jotakin, en kyllä enää muista, että mitä...

Ja tässä koko sarja kaikessa upeudessaan! ♥

Pöytä ja tuoli mietityttivät vähän etukäteen, että jos ne ovat kauhean pieniä, onko koko sarjan skaala myös sitten pienemmän puoleinen... mutta huoli osoittautui turhaksi, kaikki sarjassa on sopivan kokoista esimerkiksi Pure Neemo -kokoisille nukeille. Tuoli ja pöytä ovat sen kokoisia, että Picco Neemo varmasti mahtuisi olemaan niissä järkevän näköisesti. Minulla itse asiassa on yksi Picco Neemo eli voisin sen kanssa kokeilla, voisiko noita huonekaluja käyttää sen kanssa.

Suoraan ylhäältä kuvattuna.


Tässä kuvassa näkyvä kakku on ehdottomia suosikkejani tästä sarjasta! Kaikki setin parfaitit ovat myös superherkullisen näköisiä ♥


Hedelmävoileivät ja läpinäkyvä teekannu ovat myös tosi söpöjä!

Ainut miinus tässä sarjassa on se, että kuvan laidassa näkyvien hedelmien säilytyslaatikko olisi pitänyt taitella itse pahvista eikä ollut muovinen D: En saanut laatikkoa taiteltua ja lopulta lopetin yrittämisen, ettei pahvi hajoa kokonaan... ehkä pyydän vielä mieheltäni apua tuon suhteen tai sitten annan olla :P

Vielä pari lähempää kuvaa:



Tämä sarja oli kyllä kuin minulle tehty ja olin erittäin tyytyväinen siihen!

Tämän toisen sarjan sain käsiini tosiaan ihan pari päivää sitten:


Tämä sarja on Japanese Candy Store eli dagashi! Dagasheista lisää tietoa vaikkapa täältä, sivulla on myös hyviä kuvia oikeista dagashi-karkeista. Dagashi on siis tällainen halpaa karkkia ja muuta krääsää myyvä kauppa tai kioski ja japanilaisilla on hyvin nostalginen suhde näihin kauppoihin. Minustakin dagashit ovat jotenkin todella viehättäviä, joten päätin tilata tämän sarjan itselleni saadakseni vähän dagashin riemua myös tänne koto-Suomeen! :D Silläkin uhalla, että sarja olisi täynnä taiteltavia, minikokoisia pahvilaatikoita...

Mutta ensiksi kuvia laatikosta, joka oli minusta aika ruma, koska siitä voisi taitella itse dagashi-kioskin mukana tuleville miniatyyreille ja on siis sen näköinen joka puolelta. En varmaankaan säästä laatikkoa, joten kuvatodisteet ovat siis tarpeen:



Sivuilla on hauskasta mainoksia mukana tulevista karkeista ja muista herkuista.



Kannesta näkee, miltä kioski näyttäisi taiteltuna ja herkut siihen päälle pinottuna.


Sitten availemaan, tämäkin sarja oli tuollaista peruskokoa ja tässä tosiaan oli vain kuusi settiä, kun yleensä näissä on kahdeksan. Tämä ei kylläkään ole ensimmäinen vain kuuden setin sarja ja joskus takavuosina näissä saattoi olla jopa 10 settiä tai enemmänkin!




Ensimmäistä kertaa koko Re-Ment -keräilyhistoriani aikana settien paperiset esitteet olivat mukana muovipusseissa eivätkä erillisinä laatikoissa. Varmaan sikäli hyvä, että esite varmasti on mukana laatikossa tai ei unohdu sinne ja tule heitettyä vahingossa pois paketin mukana, mutta toisaalta osa esitteistä oli nyt ihan rutussa, kun ne olivat paketeissa kiedoksissa kaikkeen muuhun tavaraan... yksi purkki oli myös päässyt livahtamaan muovikääreestä ja heilui paketissa irrallisena, näkyy tuossa kuvan laidassa.


Kuten näkyy, vähän ruttuista on :'D Varsinkin tuo neljännen setin paperi oli aika kärsinyt. Näistä pystyi leikkelemään ainakin lisää karkkipaketteja ja hintalappuja tuotteille.


Tämä sarja yllätti ERITTÄIN positiivisesti: mitään ei tarvinnut taitella itse, vaan kaikki pahvilaatikot olivat pusseissa valmiina ja taiteltuna!! Ihanaa! Tarroja piti kyllä liimailla, mutta paketit olivat onneksi aika anteeksiantavaisia sen suhteen ja sain kaikki helposti paikalleen.


Koko sarja on silkkaa miniatyyrien tekemisen juhlaa: karkit näyttävät oikeilta dagashi-karkeilta (vaikka ovatkin "omaa merkkiä") ja niissä kaikissa on omat pikkiriikkiset tuotekuvat. Ja jopa kaikkien pienimmissä, pikkusormen kynteni kokoisissa paketeissa oli karkit sisällä! Tämä oli niin ihanaa, olin erittäin onnellinen availlessani ja asetellessani kaikkea tästä sarjasta ♥


Muovipurkeissa on karkkeja/herkkuja sisällä ja ne tulivat siis mukana omina erillisinä miniatyyreinään! Pussit ovat paksua muovia ja kaikissa on tuotteet sisällä.


Isojen, kyljellään olevien karkkipurkkien lisäksi tuo sinipunainen purkka (?) rasia oli yksi lempijuttujani koko sarjasta!


Mukana tuli myös pari ostoskoria! Suurimmasta osasta näitä karkkeja en osaa sanoa, mitä ne olevinaan ovat, koska en osaa japania enkä tunne dagashi-kulttuuria niin tarkkaan :'D Mutta mukana on tavanomaisempien karkkien lisäksi tuollaisia outoja liha- ja mereneläväjuttuja, joita Suomesta ei varmaan saisi karkki- eikä edes sipsihyllystä hankittua. Menisivät ehkä johonkin kuivalihaosastolle?


Mutta sitten asiaan, joka täytyi olla valmistajan trollausta... näettekö tuon punapandan kuvalla varustetun pahvilaatikon? Noihin sisällä oleviin karkkipaketteihin piti JOKAISEEN liimata erikseen tarra! Ja ne paketit olivat todella pieniä... onneksi suorakaiteen muotoisia, niin tarrat oli suht helppo saada paikalleen... mutta oli aika uskomaton tunne, kun olit aluksi iloinnut siitä, että mitään ei tarvinnut itse taitella ja muutamat tarrat oli helppo liimailla paikoilleen, ja sitten koko sarjan viimeisessä setissä käteen lyödään minikokoisten tarrojen näpertelytehtävä suoraan helvetistä! En ollut iloinen mutta sain kaikki siististi liimattua, vaikka siinä kyllä meni vähän aikaa!

Loppuun vielä muutama ekstrakuva:





Viimeisen setin tarrahelvetistä huolimatta tämä sarja oli aivan ihana, yksi ehdottomia ikisuosikkejani Re-Mentiltä! Kaikki on niin värikästä, söpöä ja hyvin suunniteltua ja mukana tuli ihanan paljon kaikkea, vaikka settejä olikin tavallista vähemmän. Jos koskaan päätän lähteä käymään Japanissa, on oikeassa dagashissa siellä kyllä sitten käytävä! Sitä odotellessa voisin ehkä tilailla joitain dagashi-karkkeja kotiin testattavaksi, jos sopiva nettisivu siihen löytyy.

Ensi viikolla tulee sitten varmaan lupailemiani uusia nukkekuvia, eli nähdään taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti