keskiviikko 25. marraskuuta 2020

A Rare Sight

 Moikka taas kaikille!

Lupasin viime postauksessa laittaa tänne seuraavaksi kuvia BJD-nukeistani. Kuvaan BJD-nukkejani ja ylipäätään touhuan niiden kanssa ihan luvattoman vähän, mutta aina, kun otan jonkun niistä esille, on kuvaaminen ja näprääminen tosi kivaa! 

Päätin ottaa kuvia Candicesta. Tämä nukke on sikäli ongelmallinen, että Withdollin MSD-nuket ovat niin pieniä ja laihoja, että niille on tosi vaikea löytää sopivia vaatteita! Tämä jonkun tekemä korsetti, jonka ostin joskus Hartsilapsista, on melkein ainut sopiva vaate, minkä tälle nukelle omistan. Ja kun hankinnoissa tulee aina panostettua pienempiin nukkeihin, ei tule ikinä ostettua mitään sopivaa. Täytyy kyllä jossain vaiheessa oikeasti yrittää ostaa tälle vaatteita, mutta sekin on vähän hankalaa, kun niinkin pieni kuin Minifee-koko on monesti liian suuri...

Mutta, asiaan. Kuvia!














Minun piti kuvata vain tätä nukkea, mutta en malttanut lopettaa kuvaussessiota (kun ulkona oli kerrankin hyvä ilma ja aurinkoista!), joten otin vielä Griseldan esille ja menin kuvaamaan sitä parvekkeelle.







Griselda on ihana ♥ Olen aina niin onnellinen käsitellessäni sitä! Saisinpa jossain vaiheessa ostettua vihdoin kehon hänen veljelleen, jonka pää on odottanut jo monta vuotta valmiina kroppaa itselleen. Sitten saisin hypistellä kahta tällaista pientä ihanuutta yhtä aikaa...

Katsotaan, milloin saan seuraavan postauksen aikaiseksi. Synkän pimeyden keskellä ei oikein nukkekuvaushalut herää, joten pitää toivoa aurinkoisempia tai edes vähän valoisampia ilmoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti