keskiviikko 12. joulukuuta 2018

Sei Shounen Yuugi

Hei taas kaikille!

Black Friday ja Cyber Monday ovat jo olleet ja menneet ja nyt veronpalautusten tultua posti on varmasti pullollaan paketteja! Itse tilailin Black Fridayna vähän nukenvaatteita ja nyt veronpalautuksilla lisää nukenvaatteita ja yksittäisiä Re-ment -settejä ja odottelen niitä tulevaksi. Toivottavasti mahdollisimman moni paketti ehtisi perille ennen joulua!

Ennen pienempiä nukenvaatepaketteja tämä jo marraskuun loppupuolella tilaamani vähän isompi paketti tuli perille!


Jos muistatte mitä olen aikaisemmin Mandarakesta tilaillut niin pystytte varmaan arvaamaan, mitä tämä paketti sisältää :'D


Paljon isoa kuplamuovia! Pyysin erikseen viestissä puljua pakkaamaan ostokseni huolella, ja toive oli toteutettu.


Sisältö näkyy jo!


Nukke kuplamuovikääreessä mukana tullut huivi ikävästi naamalla :'D


Sain tänään myös kaksi muuta pakettia. Toisessa oli ensi vuodelle ostamani Ensemble Stars -aiheinen pöytäkalenteri, toisessa Azonen nukenvaatteita, molemmat paketit Amiamilta. Tuon vanhan FannyFanny -mekon löysin Amiamin käytettyjen nukketavaroiden osastolta avaamattomana, paita oli alennusosastolta ja pitkään himoitsemani shortsit normaalihintaiset. Paketin ajoitus oli loistava, sillä tällaiset vaatteet ovat juuri uuden nuken hahmon tyylisiä ja pääsin heti kokeilemaan niitä sille.


Tuo naamalle valahtanut huivi näytti niin säälittävältä, että siitä oli pakko ottaa vielä kuva ^^'



Sitten päästiinkiin jo poseeraamaan. Tervehtikää uusinta tulokastani, Maronia! ♥

Maron on Azonen Sahra's a la Mode -sarjan Maya, ja mallin nimi on M's Bakery he Yokoso. Olen jo pitkään miettinyt Mayan hankkimista Azone-perheeseeni, sillä nuken naama on mielestäni kiva ja monet mallit mukavan näköisiä. Tämä toiseksi vanhin julkaisu pyöri listoilla monen muun tosi kivan julkaisun kanssa, mutta lopulta päädyin hankkimaan juuri tämän, sillä sain sen Mandaraken Nakano -haaraliikkeestä vain 4000 jenillä, eli vähän yli 30 eurolla!

Juuri tämä malli on yleensäkin halpa, ja nyt se oli aivan poikkeuksellisen halpa siksi, että sen mukana ei tullut laatikkoa, ohjekirjoja, pikkuhousuja eikä toisia kenkiä (valkoiset sandaalit). Hinta oli niin halpa, että päätin nuken ostaa, kun sen Mandarakessa myynnissä näin. Selailen usein Mandarakea, ja juuri tuona päivänä Nakanoon oli tullut myyntiin monta laatikotonta nukkea, joita myytiin huomattavasti normihintoja halvemmalla. Tein siis hyvän löydön!


Tämä sininen mekko on aivan ihana! ♥


Sitten vaihdettiinkiin jo vaatteita! Nämä vaatteet sopivat mielestäni nuken tyyliin. Ajattelin, että Maron olisi semmoinen vauhdikas, menevä ja urheilullinen tyttö.


Uudessa mekossa! Tämä voisi tarvita ehkä leggingsit toimiakseen... mutta en tiedä myydäänkö Azoneille sellaisia? Azonen virallisissa vaatteissa en ole sellaisia koskaan nähnyt, mutta myydäänhän niitä toisaalta CoolCatilla. Ehkä tilaan sitten sieltä pari paria kokeiluun.


Lopuksi takaisin omiin vaatteisiin. En tykkää siitä, että kengät ovat muovia! :'D Tilasinkin monet uudet kengät pureneemojeni käyttöön niin saan sieltä kivemmat korvaamaan noita muovisia. Joskin eiköhän noillekin löydy jotain käyttöä. Tarjoilijan asu on muuten kyllä tosi söpö! Tämän nuken Limited -versiolla on punavalkoinen asu, joka on mielestäni aika levottoman näköinen. Sininen ja valkoinen ovat silmää miellyttävämpi yhdistelmä.


Söpö on! ♥ Saatan vähän parturoida tuota otsatukkaa lyhyemmäksi, niin ihanat siniset silmät näkyisivät vähän paremmin. Mayan julkaisuilla on muuten usein polkkatukka, koska hahmon profiilissa se mainitaan hänen parhaaksi puolekseen! Itse tykkään näistä pitkätukkaisista julkaisuista ehkä enemmän, varsinkin näistä joilla on ns. hime cut -hiustyyli! Sellaisia ovat ainakin tämä ja sitten viime vuoden uudenvuodenjulkaisu.

Jos muuten haluatte käydä katsomassa noita Sahra's a la Mode -sarjan tyttöjen virallisia profiilitietoja, ne löytyvät englanniksi täältä! Olen muuten ajatellut tehdä blogiin tuonne yläpalkkiin jonkun infosivun, jossa olisi kaikkia tällaisia hyödyllisiä linkkejä. Kommentoikaa toki, olisiko ajatus hyvä!

Katsotaan, ehdinkö vielä postaamaan ennen joulua. Osallistuin innolla PullipSuomen joulukalenterihaasteseen kunnes kyllästyin sisällä otettuihin salamakuviin: täällä on niin synkkää ja pimeää, ettei kuvaamisesta meinaa tulla mitään! Viimeistään joululomalla otan kyllä uusia kuvia ja pistän niitä tännekin esille.

Hauskaa joulun odotusta! Siitä onkin puolet jo kulunut, enää 12 päivää jäljellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti