tiistai 16. lokakuuta 2018

Sentimental Love

Hei taas kaikille!

Onkohan kuinka moni jo syyslomalla? Itse tulin "loman" viettoon vanhempieni luokse ja vietän täällä jonkin aikaa. Ilmat ovat kerrankin täällä käydessäni kivat ja nukkekuvauskin inspiroi, joten mikäs sen parempi tapa viettää "lomaa"! :D "Loma" lainausmerkeissä, koska minulla ei ole opinnoissa enää mitään pakollisia läsnäoloja vaan itsenäistä työskentelyä, joten olisin voinut tulla tänne milloin vaan. Nytkin "loma" menee itse asiassa aika pitkälti esseitä kirjoitellessa, mutta onneksi välillä ehtii tehdä muutakin!

Aluksi kuitenkin muutama kuva Aista, jotka otin kotini lähellä olevassa kirkkopuistossa. En ole aiemmin käynyt siellä kuvaamassa, sillä paras puska on juuri yleisen ja suositun kulkureitin varrella. Syksyinen sää oli kuitenkin viime viikolla niin kiva, että uskaltauduin vaihteeksi kameran kanssa oman pihan ulkopuolelle.





Näistä tuli mielestäni tosi kivoja ja olisin ottanut enemmänkin kuvia, mutta viimeisen kuvan kohdalla kamerasta loppui akku ja nukke putosi pää alaspäin suoraan pensaaseen, joten katsoin parhaaksi jättää kuvaushommat siltä erää sikseen ^^' Tykkään kyllä paljon tuosta Ain uudesta peruukista!

Seuraavaksi sitten näitä porukoiden luona otettuja kuvia. Sain Lilylle hiljattain uuden kropan ja myös uusia vaatteita, ja olenkin pitkään halunnut päästä kuvaamaan sitä. Nyt tarjoutui vihdoin hyvä tilaisuus ja vieläpä nuken ja asun väreihin sopivassa syksyisessä ympäristössä!


Olen himoinnut tätä asua (paita, liivihame, takki) ikuisuuden, ja kun se oli taas Amiamissa alennuksessa niin päätin vihdoinkin ostaa sen. Sain Amiamin viimeisen kappaleen, sillä asu katosi myynnistä heti sen ostettuani. Asu on oikeastaan mitoitettu S-kokoisille Pureneemoille, joten se on Lilylle ihan vähän liian pieni. Se näkyy lähinnä hihojen lyhyydessä ja tiukkuudessa. Muuten tämä asu sopii tyylin puolesta parhaiten juuri tälle nukelle.

Jouduin ostamaan Lilylle myös hiljattain uuden kehon, sillä kesällä Lily yritti itsemurhaa putoamalla hyllyltä lattialle. Siinä rytäkässä katkesi nilkka ja alkoikin epätoivoinen korvaavan vartalon metsästys. Onneksi löysin oikean kokoisia ja värisiä, joskin aika suolaisesti hinnoiteltuja korvikkeita vielä CoolCatilta ja sain vaihtokehon käsiini jossain tuossa syyskuun alkupuolella. Olin itse asiassa miettinyt kehon vaihtoa jo aiemmin, sillä vanha keho ei ollut kovin liikkuvainen ja siinä oli vähän likaa ja naarmuja. Tulipahan sekin nyt ostettua.









Näistäkin tuli mielestäni aika kivoja! Tykkään kuvata syksyllä, valo on silloin ihanan näköistä ja ympäristö myös miellyttävän värinen.

Minulla on näitä porukoiden luona otettuja kuvia enemmänkin ja laitan niitä lisää sitten ensi viikolla. Hauskaa syyslomaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti