keskiviikko 28. helmikuuta 2018

Pakoon pakkaspäiviä

Moikka taas!

Vaikka nyt helmikuussa onkin viimeiset pari viikkoa ollut ihana ja aurinkoinen sää, on ollut myös todella kylmä! Täällä ainakin: mittari näytti aamulla -22 astetta D: Onneksi aurinko kuitenkin lämmittää mukavasti ja välillä ulkoillessa sää tuntuu melkeinpä keväiseltä! Valitettavasti on kuitenkin ollut niin kylmä, etten ole viitsinyt lähteä ulos kuvaamaan nukkeja ja palelluttamaan samalla sormiani. Päätin kuitenkin ettei helmikuusta tule kuvatonta kuuta, joten ryhdistäydyin tänään ja napsin muutamia sisäkuvia.

Ostin jokin aika sitten Amiamilta Re-mentin ruokapöydän Azoneiden käyttöön ja se onkin loistavaa rekvisiittaa sisäkuviin! Kokokin on juuri oikea, mitä nyt tuolit ovat ehkä vähän matalat. Yritin keksiä jotain kivaa kuvausideaa ja lopulta sen tarjoili itse Azone, jonka omalla Miu-hahmolla oli hiljattain synttärit (22.2. oikeastaan). Koska omistan itsekin yhden Miu-nuken, pääsi hän juhlistamaan syntymäpäiviään! (oikeasti pidän nukkejen saapumispäiviä niiden "syntymäpäivinä", mutta ei anneta sen nyt haitata, eihän? ^^')


Alice: Paljon onnea, Miyuki! ^__^
Miyuki: Kiitoksia paljon... tässähän ihan punastuu *blush*


Alice: Katso näitä kaikkia ihania herkkuja, jotka ostin! Mansikkakakkua! Kermaleivoksia! Kaakaota! Ja ne ovat söpöjäkin vielä :3
Miyuki: Tuo kakku on aivan ihana! ♥


Alice: Hmm... en millään osaa päättää, mitä söisin ensimmäiseksi! c:
Miyuki: Älä sitten syö liikaa... vaikka ostitkin kaikkea, voi osan jättää myöhemmäksi.
Alice: Joo joo! No niin... aloitan vaikka tästä!

Jonkin ajan kuluttua...


Alice: Yöööörgh... huono olo...
Miyuki: *huoh* Mitä minä sinulle sanoin... *hih!*


***


Ei menneet nämä partyt ihan putkeen Alicen osalta :D Vielä muutama potretti tähän loppuun!




Tämä kuva todistaa, että nuket pysyvät näillä tuoleilla hyvin jopa seisoma-asennossa!

Jospa ensi kerralla olisi vihdoin luvassa ulkokuvia - ja jotain muita kuin parvekkeella otettuja! Joten sitä odotellessa, ensi kertaan! c:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti