keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Daybreak Interlude

Moikka!

Lokakuu lähenee loppuaan ja täällä onkin alkanut jo pakastaa. Lehdetkin ovat tippuneet puista jo hyvän aikaa sitten, mutta onneksi vähän kivempiin syystunnelmiin voi vielä palata näiden muutama viikko sitten ottamieni kuvien parissa!


Saki on tosi kivan näköinen luonnossa, mutta kuvissa se ei näytä yhtään samalta! Tämä on aika iso ongelma, koska tykkään paljon nuken nykyisestä tyylistä mutta kuvista ei vaan tule millään hyviä :P


Leikkasin loppukesällä Reinalle ja Chiyolle otsatukat, koska kyllästyin siihen, että kaikilla Daleillani oli sivuotsis. Reinan peruukki oli itse asiassa koko ajan otsatukallinen, mutta otsatukka oli niin pitkä, että se oli pakko olla koko ajan sivuun vedettynä. Se olikin kääntynyt tämän takia niin vinoon että leikkauksestakin tuli vähän vino :D No, sitä voi vielä korjailla. Minusta nukke näyttää nyt tosi söpöltä!











***

Sitten muutama vähän tuoreempi parvekeräpsy. Koska olin kuvannut jo Yukitoa uusissa vaatteissa, piti Arthuristakin saada kuvia. Urbaani parvekeympäristö oli vähän parempi taustamaisema tälle asukokonaisuudelle.




Ihana! ♥

Päätin myös yrittää saada kuvia Candicesta. Minun teki mieli kuvata jotain BJD:tä ja tämä ei ole mitenkään liikaa kameran edessä ollut.



Suurin osa kuvista oli kuitenkin huonoja ja vain nämä kaksi julkaisukelpoisia :P Nukke näyttää kuvissa helposti tönköltä tai typerältä, ja siitä on vaikeaa saada hyviä kuvia. Haluaisin tälle myös erilaiset silmät ja ostinkin niitä loppukesästä pari paria, mutta ostin vahingossa silmiä, joiden koko oli 12 mm ja ne ovat aivan liian isoja tälle nukelle. 10 mm olisi parempi koko. Tuon pitsihärpäkkeen ja pitsisukat ostin nukelle joskus kevättalvella mutta en ole niitäkään päässyt kuvissa esittelemään. Candicella ei ylipäätään ole juuri mitään omia, sopivia vaatteita, joten niitä pitäisi varmaan hankkia seuraavaksi.


Bonus: hurjana laatikossa. Ignooratkaa ihan omiaan tekevä toinen käsivarsi :D Jotain tämän tyylisiä kuvia tästä nukesta olisi kiva saada enemmänkin.

Lopuksi vielä pari ylimääräistä kuvaa viime postauksessa nähdyltä kuvausreissulta. Jostain syystä unohdin kokonaan laittaa ne tänne!


Pihlajat ovat komeassa marjassa.


Mutta kuka unohti Agumonin? D:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti