sunnuntai 27. elokuuta 2017

Last of the Summer Wine

Hei taas kaikille!

Aluksi ilmoitus viimeaikaiseen Photobucket-skandaaliin liittyen. Eli kuvien hostauspalvelu Photobucket päätti yllättää käyttäjät toden teolla lätkäisemällä 400 dollarin vuosimaksun, mikäli kuvia palvelusta haluaa linkittää nähtäväksi johonkin muualle. En tietenkään maksanut, joten sen seurauksena kaikki tämän blogin kuvat ajalta ennen elokuuta 2016 ovat hävinneet näkyvistä. Elokuussa 2016 siirryin siis kokonaan Flickrin käyttäjäksi, aikaisemmin olin linkittänyt kaikki kuvat blogiin Photobucketin kautta.

Älkää kuitenkaan huolestuko - minulla on kaikki kuvat koneella tallessa ja olen siirtänyt koko nukkekuvien parhaimmiston kaikilta harrastusvuosilta Flickriin jo vuosi sitten. Olen alkanut jo pikkuhiljaa palauttelemaan kuvia vanhoihin postauksiin, mutta kuten tulette huomaamaan, en aio palauttaa kaikkea. Osa vanhoista kuvista on tosi turhia tai hirveän laatuisia, enkä ole tallentanut niitä sen vuoksi Flickriin enkä aiokaan. Suurimman osan pystyn silti palauttamaan, ja niin aionkin tehdä! Kaikki tekstit ovat kuitenkin tallella, joten vaikka välistä puuttuisi joitakin kuvia, teksteistä pystyy päättelemään, mitä välistä mahdollisesti puuttuu. Kaikki kuvat ovat kuitenkin itselläni tallessa ja myös edelleen Photobucketissa itseni nähtävissä, joten voin muistella rumia alkuaikoja halutessani >:D Palautusprosessi on kuitenkin tosi hidas, mutta oletan, ettei kauhean monella edes ole suurta intoa vanhojen postauksien läpi selailemiseen... teen kuitenkin parhaani projektin loppuun saattamiseksi!

Sitten normaalin päiväjärjestyksen pariin...

Jostain syystä en ole tullut päivittäneeksi blogia lähes kuukauteen, ja minulla onkin vielä jonkin verran julkaisemattomia kuvia jaettavaksi. Näin ennen elokuun päättymistä onkin hyvä julkaista viimeiset kotona otetut kesäkuvat pois alta sekä siirtyä pikku hiljaa alkavan syksyn tunnelmiin.

Heinäkuun lopussa olin taas vaihteeksi mökkeilemässä. Mökillä tuli vietettyä kesän aikana useampiakin lyhyitä pätkiä, mutta ihan joka kerta en jaksanut nukkeja kuvata. Tällä kyseessä olevalla reissulla jaksoin kuitenkin kaivaa kamerankin laukusta ja kuvailla mukana olleita nukkeja, Arthuria ja Eikoa.

Aluksi kuvia Arthurista...









Arthur ja Yukito saivat muuten hiljattain uusia vaatteita, joten niitä täytyisi päästä kuvailemaan tässä piakkoin! c:

Sitten Eikon kuviin! En ole kuvannut Eikoa kunnolla ikuisuuksiin. Eiko on ainoa PiccoNeemoni, ja jää monesti vähän vähäiselle huomiolle. Ehkä tällekin nukelle pitäisi ostaa uusia vaatteita, se voisi lisätä mielenkiintoa nukkea kohtaan. Tällä hetkellä Eiko ei omista kuin ne vaatteet, jotka nuken mukana tulivat.





Kesän viimeisellä mökkireissulla minulla oli mukanani parikin Azonea sekä Dalia, ja näistä jälkimmäiset kokivat sinä aikana pienen muodonmuutoksen! En kuitenkaan jaksanut tuolloinkaan kuvata nukkeja mökkiympäristössä, joten minulla ei ole vielä kuvia hieman muuttuneista lookeista. Mutta aion kyllä ottaa niistäkin kuvia, kunhan tässä jaksan ja kerkeän.

Seuraavat kuvat on otettu ihan elokuun alussa vanhempieni kodin pihapiirissä, kuten useimmat kotona ottamani kuvat. Linssin eteen päätyivät tällä kertaa Saki ja Kirari.



Sakista on ihan hirveän vaikea ottaa kuvia nykyisessä tyylissään! Näitä kuvia olisi ollut enemmänkin, mutta en ollut mihinkään tyytyväinen! Tykkään kuitenkin nykyisistä silmistä ja peruukista, enkä aio niitä ainakaan ihan heti vaihtaa... täytyy varmaan vain kokeilla paljon erilaisia asuja ja kuvausympäristöjä. josko jostain niistä löytyisi ratkaisu tähän ongelmaan :P Nukke näyttää kyllä kuvien ulkopuolella ihan kivalta, jotenkin en vain osaa tätä uutta tyyliä kuvata.

Kirari puolestaan on ollut suunnilleen joulusta asti näissä seuraavissa kuvissa näkyvissä vaatteissa. Tykkään niistä Kirarilla vain niin paljon, etten raaski vaihtaa niitä ollenkaan! Asu oli oikeastaan ostettu alun perin Suikalle, mutta kun nuo Kirarillekin sopivat, niin ovat jääneet sille lähes pysyvään käyttöön :D






Kirari oli sellainen nukke, josta mietin pitkään, että onkohan se minulle "sopiva". No, en tiedä vieläkään onko se minulle "sopiva" nukke, mutta sillä on niin kauniit kasvot ja se on tuon peruukin kanssa niin ihana, etten kyllä enää luopuisi siitä! Ulkonäön pieni muuttaminen ja nimen vaihdos selkeästi auttoivat bondausongelmiin tämän nuken kohdalla.

Parisen viikkoa sitten oli aika palata kotiin Joensuuhun porukoilta loisimasta. Ja mikäs sen mukavampaa kotiinpaluussa kuin päästä heti availemaan suurta kasaa mielenkiintoisia paketteja! Muun muassa Re-menttejä, figuureja, hartsinukkien lasisilmiä ja muutakin mielenkiintoista sisältäneiden pakettien keskellä odotti kuitenkin eräs jännittävä paketti...


Aikaisempien Mandaraken-tilauksieni perusteella osaatte kyllä varmaan jo päätellä, mitä tämä mahtaa pitää sisällään :'D


Vielä kuplamuovit pois niin sisältö pääsee näkyville!





Eli tilasin Mandaraken Nakano-haaraliikkeestä Azonen Lycee Progressionin! Sain tämän nuken todella halvalla, ja se on on ylivoimaisesti halvin koskaan ostamani Azonen nukke. Valitettavasti tämä Mandaraken pakettini jäi tällä kertaa tulliin, mutta koska nukke oli niin halpa, isoista postikuluista huolimatta maksettavaa ei onneksi tullut paljon. Syy nuken halpuuteen oli ilmeisesti se, että siinä oli naarmuja ja halkeama jalassa. "Halkeama" osoittautui tehtaalla huonoksi saumatuksi jalkanivelen kohdaksi, eikä siinä ole mitään oikeaa halkeama. Odotin, että jalka olisi tyyliin puoliksi irti tai jotain :D Takareisissä on vähän likaa ja naarmuja, ja ajattelin kokeilla puhdistella niitä myöhemmin. Eivätpä ne sieltä tosin mihinkään näy. Muuten nukessa ei ole kerrassaan mitään vikoja. Vaatteet ovat ehjät ja siistit, kasvot virheettömät ja tukka sileä ja kiiltävä.


Mukana tulleita juttuja: saappaat, sukat, takki, vyö, suikka ja lehtinen. Tämä on Azonen ensimmäinen Lycee-julkaisu, joten nukke on jo aika vanha. Lycee kuuluu Azonen Sahra's a lá Mode -sarjaan, josta minulla on nyt siis kaksi nukkea: Sahra eli Nanami ja tämä Lycee.


Ensimmäinen epämääräinen kuva ulkona paketista ja vähän jo puettuna.

Tässä viikonloppuna sain vihdoin aikaiseksi ottaa nukesta enemmän kunnollisia kuvia. Kuvausympäristönä toimi parvekkeemme, johon tämän nuken urbaani ja hieman militaristisen tyylinen asu sopi erinomaisesti.



Tuo suikka on vähän turhauttava, koska se on noin iso ja näin tyhmän näköinen eikä sitä voi kiinnittää päähän tai hiuksiin mitenkään! On vain aseteltava se paikoilleen ja toivottava että se pysyy siinä. Tykkään tämän nuken stock-asusta muuten todella paljon. Tämän nuken toinen julkaisuversio on sekin todella kiva, mutta tämän vaatteista tykkään kyllä enemmän.


Nämä aivan älyttömän ihanat saappaat ovat lempiasiani tässä asussa ♥


Olin miettinyt nukelle nimen jo valmiiksi, ja hänestä tuli Lily. Lilyllä ei ole vielä omaa profiilia nukkeprofiileissa, mutta teen hänelle sinne sellaisen varmaan tässä piakkoin.

Sellaista tällä kertaa! Muuten, hartsinukkefoorumi Hartsilapset on vihdoin saatu taas toimivaksi, joten menkää sinne taas postailemaan kuvia ja keskustelemaan, jos ette ole sitä vielä tehneet!

Olen muuten tulossa parin viikon päästä järjestettävään Traconiin, jossa olen myös luennoimassa! Jos en tee mitään nukkeihin liittyvää postausta tässä ennen Traconia, voin tehdä ennen tapahtumaa pienen postauksen, jossa kerron tuntomerkkejäni ja esittelen ohjelmaani, mikäli haluatte minua tulla conissa moikkaamaan!

Hauskaa alkavaa syksyä ja päättyvää kesää kaikille!

4 kommenttia:

  1. Todella suloisia ja laadukkaita kuvia!❤
    Tuo Photobucket-juttu on kyllä todella harmillinen kaikille sen käyttäjille. :(
    Toivottavasti saat kuvat palautettua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ Ja joo, tuo Photobucket-juttu on ihan hanurista D: Onneksi siirryin hyvissä ajoi Flickrin käyttäjäksi! Ja palautus riippuu ihan omasta viitseliäisyydestäni niin eiköhän se onnistu ^^'

      Poista
  2. Onnittelut uutukaisesta! ^^
    Auts, ei kyllä ole kiva juttu tuo Photobucketin veto :/

    Itsekin tulen Traconiin! Pitää yrittää ehtiä luennollesi. Aihe kuulostaa oikein kiinnostavalta! ^^ (olihan se tuo Pokemon-pahikset? :3 )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! ^^ Photobucketin "yllätys" oli kieltämättä aika inhottava, en itse tosin edes huomannut asiaa kun en ollut sitä enää aikoihin käyttänyt :'D

      Ooh, me sitten näemme varmaan siellä! Ja joo, Pokémon-pahiksethan se. Tässä työstän sitä juuri paraikaa, toivottavasti saan kivan ja mielenkiintoisen ohjelman kasattua!

      Poista