perjantai 11. marraskuuta 2016

Harvinaisen ihana lehti

Blogi on ollut melkein kuukauden päivittämättä, vaikka syksykuvia olisi vielä julkaistavana :D Minulla oli kuitenkin vielä lokakuussa niin kiireistä opetusharjoittelun parissa, että ei siinä mitään nukkekuvia muistanut. Nyt kun harjoittelu on loppunut ja opiskelutahti ei ole enää ihan niin tiivis, ehtii taas puuhailla enemmän nukkien parissa c:

Lupasin edellisessä postauksessa syksyllä bunkkerimuseolla ottamiani kuvia. Nämä on tosiaan otettu joskus syyskuussa. Käytiin poikaystävän kanssa museolla PoGoilemassa ja nappasin reissulle pari nukkea mukaan. Pokémonien etsintää ja nukkekuvailua, kaksi kärpästä yhdellä iskulla!















Kuvissa esiintyvästä Suikasta puheen ollen, päätin kyllästyä lopullisesti maalattuihin stock-chippeihin ja irrottelin ne nukelta tässä pari iltaa sitten. Sain chipit siististi ja varsin vähällä vaivalla irti, mutta sitten tulikin ongelmia, kun suunnittelemani Pullip Akemi Homuran stock-chipit eivät mahtuneetkaan kunnolla Suikan silmämekanismin kuoppiin! Kolmosmallin nukeilla on siis pienemmät silmät kuin neljännen mallin vastaavilla.

No, liimasin chipit silti paikoilleen, ja nyt Suikalla on kauniin väriset mutta erittäin ulkonevat silmät. Vaihdoin peruukinkin tuosta Crobidollsin musta-vaaleanpunaisesta vanhaan blondi-värikkääseen. Suika saa nyt olla näillä muutoksilla jonkun aikaa, nukke saa paremmat chipit ja oman, uuden peruukin kunhan ihanaiset veronpalautukset kuun lopussa saapuvat.

Jaa kenelle Suikan vanha peruukki sitten meni? Siitä lisää seuraavalla kerralla ; )

♥~♥~♥


Hm?


Jälleen mieluisaa postia Play-Asialta!


Joko arvaatte? c:


Uusi Azonehan se siellä!

Tuskin oli Arthur ehtinyt kotona kovinkaan kauaa olla, kun tämän nuken ennakkotilaukset avautuivat. Lainasin rahaa poikaystävältäni voidakseni ostaa nuken, ja hän paremmin varoissaan olevana onneksi suostui. Olin nähnyt nukesta jo aiemmin kuvia twitterin puolella, ja mielestäni sillä oli niin söpöt kasvot, että se oli pakko saada omaksi.

En muuten suosittele ennakkotilaamista Play-Asiasta enää kenellekään siitä syystä, että postitus on valittavissa ainoastaan kahdella kalliilla kuriiripalvelulla : P Kuriiripalvelu on kyllä todella nopea, mutta joudut maksamaan tullimaksujen lisäksi välitysmaksuja firmalle. Firma kyllä maksaa tullit puolestasi - itse voit kyllä maksaa, mutta silloin joudut maksamaan vielä enemmän välistä firmalle. Jos ostaa tavaraa Play-Asialta ihan tavallisesti varastosta, voi vielä valita normaalin, halvan lentopostin. En käsitä, miksi tätä asiaa on muutettu. Itse en ainakaan ennakkotilaa tuolta enää mitään, mikä on suuri harmi. Kuluja joutuu kuitenkin maksamaan niin paljon enemmän, ettei se enää kannata.


Hiukset olivat paketissa hauskasti sotkussa :D


Lovely leaf Wakaba on Azonen EX Cute Family -nukkeperheen uusin hahmo. Azonella on kaikille omille hahmoilleen kirjoitetut hahmoprofiilit, ja Wakaba on näiden tietojen mukaan Mian paras ystävä ja Himenon serkku. Nämäkin mallit olisi kiva saada joskus hankittua.


Paketin takapuoli.


Nämä hahmot ovat ilmeisesti Wakaban luokkalaisia. Aiemmin mainittu Mia on tuo mustatukkainen alimmaisessa rivissä. Wakaba itse on ylärivin oikeimman laitaisen pojan, Yutan, alapolella. Serkku Himeno on yksinään oikeassa laidassa. Azonen hahmot on siis jaoteltu tällaisiin koululuokkiin. Löytyypä eräältä luokalta suomalainen vaihto-oppilas Railikin :D


Poissa pahveista. Pidän paljon tuosta koulupuvusta, joten senkin takia oli kiva hankkia tämä perusmalli.


Mukana tuli lehtinen hahmosta, hoito-opas (samassa paketissa), kengät ja toinen kaulaan laitettava rusetti.


Vihdoin ulkona paketista! Hiukset eivät olleet kärsineet pysyvää vahinkoa. Vaatteet ovat kyllä vähän hassusti...


Hieman riisuttuna, näyttää jo paremmalta!


Otsatukka tarvitsisi Azonen hiusvahaa muotoiluun D: Nyt söpöt kasvot eivät näy kunnolla. Juuri söpöjen kasvojen takia ihastuin tähän nukkeen. Tämä on myös ensimmäinen Azoneni, joka ei ole blondi! Kaikki aikaisemmat Azoneni ovat vaaletukkaisia ja vielä vihreä- tai sinisilmäisiä. Poikkeuksena Satsuki, jolla on punaiset silmät. Tämä on myös ensimmäinen Azoneni, jolla on M-koon vartalo. Vähän isompi tyttö siis.


Niin söpö! ♥ Olen niin onnellinen, että ostin tämän. Sitä kuriiripalvelun laskua vain odotellessa... mutta ei sekään niin paljon harmita, kun nukke on näinkin ihana. En malta odottaa, että pääsen kuvailemaan tätä kunnolla ja kokeilemaan erilaisia vaatteita. Nimikin on vielä mietinnässä. Ajattelin Kotoria, mutta saa vielä nähdä...

Hauskaa viikonloppua kaikille! Postailen varmaan vielä ainakin kerran tässä marraskuun puolella, viimeiset syyskuvat olisi hyvä saada julkaistuksi nyt kun maassa on jo lunta : )

6 kommenttia:

  1. Oi, onnea Wakabasta! Minustakin tytön naama on hirmu söpö ^^ Kivaa vaihtelua on kyllä nämä uudet hahmot (ehkä saatan sortua siihen toiseen Mian uuteen kaveriin Fuukaan...).
    Harmillista, että tuli tuollainen ylimääräinen ylläri postituksen kanssa :/ Hassua, että ovat tuolleen muuttaneet vaihtoehdot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta nämä molemmat uudet hahmot ovat tosi söpöjä! Fuuka taisi olla Mion BF. Itsekin harkitsin josko ostaisi senkin, mutta taidan jättää väliin...

      Postituksesta sen verran että en tiennyt postituksen valitessani, että kyseessä oli kuriiripalvelu D: Olisi pitänyt tarkastaa, mutta muuten olisi saattanut jäädä nukke ostamatta.

      Poista
  2. Olipa ihana nähdä kesäisiä kuvia, vaikka ei tähän talveen olekaan vielä ehtinyt kyllästyä. Tuo nalle paita on niin söpö. Muutenkin tytsyn asukokonaisuus on niin söötti.
    Ihana tämä uusi neitoneb. Harmi tosiaan nuo ylimääräiset maksut. Luulisi että ennakkotilauksen idea on että saa halvemmalla. Mutta hyvä tietää itsekin tää asia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ajattelin, että ihmisiä vain ärsyttäisi kesäiset tai syksyiset kuvat nyt kun suuressa osassa Suomea on jo täysi talvi >:D Minua ne tosin vain piristävät.

      Ennakkotilaukset ovat yleensä halvempia jos ne maksaa heti, koska valuuttakurssit voivat heitellä ja tavara maksaa tämän vuoksi paljon enemmän tullessaan normaalisti myyntiin. Näin ainakin tuolla Play-Asialla. Ärsyttää kyllä, että tuota postitusjuttua on muutettu, mutta ei mahda mitään.

      Poista
  3. Nyt kun katson ekaa kertaa blogias, tulin tulokseen, että pakkohan on katsoa vielä lisää😘

    VastaaPoista
  4. Nyt kun katson ekaa kertaa blogias, tulin tulokseen, että pakkohan on katsoa vielä lisää😘

    VastaaPoista