maanantai 9. toukokuuta 2016

Kevätherätys

Moikka taas kaikille!

Edellisestä postauksesta onkin vierähtänyt jo kuukausi. Minulla on ollut tässä loppukeväästä niin kiireistä opintojen kanssa, etten ole oikein ehtinyt nukkejen kanssa puuhailla. Nyt olen kuitenkin saanut melkein kaikki opinnot tältä vuodelta pakettiin, ja ulkona on ollut viime päivinä aivan ihana ilma. Nämä kaksi asiaa motivoivat nukkekuvailemaan, ja kävinkin tänään ottamassa kuvia BJD-pojistani Augustesta ja Oberonista.

Omaa parveketta kauemmas en tosin jaksanut lähteä, kun siitepölyallergiakin tuntuu vaivaavan...








Olen halunnut Augustelle tuollaista mustaa liiviä ikuisuuden, ja kun Hartsilapsissa järjestettiin taas uusi Tata's Paradise -kimppatilaus, osallistuin jotta saisin sen vihdoin nukelle. Näin kivannäköisiä ja hyvän mallisia en olekaan muualta onnistunut löytämään. Samassa tilauksessa tuli myös sukat, jotka ovat todennäköisesti ihan liian isot nukelle jolle niitä suunnittelin, sekä uudet silmät Oberonille.




Olen jo pitkään halunnut tarkalleen tuon väriset lasisilmät BJD:illeni, ja löysinkin mieluisat Tatalta. Tuon "prinssipuvun" ostin samalta myyjältä samassa ostossa, jossa sain aiemmassa postauksessa esitellyn Satyresse Yul -pään. Ajattelin vaatteiden menevän Augusten käyttöön, mutta Oberon pääsi kuitenkin mallaamaan niitä näissä kuvissa. Oberonilla oleva peruukki on ostettu aikoinaan eBaysta ja jäänyt aika vähälle käytölle, mutta halusin ottaa sen näihin kuviin ja se näyttää kyllä kivalta nukella. Menköön jatkossa kahdella tukalla, fiiliksen mukaan :D





Ihana ♥

Loppuun vielä bonuskuva molemmista pojista


Candice on vielä meikissä, ja toivon että ehtisin saada sen ennen kuin lähden parin viikon päästä vanhempien luokse ja sieltä edelleen kielikurssille Tanskaan! : ) Kieliharjoittelu kuuluu pakollisena opintoihin ja itse suoritan sen kielikurssin muodossa. Kurssi kestää 3 viikkoa ja voi olla, että sinä aikana en postaile blogiin mitään. Matkan jälkeen voin ehkä laatia jotain raporttia. Olen harkinnut, että ottaisin jonkun Azoneistani mukaan maskotiksi, mutta en vielä tiedä :D

Yritän vielä postata ainakin kerran ennen matkaa. Vanhempien luota voisi jo saada kivoja kukka- tai muita kesäisiä kuvia otettua!

PS. Päivitin hiljattain sekä BJD- että Muut nuket -sivustot ajankohtaisiksi. Käykää vilkaisemassa, jos kiinnostaa!

1 kommentti:

  1. Söpöt pojat <3 Auguste on kyllä niin herrasmiehen näköinen, että varmasti hurmaa kenet tahansa tanssilattialla. Pidän moldin ylpeästä ilmeestä. Tulee olo että pojalla on vähintäänkin aatelistaustaa ^_^ Ja tämä fiilis tuli jo ennen kuin kurkkasin profiileja.

    Oberonin posket on suloiset - jostain syystä kiinnitin niihin ensimmäisenä huomiota. Nätti poika myös tällä peruukilla. Ihonsävy näyttää lämpimämmältä ja luonnollisemmalta tuota tukansävyä vasten. Poju näyttää urheilulliselta.

    VastaaPoista