lauantai 19. maaliskuuta 2016

Liebster Award x2 + kevätkuvia

Hei taas!

Tämä postaus tulikin nopeammin kuin olin kuvitellut. Näin vuodenalun harmauden ja kylmyyden vuoksi olen ollut laiska kuvaamaan, mutta viime aikoina on paistanut ihanasti aurinko, ja olen saanut uusia nukkejuttuja, jotka ovat inspanneet kuvaamaan! Mutta ennen varsinaisiin kuviin siirtymistä hoidetaan pari asiaa pois alta...

Säännöt:

1. Kiitä palkinnon antajaa ja linkkaa hänen bloginsa postaukseesi
2. Laita palkinto (kuva) blogiisi 
3.Vastaa palkinnon antajan esittämiin 11 kysymykseen
4. Nimeä 5-11 blogia joilla on alle 200 lukijaa
5.Laadi 11 kysymystä,joihin palkitsemasi bloggaajat vastaavat.
6. Lisää palkinnon säännöt postaukseen
7.Ilmoita palkitsemillesi bloggaajille palkinnosta ja linkkaa oma postauksesi heille, jotta he tietävät, mistä on kyse

Sain taas Liebster Awardin, tällä kertaa antajana oli Pureneemo Diaries -blogin Tiinyan! Lisäksi Tursaan puutarha -blogin Turre laittoi myös kysymyksiä kaikille vastattavaksi, ja päätin tarttua myös hänen jättämäänsä haasteeseen.

Tiinyanin kysymykset:

1. Ostatko koskaan suklaayllätysmunia? Jos ostat, niin mitä?
- En yleensä, aikaisemmin ostan joka pääsiäinen mutta viime vuonna en tainnut ostaa yhtäkään... Sen sijaan ruohomunia ja pääsiäispatukoita ja -lakritseja tulee kyllä ostettua! Tykkäsin sellaisista kuviopintaisista suklaamunista, mutta niitä ei myydä enää D: Mm. Kyöpelivuori-munat olivat sitä suklaata ja se oli tosi hyvää!

2. Onko sinulla jo suunnitelmia kesäksi?
- Toivon pääseväni kielikurssille Tanskaan tai Ruotsiin, jotta saan opintoihini kuuluvan pakollisen kieliharjoittelun vihdoin suoritettua. Viime vuonna en päässyt kurssille, vaikka sinne hainkin. Toivottavasti tänä vuonna onnistaa! Töitä olen hakenut laiskasti, koska jos pääsen kurssille, olen koko kesäkuun pois Suomesta ja harva työ alkaa vasta heinäkuussa. Niinpä olen päättänyt kirjoittaa kesällä graduani ja maksaa vuokrat säästöilläni.

3. Mihin nukkeen olet viimeksi ihastunut?
- Hmm... Hartsilasten kuvaketjuissa näkee aina ihania nukkeja, mutta ehkä tuo Pullip Kiyomin uusi versio on sellainen, mihin tosissani ihastuin ja jonka todella haluaisin omakseni! Ei vaan ole nyt varaa ostaa, toivottavasti sitä olisi vielä myöhemminkin saatavissa.

4. Mikä oli lempilelusi lapsena?
- Niitä oli monia. Tykkäsin leikkiä mm. poneilla, legoilla ja Barbie- ja Bratz -nukeilla sekä erilaisia roolileikkejä. Meillä oli hienot leikit siskon ja joskus kavereiden kanssa :D

5. Jos nyt muuttuisit itse nukeksi, millainen nukke sinä haluaisit olla? (kokoluokka, onko fantasiaosia, mikä skin color jne...)
- Kysymys viittaa BJD-osastolle, joten kerron millainen BJD olisin. Tykkään eniten MSD-kokoluokasta eniten, ja ihonväri voisi olla ihan tavallinen, useimmilla firmoilla nimellä Normal. Haluaisin olla joku tosi söpö tyttönukke, jolla olisi hempeä meikki, vaaleat hiukset, joihin voi tehdä paljon erilaisia kampauksia ja joka käyttäisi lolitavaatteita. Fantasiaosia... ehkä jotkut pienet siivet, sellaiset kuin Soom Glatilla!

6. Viimeisin elokuva, minkä olet katsonut ja piditkö siitä?
- Jos en nyt ihan väärin muista niin edellinen taisi olla Matkalla Perditioniin (2002). Voi olla, että olen katsonut jonkun tuon jälkeenkin, mutta ei ole jäänyt mieleen. Tuo elokuva oli ihan ok, juoni olisi voinut olla kyllä paljon jännempi. Leffa oli visuaalisesti tosi tyylikäs ja siinä oli hyvät näyttelijät, mm. Paul Newman.

7. Mikä on pahin nukkemokasi?
- En ole kovin pahasti tainnut mokata mitään... Parin Pullipin naamassa on samassa kädessä nuken kanssa roikotetusta kamerasta tulleita kiiltonaarmuja, jotka harmittavat. Lisäksi Pureneemoni Nanamin jalat ovat värjäytyneet violeteiksi, enkä tiedä mistä väri on tullut.

8. Mitä löytyy sänkysi alta?
- Ei muuta kuin pölyä ja ehkä muutama sinne ajelehtinut nenäliina.

9. Kuunteletko juuri tällä hetkellä musiikkia? Mitä?
- En juuri nyt kuuntele mitään

10. Mitä ajattelit tehdä huomenna?
- Lukea kirjoja gradua varten, katsoa urheilua, leipoa muffinseja... Lisäksi Japanin LoveLivessä alkaa uusi eventti niin sitä pitää toki pelata :D Aion myös katsoa illalla Hauskat kotivideot, sunnuntain kohokohta 8D

11. Oletko koskaan käynyt virpomassa? Miten meni noin niinku omasta mielestä? :3
- Kävin varmaan yläasteelle saakka joka palmusunnuntai, mutta en koskaan virponut ketään naapureita tai muita tuntemattomia, vaan vain omia sukulaisia. Se oli ihan kivaa ja sain aina mukavasti suklaata ja rahaa palkaksi : )

Turren kysymykset:

1. Miten aiot viettää pääsiäistä?
- Syön suklaata, pelaan pelejä ja kirjoittelen maisteriseminaarityötä. Otan ehkä uusia nukkekuvia, jos on hyvä ilma ja saatamme myös lähteä käymään Helsingissä.

2. Minkä olet suunnitellut seuraavaksi nukke/figuurihankinnaksesi?
- Seuraava figuhankintani on jo maksettu, aikoja sitten ennakkotilattu Strike Witches-sarjan Sanya -nendoroid, joka vain odottaa että maksan sen postikulut. Mutta siis jos jo ennakkotilaamiani figuureita ei lasketa, aion ennakkotilata Haikyuu-sarjan Kei Tsukishima -nendoroidin kunhan tilaukset aukeavat.

3. Viimeisin jo tehty harrastuksiin liittyvä hankinta?
- Ostin yhden peruukin, ja nyt vain odottelen että se tulee kotiin. En vielä paljasta, kenelle se tulee :3

4. Millaisessa kelissä viihdyt parhaiten?
- Kirkas taivas, auringonpaistetta, ei liian kuuma (pieni viileys ei haittaa) ja vähän tuulista. Ei liian kuivaa eikä liian kosteaa.

5. Kuinka suhtaudut kevääseen? Oletko niitä joita se virkistää vai niitä jotka masentuvat?
- Ihanaa kun valon määrä lisääntyy eikä ole enää pimeää! En masennu keväisin, mutta katu- ja siitepöly ärsyttävät. Sekä loska. On myös ihana katsoa, kun kaikki alkaa vihertää ja on taas paljon mukavampi ja helpompi esim. ottaa ulkokuvia nukeista ja liikkua paikasta toiseen kun saa pyörän alle.

6. Onko kynsissäsi väriä?
- Pureskelen kynsiä, näissä ei mikään väri pysy :D

7. Entäs hiuksissasi?
- En värjää hiuksiani. Olen ihan tyytyväinen nykyiseen väriini, minulla ei ole värjäykseen oikeastaan varaa (värjäyttäisin joka tapauksessa vain kampaajalla) ja olisi ärsyttävää värjätä koko ajan juurikasvua piiloon

8. Miten tahtoisit asiantilan olevan molemmissa tapauksissa?
- Nykyinen tilanne on ihan hyvä

9. Onko sinulla kesäsuunnitelmia nukkeilua koskien? Aiotko ehkä matkustella?
- Vihaan matkustelua, joten tuota kielikurssia lukuun ottamatta toivottavasti en! Toivon, että ehdin ottaa paljon nukkekuvia kivassa ympäristössä. Ei mitään sen kummempia, kesällä rahatilanteeni tulee olemaan niin surkea että mitään nukkehankintojakaan ei voi tehdä, edes mitään pieniä kuten vaatteita

10. Kerro jostakin nukkesuunnitelmasta joka syystä tai toisesta ei toteutunutkaan.
- Olen harrastanut vasta vähän aikaa, eikä mitään tällaista tule mieleen. Minulla on mielessä joitakin suunnitelmia, ja toistaiseksi mikään ei ole estänyt niiden toteuttamista joskus tulevaisuudessa. Kaikki tarkemmat suunnitelmani liittyvät lähinnä Pullippeihin, joita on aina hyvin saatavilla ja joissa joku malli voi helposti korvata loppuunmyydyn

11. Kerro mitä tahtoisit lukea muiden blogeista?
- Kaikki käy! En tykkä blogeista, joissa on pelkkiä kuvia, vaan tekstiä, myös pidempiä, on tosi kiva lukea!

En itse haasta ketään enkä laadi kysymyksiä, koska niin moni on tämän jo tehnyt ja saanut, jopa useammin kappalein. Käykää vaikka vastaamassa Turren kysymyksiin, jos koette palavaa halua tehdä Liebster Awardin :D

***
Huh, se niistä! Ja nyt niihin lupailemiini kuviin...


Osallistuin Hartsilapsissa järjestettyyn Leeke-kimppatilaukseen, ja Rosetta oli toinen niistä nukeista, joka sai sieltä uuden peruukin. Väri ja malli ovat tosi kivoja, mutta tämäkin peruukki tuntuu vähän liian isolta. Mutta Leeken 6-6,5 on tälle liian pieni... No, toistaiseksi mennään tällä ja olen ihan tyytyväinen. Vähän kyllä mietin vielä, pitäisikö vielä yrittää shoppailla nukelle sopivampaa.






Kuvassa näkyvä valkoinen mekko on myös uusi, löysin sen Hartsilapsista ja se sopii kivasti Rosettalle. Vähän tuollainen futuristinen tyyli näyttää sekin ihan kivalta.


Ostin myös tämän vaaleansini-valkoisen hameen. Se ei ehkä ole ihan Rosettan ominta tyyliä, mutta näyttää kyllä tosi kivalta.


Toinen nukke, joka sai uuden peruukin, on Candice!


Tämä peruukki on huikean hieno, ja olen siihen todella tyytyväinen! Siinä on kahta väriä, vaaleanviolettia ja vaaleanharmaata ja se sopii Candicelle täydellisesti. Lisäksi peruukki sopii todella hyvin noihin aikoja sitten ostamiini vaalean violetinharmaisiin lasisilmiin. Kuten näette, olen pyyhkinyt nukelta meikin ja hänelle on meikkipaikka odottamassa. Siinä että nukke pääsee sinne voi kyllä kestää jonkin aikaa, mutta nyt kun silmät ja hiukset on jo hankittu, en malttaisi odottaa että nukke saisi myös kasvot.



Tänään, kuten koko tällä viikolla, on ollut aivan ihana auringonpaiste. Niinpä uskaltauduin hieman kuvaamaan parvekkeelle, vaikka auringonpaisteen lisäksi ulkona oli myös pakkasta ja tosi tuulista. Kuvista tuli kuitenkin mielestäni ihan kivoja, vaikka parvekkeemme aika ankea kuvauspaikka onkin.









Yritän päivitellä ja korjailla nukkeprofiileja ajanmukaisesti ennen seuraavaa postausta. Esimerkiksi Satsukin profiilia ei täällä ole vielä ollenkaan. Ensi postauksessa pääsettekin sitten näkemään, kenelle tuo Liebster-vastauksissa mainitsemani uusi peruukki oikein menikään! : )

3 kommenttia:

  1. Kiva kun vastailit kysymyksiin :3 Oih, ne kyöpelivuori-munat! Nam, ne oli kyllä hyviä ;3;
    Toivottavasti pääset kielikurssille! ^^

    VastaaPoista
  2. ooh, katotko säkin haikyuta:3

    se on khyl hyvä sarja c:

    VastaaPoista
  3. Mun blogissa ei juurikaan oon kuvia/tekstiä, mut saatat silti pitää :3

    VastaaPoista