tiistai 10. marraskuuta 2015

Messenger of Heaven

Hei taas kaikki lukijat ja muut tähän blogiin eksyneet!

Marraskuu on saapunut ja tuonut mukanaan suorastaan kammottavan sään D: Syys- ja lokakuussa oli mukavan aurinkoista ja nukkekuviakin tuli napsittua. Saa nähdä, tuleeko tässä kuussa blogiin paria päivitystä enempää harmaan, pimeän ja masentavan säätilan takia. Edes sisäkuvista ei meinaa tulla mössöä parempia valoisan ajan synkkyyden takia. Edes yksi aurinkoinen päivä, olisiko se liikaa pyydetty? D: Viime vuoden marraskuussa en muista auringon paistaneen kertaakaan.

Säätilamasennuksesta voidaankin sitten siirtyä iloisempiin asioihin. Sain vihdoin otettua Rosettasta kuvia, aluksi väliaikaislookilla ja sitten omissa, hahmolle paremmin sopivissa vaatteissa.

Ensimmäisissä kuvissa kuvauspaikkana laadukkaasti sänkymme ja makuuhuone, yrittäkää selvitä taustojen kanssa :D





Ostin eBaysta muutaman parin akryylisilmiä ja kokeilin näitä vihreitä Rosettalle. Pelottava, suorastaan possessoituneen näköinen O_o


Tässä näkyy kokonaisuus paremmin. Ostin kesällä vähän vaatteita Alice's Collectionilta ja tuo mekko on tosiaan sieltä. Kengät tuli ostettua myös aiemmin kesällä eBaysta, muta ne eivät sopineet Augustelle ja siitä taisin jotain kirjoittaa tänne blogiinkin. Rosettalle ne ovat oikein sopivat. Tykkään meikistä ihan älyttömästi, mutta tuo peruukki sen sijaan on menossa vaihtoon. Se on ihanan laadukas, mutta vähän liian pieni ja sen saaminen päähän on vaikeaa D: Olenkin jo ostanut jokusen uuden peruukin ja nyt vain odottelen niiden saapumista.


Sitten kuvaa toisissa vaatteissa...


Tämä on ainut kuva, minkä ehdin Rosettasta ulkona näissä vaatteissa ottaa. Oli mukavan poutaista, mutta tosi kylmä, ja minulla oli kiire. Tästä asennosta ehdin tosiaan ottaa muutaman otoksen, mutta kun yritin asetella nukkea eri asentoon, peruukki irtosi enkä ehtinyt enää asetella sitä uudestaan takaisin, koska oli jo myöhässä. Pitää toivoa, että ehdin vielä ottaa lisää ulkokuvia tämän kuun aikana. Paidan ostin käytettynä Hartsilapsista, ja hame on Etsystä. Olen ostanut muitakin nukenvaatteita eBaysta, Etsystä ja foorumilta ja nyt vain odottelen loppuja kotiin saapuvaksi.


Samassa sessiossa ehdin napata pari hassua kuvaa myös Shiorista uudessa, muhkeassa peruukissaan! Osallistuin Hartsilapsissa Iplehouse-kimppaan, jonka kautta tämä peruukki on hankittu. Kuitu ei ole ehkä laadukkainta mahdollisinta, mutta peruukki on mukavan muhkea ja tykkään tästä peikko-lookista, jonka peruukki Shiorille antaa : )


BJD ja Byul samassa kuvassa, ihan hauskalle näyttää. Shiorille vaihdoin CoolCatilta hankkimani oranssit chipit, jotka ovat aika ärjyn väriset. Minulla oli pakkomielle saada tälle oranssit silmät, ja olen tyytyväinen :D En ollut koskaan aiemmin avannut Byulin tai Dalin päätä ja olin yllättynyt siitä, miten helppoa ja yksinkertaista se oli Pullippiin tai Tayeangiin verrattuna. Ei tippuilevia jousia tai vinossa olevia silmäluomia! Rosettan peruukki on yksi nuken mukana tulleista. Se on kiva ja laadukas, joten olisi kiva saada sille käyttäjä jostain nukesta joskus myöhemmin.



Sitten paljon jännittävämpään aiheeseen...

...





...







...









...









...









...











...











...nimittäin uuteen nukkeen!


Minun siis PITI ostaa uusi Tayang ja parikin Isulia, mutta sitten törmäsin liian hyvään tarjoukseen Hartsilasten myyntipalstalla. Olin onnekas sen suhteen, että sain tämän nuken ostettua itselleni - muitakin kiinnostuneita ostajia tuntui olevan liikkeellä. Nukke oli mielestäni tosi halpa, ja nyt on sitten osa veronpalautuksista tuhlattu ennakkoon ^^'


Pakkauspaperissa oli tällainen söpö pöllön kuva :3




SOOOOOOOM


Soom on aika arvostettu ja suosittu (ja kallis!) nukkefirma, joten tuntuu jotenkin hienolta omistaa vihdoin tämän firman laatikko! :D Pari Soomin Teenie Gem -päätä on tosin tullut jo hankittua, mutta niiden mukana en saanut laatikkoa.


Siellä se lepää...


Ja siinä se on! Soom Tuff! Nohevimmat Soom-fanit varmaan arvasivat tämän postauksen otsikon perusteella :D


Kortti, ohjevihko ja aitoustodistus! Hartsinukeistani ainoastaan Kitsunella on aitoustodistus, ja sekin on pelkkä laminoitu kortti. Tämä on ihan kunnollinen aitoustodistus, on kiva omistaa sellainenkin. Tuo kortti on tosi kiva, siinä on mallin kuva ja takana selitetty mallin hahmosta. Tällä nukella ei tosin ollut mukana siipiä tai siipikorvapäätä, vaan pelkkä ihmispää ja siipikolot peittävät selkäpalat magneetteineen.


"Saisinko silmäni, kiitos? En näe mitään!"

Moldi on minusta tosi söpö, ja ilmeisesti edellisen omistajan tekemä meikki on tosi söpö sekin :3 Meikin pistän luultavasti jossain vaiheessa uusiksi, pitäisi löytää sopiva tilausmeikkaaja se tekemään. Keho on päällystetty ja kädet blushattu.

Itse asiassa jokunen viikko ennen tämän ostamista katselin Hartsilapsissa kuvia tästä moldista ja mietin että kyllä se on söpö ja harmittaa, että olen alkanut harrastaa nukkeja vasta niin myöhään, että olen missannut ties mitä ihania moldeja ja nukkeja. Olin siis todella onnekas, että sain tämän pojan hankittua ♥


Aiemmin Rosettalle kokeillut akryylisilmät sopivat tälle huomattavasti paremmin.


Augusten peruukilla...


...ja vaatetettuna! Tämä kyllä tarvitsee uusia omia vaatteita, ajattelin hänelle sellaista enemmän tavallista/katumuotiyyliä Augusten kauluspaitojen ja polvihousujen sijaan.


Kätöset ♥


Toistaiseksi vielä nimetön poika lähettää terveisiä kaikille! Seuraava projekti olisi toisaan nimen ja persoonan kehitteleminen tälle nukelle. Se tosin päässee vauhtiin vasta, kun oma peruukki ja lisää vaatteita on saapunut. Toistaiseksi tämä lainailee Augusten tukkaa ja vaatteita. Mutta on se kyllä ihana... olen niin onnellinen, että sain tämän hankittua! ♥

Seuraavan postauksen ajankohtaa tai aihetta en osaa lupailla, mutta ainakin Azoneista uusissa asuissaan on pakko saada kuvia. Niitä en saanut aikaiseksi ottaa vielä tähänkään postaukseen : P Lisäksi voisin mainita, että kirjoittelin Rosettalle profiilia ja se ilmestynee blogiin piakkoin. Mutta ensi kertaan, yrittäkää selviytyä parhaanne mukaan kaamosajan synkkyydestä!

6 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita ^^ Ja onneksi olkoon uudesta Soomilaisesta! :3

    On kyllä taas harvinaisen synkkää ja märkää. Marraskuu on ihan hirveä kuukausi -_- Onneksi kohta voi laittaa enemmänkin jouluvaloja palamaan, niin helpottaa tämä pimeys edes vähän...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kehuista ja onnitteluista! ^^ Marraskuu on tosiaan synkeä ja itse en edes omista mitään jouluvaloja, kun en koskaan vietä joulua kotona D: Pitäisi varmaan tänä vuonna hankkia...

      Poista
  2. Oii! Shiorin uusi lookki miellyttää silmää todella paljon! Todella kivasti sopii sille tuo peruukki ja chipit. :)

    Toki uusi hartsinukkesikin on oikein söpönen. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kommenttisi oli jostain syystä tullut tuplana, joten poistin toisen ^^'

      Kiva että Shiorin uusi ulkonäkö saa ihasteluja osakseen! Itse en ollut aluksi ihan varma lopputuloksesta, mutta nyt tykkään itsekin paljon : )

      Poista
  3. Kivoja uusia vaatteita ja aivan ihana uusi nukke! Augusten on tosi suloinen, onnea! Jännää nähdä millaisen hahmon hänelle vielä luot! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista ja onnitteluista! >3 Uuden nuken hahmo on tosiaan vielä vaiheessa, jos saisi edes nimen päätettyä niin se olisi hyvä :D

      Poista