torstai 24. syyskuuta 2015

Alice in Autumland

Hei taas!

Viime postauksessa näittekin jo kuvaa vähän keskeneräisestä Suikasta. Ilokseni voin ilmoittaa, että tyttö on nyt valmis!


Posti toi nukelle uuden peruukin Kiinasta asti. Ostin tämän peruukin eBaysta, ja sen hinta-laatusuhde on todella hyvä. Peruukki on kuminauhallinen, ja siinä on montaa eri väriä. Päällysväri on kellertävä blondi, ja alusväreinä on keltaista, persikanväristä, pinkkiä, violettia ja vihreää. En todellakaan suunnitellut ostavani näin värikästä peruukkia Suikalle, mutta tykästyin malliin ja väreihin ja päätin kokeilla :D Luultavasti ostan kyllä joskus vielä hopeisen peruukin stockin tilalle Suigintou-kuvia varten, mutta nyt mennään tällä!







Obitsukädet ovat rakkautta, ja tulen varmaan käyttämään niitä jatkossa kaikilla nukeillani kuvauksissa.

Myös Dalini saivat jotakin uutta!


Ostin Pureneemo XS:lle mitoitetun Rilakkuma-swetarin Etsystä MilkBunnyBoutique -nimiseltä myyjältä, ja sain kaupan päälliseksi farkkuleggingsit. Molemmat istuvat todella hyvin Dalille. Voin suositella kauppaa, siellä on halvat hinnat ja postitus oli tosi nopeaa.






Sitten vähän jännittävämpiin uutisiin!

Tämän viikon alussa posti toi minulle jännittävän paketin Play-Asiasta...


Joko arvaatte? :3




Azone Pureneemo EX-Cute Little Red Hood Koron~! Tämä kuuluu Azonen Fairyland-sarjaan, ja ennakkotilasin nuken heti kun sen tilaukset avautuivat kesällä Play-Asiassa. Elokuun lopussa nukkeni shippasi ihan aikataulun mukaan, ja sain sen tosiaan tällä viikolla vihdoin käsiini. Nukke on todella söpö, ja sillä on ihanan monipuolinen stock-asu, mikä vaikutti todella paljon ostopäätökseeni.

Varustukseen kuuluu huppuviitta, essu, mekko, paita, päällyshame, alushame (jota voi myös käyttää mekkona), bloomersit, sukat, saappaat, hiuspanta ja laukku. Asua voi yhdistellä aika monipuolisesti, ja luulen että ainakin päällyshame pääsee kovaan käyttöön myös Pullipeilleni.

Nimesin nuken Aliceksi, ja ehdin käydä jo ulkoiluttamassa tyttöä tänään :3









Azoneita on niin helppo kuvata, ja olen jo tosi tykästynyt tähän tyttöön (ja sen kenkiin ♥)

Kuten huomaatte, olen uskaltautunut talomme pihaan kuvaamaan. Näin ollen voin luvata lisää kuvia lähiaikoina, mikäli vain ilmat pysyvät hyvinä ~

2 kommenttia:

  1. Awww
    Ihania kuvia!

    Rakastan tuota peruukkia ♡♡

    laurelinennuket.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Minäkin sain oman Red Hood Koronini tuossa viikko sitten kotiin :) On kyllä söpö neiti, mutta olikos sinulla muuten samaa sotkuisuus ongelmaa nuken hiuksien kanssa? Minun Koronilla nimittäin tuo toinen kiekura ei ollut oikein mistään kotoisin ja hiukset harottivat aikas pahasti :/ Muuten kyllä kyseinen nukke on oikein nätti ja tosiaan asukokonaisuus on todella monipuolinen.

    VastaaPoista