torstai 4. kesäkuuta 2015

Windy days

Minä täällä taas :D Olen ehkä ollut viime aikoina turhankin aktiivinen blogissa, mutta kun on kuvia ja tekee mieli postata niin mikä jottei. Olin muutaman päivän mökillä, jossa kuvailin Shioria ja Sakia, jälkimmäistä aika hurjia tuulenpuuskia uhmaten.





Shiori: Vesi ei oikein ole minun elementtini...
Minä: No mikäs sitten on?
Shiori: ...täytekakku nwn




Shioria on tosi kiva kuvata, stock-olemus ja asu mahdollistavat kaikkien ihan hölmöjen kuvienkin ottamisen ja minusta tämä vähän erikoinen asu ja nukke sopii hyvin kaikenlaisiin luontoympäristöihin. Minulla on tällä hetkellä aika suuri houkutus jättää nukke kokonaan stockiksi, mutta toisaalta haluaisin kovasti päästä kokeilemaan toisenlaista peruukkia tuon kauhean laatuisen stockin tilalle. Ehkä vain kuvaan ja käsittelen tätä niin kauan, että kyllästyn lopullisesti stock-olemukseen ja sitten pistän kaiken uusiksi, paitsi tuon ihanaisen ja hassun stcok-meikin.



KATSOKAA NYT SITÄ ;____: <3 <3 <3 Tämän ilmeen takia ostin nuken, ja tähän kuvaan sain Sakille juuri tuon ihanan intensiivisen ilmeen. Se tuijottaa mattavioleteillä silmillään suoraan sieluun!





Kuten näette, aallot löivät rantaan aika voimakkaasti. Huomatkaa kuvan nurkassa pilkottava nukke.

Kuvasin vielä tänään vähän hartsipoikaani Augustea sisätiloissa.



Minä: Mitäs tykkäät miekasta?
Auguste: Hmm... näyttää varsin arvokkaalta. Aidon antiikkiaseen kyllä tunnistaa jo yhdellä silmäyksellä. Liitän tämän mieluusti kokoelmiini.
Suika: *taustalta* HETKINEN!


Poikaparka ei vieläkään omista kenkiä ja sukkia : ( Osallistuin kuitenkin Hartsilasten LUTS-kevätkimppaan, ja sieltä on uutta kampetta tulossa pojalle. Kunpa se tulisi pian!



DRAW ME LIKE ONE OF YOUR FRENCH GIRLS


Auguste: Hmph! Minun arvolleni ei sovi poseerata yllä olevan kaltaisissa kuvissa.
Minä: No älä nyt. Saat varmasti uusia faneja! 8D
Auguste: ...aateliset eivät tarvitse faneja. Missä iltapäiväteeni viipyy?
Minä: ...

Sellaista tänään :D Kertokaa toki, mikä kuvista oli suosikkinne!

7 kommenttia:

  1. "Draw me like one of your french girls" :D Nauroin ääneen!
    Onnistuneita otoksia, minun suosikkini oli varmaan tuo missä Sakilla on se mainitsemasi intensiivinen tuijotus ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Hienoa, että Sakin intensiivinen tuijotus vetoaa lukijoihin.

      Poista
  2. Onnistuneita kuvia! Minäkin pidän Humpty Dumptyn meikeistä kovasti. Ja vinkkinä tulevaisuutta ajatellen, että ne pehmusteetkin saa Humpty Dumptyn ympäriltä rikkomattakin. Pitää vain vähän pujotella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Ja joo, tajusin kommenttisi jälkeen että kyllä ne varmaan saa, mutta taidan vain suosiolla odottaa niihin uusiin silmiin asti. Tykkään tuosta sen verran paljon stockina, että saa olla noissa kamppeissa vielä jonkin aikaa :3

      Poista
  3. Shiori on ihanan suloinen <3 rakastan Humpty Dumptyn meikkejä tosi paljon ton stockasun lisäksi eli oot kyllä saanut täydellisen Byulin haha. Myös noi Sakin kuvat oli kauniita ja ymmärrän hyvin että mitä tarkoitat tolla ilme asialla. Pullip Homuran katse on jotain aivan omaa luokkaansa; mysteerinen ja ehkä vähän ilkeä mutta sitten kun osaa valita oikeat kustomit niin tän neidin katseesta saa lumoavan kauniin ja jopa viattoman *__* !

    Auguste kuvat olivat myös no..hauskoja ainakin XD nauroin tossa Draw me like one of your french girls- kuvassa, oot hyvä kyllä posettamaan sun nukkejasi haha ! Postaile taas kuitenkin pian :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että Shiorista tykätään! Aika moni on ihastellut täällä nukkea, johtuukohan Byulien vähyydestä aktiivisissa harrastajapiireissä... Ja Akemi Homura on tosiaan muuntautumiskykyinen malli, olen itsekin nähnyt vaikka minkälaisia stailauksia nukella. Itse en tykkää kyllä nuken kulmakarvoista yhtään, joten senkin puolesta pidän tätä nykyistä tyyliä parhaana. Vaikka olivat ne vihreät hiuksetkin ihan kivat...

      Hyvä, että Augusten kuvista tykättiin vaikka herra itse ei ollut järin ihastunut :'D Ja kiva että nopea postaustahtini on myös pidetty! Täytyykin taas piakkoin suunnata kameran kanssa ulkoilemaan nyt kun pyöräkin on taas kunnostettu :3

      Poista
  4. Hei! Ihania kuvia =) pidin erityisesti Sakin katseesta. Muuten. Mainitsit vaatepulasta nukeillasi joskus pari postausta sitten, niin ajattelin kertoa sinulle tästä:
    http://laurelinennuket.blogspot.fi/2015/06/tutoriaali-2-farkkushortsit-pullipin.html?m=1
    Tuo blogi on minun, ja olisi kiva jos kurkkaisit sitä.

    VastaaPoista