Ruudun takana


Tätä blogia ylläpitää nimimerkki Pearls, kolmekymppinen naisihminen Itä-Suomesta. Olen ammatiltani aineenopettaja, mutta työskentelen tällä hetkellä sihteerinä.

Vapaa-ajallani nukkeilun ohella pelaan video- ja mobiilipelejä, katson animea, lueskelen mangapokkareita, joskus piirtelen ja kirjoittelen. Manga- ja animejuttuja olen harrastanut siitä lähtien kun Ranma ½ -mangasarjaa alettiin julkaista suomeksi ja se oli menoa. Olen myös ollut viime vuosina aktiivinen kotikaupunkini animeseuran toiminnassa. Lisäksi pidän penkkiurheilusta ja elokuvien katselusta. Kirjoja rakastan, mutta nykyään tulee luettua harvemmin.

Nukkeja aloin harrastaa vuoden 2014 kesällä. Olin alun perin törmännyt Pullip-nukkeihin JapanPop-lehden artikkelissa, mutta tuolloin nuket tuntuivat hankalasti hankittavilta ja aivan liian kalliilta, joten ihailin niitä vain satunnaisesti mutta en koskaan hankkinut omaa. Sitten vuonna 2014 näin sattumalta jonkun Pullip-nukestaan tekemän myynti-ilmoituksen nyt jo edesmenneellä animefoorumi Anikilla, mikä sai minut kiinnostumaan nukeista uudelleen ja tällä kertaa tosissani, ja samana kesänä hankin ensimmäisen nukkeni, joka oli Pullip Tomoe Mami. Aika nopeasti sen jälkeen aloin harrastaa myös Azonen eri nukkelinjoja ja BJD:itä. Ennen nukkeja olin keräillyt animefiguureita jo muutaman vuoden ajan, joten nukkekeräily tuntui ihan luontevalta laajennukselta. Alati kasvava figuurikokoelmani on Nendoroid-painotteinen, mutta muutakin kyllä löytyy.

Figuuri- ja nukkekokoelmaani pääse tarkastelemaan MyFigureCollection:ssa. Juuri missään sosiaalisessa mediassa en ole, twitterissä olin joskus hyvin aktiivinen mutta nykyään en käytä sitäkään juuri ollenkaan. Joiltakin Discord-kanavilta minut voi bongata keskustelemassa, nukkeaiheisilla kanavilla käytän tätä nimimerkkiä Pearls.

Toivottavasti viihdytte blogissani! Kommentointikin on sallittua, jopa suotavaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti