Ruudun takana


Tätä blogia ylläpitää nimimerkki Pearls, lähemmäs kolmikymppinen naisihminen Itä-Suomesta. Opiskelen paikallisessa yliopistossa pääaineenani historiaa, ja isona minusta tulee luultavasti historian, yhteiskuntaopin ja ruotsin opettaja.

Opiskeluilta liikenevällä ajalla pelaan video- ja mobiilipelejä, katson animea, luen mangaa ja nukkeilen, joskus piirrän tai kirjoitan jotakin. Pidän erityisesti JRPG -peleistä ja lempipelisarjojani ovat mm. Pokémon ja Harvest Moon. Manga- ja animejuttuja olen harrastanut siitä lähtien kun Ranma ½ julkaistiin Suomessa ja tykästyin siihen heti. Myöhemmin aloin katsoa myös animea, mutta mikään aktiivinen animenkatsoja en ole koskaan ollut, vaan katselen mitä huvittaa milloin huvittaa. Päivittelen nykyisin aika harvakseltaan anime- ja mangajuttuihin keskittyvää blogiani, Wasurenagusaa.

Nukkeja aloin harrastaa vuoden 2014 kesällä, kun löysin Pullipit monen vuoden ihastelun jälkeen taas uudelleen kiitos Aniki-foorumilla näkemäni nuken myynti-ilmoituksen. Ensimmäinen nukkeni oli Pullip Tomoe Mami, ja sittemmin olen laajentanut myös hartsisiin ja Azonen nukkeihin. Omistan myös joitakin lelunukkeja, mutta tätä kokoelmaa en välttämättä enää laajenna. Ennen nukkeharrastuksen aloittamista olin keräillyt säännöllisen epäsäännöllisesti animefiguureita jo muutaman vuoden ajan, ja minulla onkin jo ihan kiva kokoelma figuureita. Keräilyni painottuu lähinnä Nendoroideihin, mutta muitakin kyllä löytyy.

Musiikkimaustani voisin mainita sen, että kuuntelen tosi monenlaista musiikkia jazzista 1970-luvun discoon ja olen ollut Robbie Williamsin fani jo yli 10 vuoden ajan. Kuuntelen paljon myös anime- ja pelimusiikkia ja tykkään paljon rytmipeleistä. Olen kova penkkiurheilun harrastaja ja katson melkein mitä tahansa urheilua mitä telkkarista sattuu tulemaan. Pidän myös elokuvista, bloggasinkin joskus niistä ja olen vähän leffasnobi. Seuraan hyvin vähän TV-ohjelmia - en edes omista Netflixiä - mutta nautin roska-tosi-TV:sta! Olen perso makealle ja tykkään komeista animemiehistä.

Eiköhän siinä ollut jo tarpeeksi tietoja minusta :D Heitetään loppuun vielä pari linkkiä, joista minut löytää netin ihmeellisestä maailmasta: twitter ja MyFigureCollection. Twitterissä puhun elämästäni ja milloin mistäkin, ja uudelleentwiittaan kaikenlaista fanarttia (pieni NSFW-varoitus ehkä annettava, kaikki mitä uudelleentwiittaan ei aina sovi lapsille ^^'). MFC:ssä näkyy puolestaan figuuri- ja myös osa nukkekokoelmastani.

Toivottavasti viihdytte blogissani! :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti