torstai 10. lokakuuta 2024

Kesälomakuvia, osa 4

Hei taas kaikille!

Tervetuloa kesälomakuvien viimeisen osan pariin! Tai no, oikeasti minulla on vielä tämän jälkeen joitakin kesäloman aikana otettuja kuvia laittaa tänne, mutta ne on otettu ihan kotikaupungissa :D Kesäloman aikaan kuitenkin! Niiden kanssa kyllä julkaisen sitten muita myöhemmin otettuja kuvia, niin tuo otsikko ei oikein enää päde ^^'

Näissä kuvissa on vain Pure Neemoja, Lily ja Maron nimittäin! Kuvia oli nyt vähän tyhmästi siten, että tähän viimeiseen postaukseen jäivät vain nämä kahden nuken kuvat ja tämä on siten vähän lyhyempi. Nauttikaa silti kuvista!

 

















sunnuntai 6. lokakuuta 2024

Kesälomakuvia, osa 3

Hei taas kaikille!

Syksy on vihdoin kunnolla alkanut ja ikävä kyllä nukkeiluinnostus on sen myötä vähän hiipunut :P Samoin taisi käydä myös viime syksynä... joka tapauksessa, tämän takia en ole nyt jaksanut postata blogiinkaan ja siksi tämä kesälomakuvien jakaminen on nyt vähän jäänyt. Yritän kuitenkin nyt tämän ja ensi viikon aikana saada nämä loput kaksi postausta tehtyä, koska näiden jälkeen olisi vielä aika paljon muitakin kuvia, mitä tänne pitäisi saada laitettua. Mutta nyt aluksi näihin kesälomakuviin!

Edellisessä postauksessa käytiin vähän porukoiden pihassakin mutta kaikki nämä loput kuvat on otettu mökillä. Näissä esiintyvät Pullip-nukeista Reina ja Celica ja sitten Azonen nukeista Ruby ja Chieri. Nauttikaa näistä kesäisistä tunnelmista!