lauantai 31. elokuuta 2024

Loppukesän saapumisia ja yksi shootinpoikanen

 Hei taas kaikille!

Edellisestä postauksesta onkin vierähtänyt jo kuukausi aikaa! Tämä lähinnä siksi, että odottelin vielä paria pakettia saapuvaksi, jotta voisin tehdä vielä yhden saapumispostauksen ennen kuin alan mättää kesälomakuvia tänne katseltavaksi. Niitä tuli taas otettua aika paljon!

Tämän postauksen lopussa on sitten vielä yksi lyhyempi shootti, jonka otin aiemmin tässä kuussa, mutta käsitellään ensiksi uudet nuket pois alta!

Tilauspaikka oli tuttu ja turvallinen! Tämä paketti tuli minulle elokuun alkupuolella.



Tästä voi jo aika hyvin arvata, mitä tuli tilattua!


Kuplamuovien alta paljastui...




...lisää kuplamuovia...



...ja lopulta tämä ihastuttava Byul Romantic Queen! ♥

Tämän nuken hankkimistarina on aika klassinen: nukke tuli halvalla myyntiin Mandarakeen ja klikkasin myyntikuviin, en ollut koskaan aiemmin uhrannut mallille yhtään ajatusta mutta myyntikuvissa se näyttikin tosi ihanalta ja päätin ostaa sen. Vaikka olin aiemmin "vannonut", että en halua enää yhtään uutta Byulia tähän taloon! Tämä nukke on kuitenkin aivan ihana ja olen tosi tyytyväinen, että päädyin sen hankkimaan! Stock-asu on hurmaava ja faceup tosi nätti. Tykkään myös tosi paljon stock-chipeistä, joissa on tuollainen sparkle-kuvio maalattuna!

Innostuin nukesta sen käsiini saatuani, joten tässä pieni kuvatuuttaus hänestä!




En löytänyt nukesta yhtään omistajakuvaa, jossa sen kulmakarvat olisivat näkyneet kunnolla, joten ne tulivat täytenä yllätyksenä! Tässä siis kuvaa niistä kiinnostuneille, itseni mukaan lukien :'D


Tämä kokonaisuus stockina on huikaisevan upea! ♥



Nimeä en ole vielä nukelle päättänyt, mutta jonkinlaista hahmoa alkaa jo muodostua! Pidän kyllä hänet varmaan aika pitkään ihan stockina, niin kiva tuo stock-asu on! Peruukki pitää kyllä vaihtaa, sillä tuo stock on mennyt melkoisen huonoon kuntoon :P Lisäksi nukke haisee ihan järkyttävästi varastolta, mutta tuo ongelma kyllä varmasti poistuu aikanaan.

Seuraavasta hankinnasta minulla ei ole avaamiskuvia, sillä paketti tuli niin oudolta lähettäjältä, että avasin sen heti sen käsiini saatuani varmistaakseni paketin oikean sisällön! Ja kyllähän sieltä tuli mitä pitikin. Myyjä oli varmaan lähettänyt nuken firmansa kautta tai jotain.

Otin kuitenkin vähän sisäkuvia puuttuvia pakettikuvia korvatakseni.


Eli siis Pullip Merl tuli hankittua! Ostin tämän nuken Tori.fi:stä ja ostaminen oli melkoista säätöä/odottelua, sillä ensimmäistä kertaa myyjään kontaktoituessani myyjä oli pitkällä lomalla Suomen ulkopuolella ja sovimme asiaan palaamisesta myöhemmin. Kun myyjä palasi Suomeen, olin itse juuri lähdössä porukoille kesäloman viettoon enkä nyt itse pystyisi ottamaan pakettia vastaan! Siispä sovittiin, että otan yhteyttä taas kun olen maisemissa. Muita kiinnostuneita ostajia ei onneksi tässä välissä ilmaantunut ja sain lopulta nuken itselleni tosi hyvään hintaan, vaikka jouduinkin vääntämään maksamisesta sun muusta (ostaja halusi lähettää postiennakolla, miksi ihmeessä??).


Olen Merliä aina välillä katsellut siinä mielessä, että tuon voisi joskus hankkia ja pääsyynä tähän on kyllä ollut tuo ihana stock-asu... mutta nyt minulle tuli tarvetta uudelle nukelle uuden hahmon myötä ja siksi hahmoksi Merl sopii paremmin kuin hyvin! Tämä tosiaan tuli Tori.fi:ssä tosi hyvään hintaan vastaan ja kaikki stock-jututkin tulivat mukana, mitä nyt joitain koristeita on varmaankin irronnut asusta. Tuon takin irronneen napin ompelin myöhemmin takaisin.





Kävin kuvaamassa tästä nukesta shootin ulkona stock-kamppeissa, mutta laitan sen tänne joskus myöhemmin. Seuraava projekti olisi sitten vaihtaa peruukki ja chipit ja keksiä hahmolle joku toimiva nimi!

Sitten vielä toistaiseksi viimeisen saapumisen kimppuun!


Tämä oli ennakkotilaus Amiamilta!


Mainoskortissa oltiin tällä kertaa työntekomoodissa.




Ja tällainen Picco Ex☆Cute -Raili - Star Sprinkles, Moon Rabbit, Sugar White ver. sieltä tulla tupsahti!

Olen halunnut lisää Picco Neemoja siitä saakka kun sain orava-Chiikan, joten tämä tuli sopivaan saumaan ja on siis toinen Picco Neemoni, jos Lil' Fairyja ei oteta huomioon. Tämä nukke oli minusta tosi söpö jo Pure Neemo -kokoisena, joten kun se tuli saataville Picco Neemona, päätin hankkia sen oravalle kaveriksi. Valitsin tämän valkotukkaisen version, koska minusta tämä värimaailma sopi paremmin kokonaisuuden kanssa yksiin.

Pakettikuvia:



Avasin nuken vasta myöhemmin, joten siitä ei nyt ole tämän tarkempia kuvia. Niitä sitten joskus paremmalla ajalla! Minulla ei ole nukesta muuta huonoa sanottavaa kuin että kämmenet ja jalkaterät irtoilevat tosi helposti nuken muusta kropasta :P Tätä en kyllä uskalla ikinä viedä ulos kuvattavaksi, ettei mitään tuollaista pientä joudu pysyvästi kadoksiin! Asu on ihana ja tällä yksilöllä on myös hyvä naama, Picco Neemojen naamatauluissa on välillä ikävän paljon heittoa...

Tähän loppuun vielä noin kolmen viikon takainen shootti Hitomista, jota kävin kuvailemassa kesäloman ensimmäisenä päivänä naapuruston kotieläinpihalla samalla kun kävimme siellä taputtelemassa lehmiä ja lampaita ♥







Näihin kuviin, näihin tunnelmiin! Ensi kerralla sitten kesälomatunnelmia!