sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Kevätaurinkoa ja posetuskokeiluja

Hei taas kaikille! Pääsin tosiaan perjantaina kesälomalle (yay!) ja lähdin melkeinpä saman tien joksikin aikaa porukoiden luo syömään ilmaista ruokaa nauttimaan kotini nukkekuvausympäristöistä : ) Otin mukaan Franin ja Yurin, mutta ennen tyttösten kuvia saatte nähdä joitakin posetuskokeiluja Augusten kanssa, joita otin sängylläni viikon alussa.


Lorditkin ottavat joskus rennosti. Tuo paita ja housut tulivat nuken mukana.



Augustella on ihan älyttömän löysät jalat, mutta näköjään ei vielä liian löysät, kun tuollaiset istuma-asennot ja jopa seisominen sängyllä onnistuvat hyvin pienen tasapainottelun jälkeen. Pitäisi varmaan stringata, mutta en uskalla ./////. En ole koskaan ennen omistanut hartsinukkea, joten en tiedä yhtään, miten se tapahtuu. Pitäisi varmaan alkaa käydä ohjeita läpi tai pyytää jonkun kokeneemman apua. Minulla ei vain ole IRL-nukkeilijakavereita, joten voi olla, että stringaaminen jää ainakin vähäksi aikaa...



Tarvitsen vielä paljon harjoitusta tällaisen ja tämän kokoisen nuken kanssa. Tuntuu siltä, että Augustea on jotenkin kauhean hankala mahduttaa kuviin ainakaan kokonaisena. Tämä voi johtua siitä, että olen tottunut pienempiin Pullippeihin. Vaikka ei niillä ole kuin n. 10-15 cm pituuseroa :D Tykkään kuitenkin BJD:n ihmismäisyydestä, mitä aluksi vierastin todella paljon. Tai ainakin tämä tuntuu kivalta käsitellä ja posettaa. Pitää vain harjoitella vielä enemmän erilaisia asentoja ja kuvakulmia.

Sitten Pullip-tyttösten kuviin. Meillä on nyt kaadettu pihalla paljon puita, mutta paras kuvauspuuni jätettiin onneksi jäljelle, ja puu- ja risupinot toimivat jonkinlaisina kuvaustaustoina.










Kuten varmaan huomaatte, Franin nykyinen peruukki näyttää vähän eri väriseltä jokaisessa valaistuksessa :D Luonnossa se on paljon vihreämpi, kuvissa näyttää helposti enemmän ruskealta tai vihreän ja harmaan värimuodolta.


Tämä Yuri-otos on napattu sisällä, sillä halusin kokeilla uusia sohvatyynyn päällisiä taustana. Ihan kivalta näyttää. Yurilla olevan hameen ja hatun ostin tällä viikolla Dolly Dreamworlds -blogin pitäjältä, ja olen erittäin tyytyväinen näihin uusiin vaatteisiin. Jotain tällaista olen halunnut nukeilleni jo pitkään, ja ompelujälki on tosi hyvää. Menkää siis kaikki joukolla tilkkutäkin blogikauppaan ja auttakaa häntä hankkimaan uusi nukke!




Ignooratkaa tuo kuvassa näkyvä kenkäni...



Yuri on nätti ja simppeli kuvattava, Franissa sen sijaan riittää haastetta, joten oli ihan hyvä ottaa nämä kaksi mukaan kotosalle kuvattavaksi.

Ensi viikolla olen näillä näkymin lähdössä mökille pariksi päiväksi siivoamaan ja viettämään aikaa, joten lisää kuvia voitte varmaankin odotella ensi viikolla kesämökin ympäristöistä : ) Joten näemme uuden postauksen merkeissä luultavasti taas pian!

4 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia olet ottanut! :3 Näillä kaikilla sirrisilmänukeilla tuntuu olevan ongelmana tuo, että silmät näyttävät vain mustilta viiruilta. Voi olla että vaaleammat ja low-dome silmät auttaisivat asiaa? Kivasti kyllä posetat poikaa näin ensikertalaiseksi. ^^ Kannattaa lueskella Hartsilapsien stringaustutoriaaleja ja jos kotoa löytyy pyöröpuikko (sellainen kutomiseen tarkoitettu puikkopari, joiden päät on kiinni muovisella narulla), sitä kannattaa käyttää ahkerasti. http://hartsilapset.fi/forum/viewtopic.php?f=41&t=13571 Tämä tutoriaali on erittäin toimiva! Itseänikin kuumotti paljon purkaa tuo minun seitkytsenttinen mörköni, mutta hyvin sain sen kuitenkin takaisin kasaan. :3 Periaatteessa kun avaat nuken, sidot kuminauhaan uuden solmut, kokoat, katsot onko tarpeeksi kireä/löysä, jos tarvitsee säätää, purat taas ja toistat uudestaan. Ei se niin pelottavaa ole, ja voimaa uskaltaa käyttää. :3 Ja jos on bodyblushia niin sitä pitää varoa paljon!

    Fran on varmaan suosikkini Pullipeistasi, on se vain niin ihana tyttönen. ♥ Silmämeikki on niin hurjan kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :3 Olen itsekin harmitellut tuota, että silmät eivät näy mihinkään, ja Akun tämän hetkiset silmät ovat vielä aika vaaleat. En tiedä, saisiko esim. valaistusta muuttelemalla vähän muutosta asiaan. Nyt tuo on tosin saamassa tosi tummat silmät, mutta ne sopivat minusta hahmolle paremmin, joten saa nähdä... ja kiitos paljon näistä stringausvinkeistä! Olen onnistunut vaihtamaan Pullipeillekin chippejä ongelmitta, joten en varmaan ajaudu mihinkään valtaviin vaikeuksiin stringatessa. Pitää varmaan tuo pyöröpuikko hommata, en osaa neuloa YHTÄÄN joten mitään tuollaista ei tietenkään ole valmiina :D Ja blusheja ei onneksi ole, joten niiden kanssa ei tule ongelmaa.

      Kiva että pidät Franista! Minusta on monesti tuntunut siltä, että nukke ei oikein tunnu "omalta" koska se on hyvin eri tyylinen kuin muut Pullippini, mutta sitä olen kuitenkin kuvaillut paljon ja rakastan nuken ulkonäköä. Kulmakarvoja vihaan, mutta muuten nukke on ihan täydellinen, vaikka avonaiset suut olivatkin ennen ei ikinä-listallani :D

      Poista