maanantai 4. toukokuuta 2015

Kaksi suurta uutista

Hei taas, rakkaat lukijat ja muut sivustolle eksyneet! Kerroin jo edellisessä postauksessa, että minulla on viime aikoina ollut suurta inspiraatiota puuhailla nukkejen kanssa, minkä vuoksi postauksiakin syntyy tiuhaa tahtia! Ja tänään onkin vuorossa hyvin merkittävä ja iso postaus!

Muistatteko Franin?




Tämän herkän haaveilijan, joka mielellään kirjoittaa päiväkirjaa ja runoja. Olen tykännyt pitää hänellä viime aikoina tuollaisia söpöjä vaatteita, joten niistä oli pakko saada kuvaa...


...ennen uuden peruukin vaihtoa! Pahoittelen näiden uusi peruukki -kuvien tummaa kuvanlaatua, otin sisällä eikä aurinko paistanut juuri tuolle puolelle makuuhuonetta juuri ollenkaan. Kuitenkin, olen jo täälläkin valitellut, että Fran kaipaa uutta peruukkia. Syynä ei ollut se, että en olisi pitänyt vanhasta, vaan se, että lettikampaus oli alkanut jo purkautua, vaikka en ollut nukkea kovinkaan rajusti käsitellyt. Jokainen hiuksiaan letillä/leteillä pitänyt tietää kuitenkin sen, että letti alkaa purkautua päivän mittaan. Ja niin käy valitettavasti myös Pullippien lettikampauksille.

Franin harmaa iho asetti haasteensa uuden peruukin valinnalle. Olin jo päättänyt ostaa hänelle vaaleanpunaisen, pitkähkön ja suoran peruukin otsatukalla, mutta sitten bongasin tämän polkkapituisen ihanuuden Hartsilasten myyntipalstalta, ja kun hintakin oli oikein sopiva, päädyin ostamaan peruukin Franin käyttöön. Kyseessä on Leeken limited-väri Fairy Olive, jolle kuvat eivät oikein tee oikeutta, sillä peruukki näyttää niissä epämääräisen väriseltä. Luonnossa peruukki on minusta kaunis, vihreään ja ruskeaan taittava. Se myös sopii minusta hyvin Franin ihon ja stock-chippien kanssa, joten nyt minun ei tarvitse lähteä vaihtamaan myös silmiä, kuten aluksi suunnittelin.


Kuva myös päivän asusta. Pilkullinen mekko, pilkulliset sukkahousut ja pilkulliset tennarit : ) Kuten näkyy, peruukin päällä on kaksi rusettia. Siinä on siis sellaiset miniponnarit, mutta eipä niitä juuri tuolta polkkatukasta erota.


Tykkään itse tästä muutoksesta tosi paljon. Franin ilme muuttui ihan toisenlaiseksi, ja pääsin eroon pikkutyttömäisen ilmeen ja laatikon muotoisen pään antaneesta lettikampauksesta. Se oli loppujen lopuksi nätti ainoastaan pannan kanssa. Stock-asun kanssa se sopi myös tosi hyvin. Pitääkin kokeilla stock-asua Franille nyt tämän uuden peruukin kanssa. Saa nähdä, miten tuo maanläheinen väri sopii mustan kanssa. Lisäksi haluan ehdottomasti ulkokuvia tästä tukasta mahd. pian, jotta saan tuon ihanaisen värin myös näkymään paremmin teille tänne blogin ja myös foorumeiden puolelle.

Sitten toiseen, hyvin jännittävään uutiseen...


...niin mikäs se tämä on?


...okei, laatikosta saattaa jo tunnistaa. Eli Lutsin nukke kyseessä, Kid Delf -linjaa. Malli paljastuu myöhemmissä kuvissa : )


Tyynymöhkelön alta paljastuu...


...nukkekääryle!


Kierittelin muoveja auki ja tämä näytti niin huvittavalta, että oli pakko ottaa kuva ja laittaa tänne näkyviin :D


Vapautin kädet kuplamuovikääreistä. Vielä pää ja jalat jäljellä!


...ja tällainen sieltä tuli! Lutsin Kid Delf Dreaming Hodoo ♥

Onnistuin pitämään tätä aika hyvin salassa, vaikka minun teki mieli nuken oston jälkeen suunnilleen kiljua koko maailmalle, että MINULLE TULEE BJD! Ja nimenomaan siksi, että tämä on ensimmäinen ihmis-BJD:ni. Kitsunekin on ihana, ja tykkään ihan älyttömän paljon eläinnukeista, mutta ei sitä voi samalla tavalla pukea ja posettaa kuin ihmisnukkea. Ja nyt minulla sitten on se ihmis-BJD, jota voin vaatettaa ja lelliä mielin määrin, ja josta olen haaveillut jo jonkin aikaa. En vain uskonut, että haaveeni voisi toteutua näin nopeasti!

Löysin tämän nuken sattumalta Hartsilasten foorumilta (myyntipalstat ovat vaarallinen paikka, älkää lapset menkö sinne...) ja se oli siellä myynnissä todella halpaan hintaan. Tehtaan meikki, omat laatikot ja lisäksi luvattiin ekstroja. Hinta oli niin alhainen, etten voinut olla tekemättä ostotarjousta, ja sainkin hankittua pojan itselleni ♥ Minun oli tosiaan tarkoitus ostaa MSD-tyttö, mutta nyt kun tämä tuli sopivasti vastaan niin sainkin MSD-pojan :D Enkä pane sitä ollenkaan pahakseni! Juuri Kid Delfien kuvia olen katsellut kaikista pidempään. En ehkä juuri tämän mallin, mutta olen onnellinen tästä pojasta. Olen aina pitänyt eniten nukeista, joilla on silmät joko kiinni tai vähän raollaan, ja juuri sellainen uneksuva tai ehkä hieman ylenkatseellinen ilme tällä pojalla juuri on. Olen kehitellyt hänen ympärilleen jo ties mitä tarinoita, joten poika saa varoa! :D


Tässä poika mukana tulleella peruukilla ja takki ja housut päällään. Tämä on ihan uskomaton sattuma, mutta minun oli tarkoitus ostaa hänelle juurikin blondi peruukki ja tämä täsmälleen sama shakkiruutukoristeltu asusetti, mikäli mukana ei tulisi mitään sopivaa. Ja niin minä vain sain sen blondin peruukin ja juuri ne havittelemani setin takin ja housut. Ihan uskomatonta! Nukella on ilmeisesti meripihkan väriset silmät. Ne ovat ihan kivat, mutta ajattelin hommata hänelle joko ruskeat tai violetit silmät. Tuo peruukki saa jäädä ainakin joksikin aikaa, joten silmien lisäksi hän tarvitsee seuraavaksi lisää vaatteita! Nimeksi olen ajatellut Augustea ja hän perustuu tähän monta vuotta sitten piirtämääni ja suunnittelemaani hahmoon.

Kid Delf Dreaming Hodoo ei tosiaan ollut sellainen malli, jota olin koskaan kummemmin noteerannut, kun kävin Kid Delffejä Lutsilla katselemassa. Kun sitten näin tämän pojan myynnissä, aloin harkita ostoa ja kävin katsomassa kuvia myös firman sivuilta. Kuvissa nukella oli blondi peruukki ja juurikin tämä shakkiruutukoristeltu asusetti yllään. Katselin kuvia jonkin aikaa, kunnes mieleeni yhtäkkiä juolahti tuo linkittämäni piirustus ja hahmo, ja keksin, että jos saan nuken ostettua, voin pohjata sen tähän suunnittelemaani hahmoon ja ostaa sille myös kuvan hahmolla olevia ruutukoristeltuja asuja. Ja nyt hän sitten on täällä lihallistamasssa lordi Diamondia : )

Sukunimeksi tulee kyllä Diamondte, etunimeksi ehkä Auguste ja väliin pitkä liuta hienoja aatelisia nimiä :D Lordi Diamondte on nuori lordi, joka isänsä kuoleman jälkeen peri tämän aseman ja on nyt itse lordi. Hän etsii itselleen morsianta, mutta se ei ole helppoa, sillä hän uskoo tosirakkauteen. Mikään Ciel Phantomhive lordimme ei siis todellakaan ole, vaan hyväkäytöksinen englantilaisherrasmies, joka taitaa myös magiaa. Jotain tällaista olen hänen taustakseen ajatellut.

Siinä ne olivatkin tällä kertaa. Ensi kerralla toivottavasti ulkokuvia - minulla alkaa (toivottavasti!) kesäloma jo perjantaina, ja lähden saman päivänä vanhempieni luo joksikin aikaa. Otan varmaankin pari nukkea mukaan, joten jos sitten saisin kivoja ulkokuvia otettua kotiseudulla : ) Joten nähdään taas pian!

12 kommenttia:

  1. Onnittelut uutukaisesta! ^^ Hienoa, että sinua onnisti tämän nuken kanssa noin mahtavasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ja joo, onnenpotku oli tosiaan ihan mahtava!

      Poista
  2. Franille sopii tuo lyhyt peruukki tajuttoman hyvin! Osaan kuvitella miten hieno väri on ;)
    -Oi, onnea onnenpotkusta Unelmaisen Pojan kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista! Itsekin tykkään peruukista tosi paljon, menee tosiaan ikävän harmaiksi kuvissa. Pitää tosiaan hakea parempaa valaistusta. Ja onhan tuo poika aika unelmainen <3

      Poista
  3. Onnittelut ensimmäisestä ihmis-BJDstä! Kid Delfit ovat kyllä hurmaavia ja Lutsin face-up on kaunis~ Olipa hieno yhteensattuma että sait juuri haluamasi settiin kuuluvat vaatekappaleet bonuksena mukana! Selkeästi oli tämä nukke tarkoitettu juuri sinulle. Minä ainakin tykkään ajatella niin, kun ostan käytettynä nukkeja, että nukke on ollut vain väliaikaisesti aiemmassa kodissaan, että pääsisi "oikeaan kotiinsa" minun luokse, hih. :3

    Nyt sitten ei muuta kuin kuvailemaan paljon nuksuja ja vietä paljon hauskoja hetkiä yhdessä BJD poikasi kanssa! ^3^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Olen itse ihan hirveän ihastunut tuohon face-uppiin tosi laadukas ja muutenkin nätti ♥ Heh, hauskasti ajateltu, että nukke oli tarkoitettu minulle ja ehkä se olikin :D Olen jo ihan lääpälläni poikaan ja pitää tosiaan kuvailla häntä ja muita nukkeja paljon. Poika tarvitsee vähän uutta vaatetta ja muuta, mutta kunhan saan ne hankittua, ei kuvien määrää varmaan voi estää! :D

      Poista
  4. Onnittelut! Siinä kävi hyvä onni ja nukke päätyi selvästikin juuri oikealle omistajalle! :D

    VastaaPoista
  5. Onnittelut toisesta bjd:sta! Kid delfit ovat todella suloisia. Olen viime aikoina haaveillut toisesta KD pojasta.
    Varo vain, pian sinulla on iso lauma bjd nukkeja x3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! KD:t ovat kieltämättä aika ihania, ja kovastihan nämä nuket tuppaavat lisääntymään :D Alle vuosi sitten aloitin harrastuksen ja jo nyt täällä pyörii vaikka mitä...

      Poista
  6. Ihana herranen♥ Suorastaan herkullisen kermainen makupalamaukas namitus♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Söpö kommentti :D Minä ja Auguste kiitämme! ♥

      Poista