torstai 23. marraskuuta 2023

Wild Strawberry

 Hei taas kaikille!

Jatketaan syksyisillä kuvilla! Nämä kaikki on otettu n. 1 kk sitten.

Minulla oli vapaapäivä, ja pakottauduin ulos kuvaamaan jotain nukkeja kun oli aurinkoinen sää... tämä kuvausreissu ei napannut sitten yhtään mutta lähdinpä silti! Kuvista tuli siihen nähden ihan hyviä. Otin siis Emberin mukaan ja lähdin kuvailemaan kaupungille puistoon. Minun oli tarkoitus ottaa ainakin 2 nukkea mukaan, mutta en sitten ottanutkaan kuin yhden ja se oli ihan hyvä päätös, koska kuten sanoin, kuvaaminen ei innostanut ollenkaan! Oli kuitenkin pakko hyödyntää tilaisuus kun oli niin hyvä ilmakin ja kaikkea.

Tykkään tästä asusta Emberillä tosi paljon! Siihen kuuluu Pullip Momorin stock-kengät, CoolCatin sukkikset ja paita, Pullip Hello Kittyn mukana tullut (oletettavasti jonkun tekemä) hame ja Tori.fi:stä ostamani setti, johon kuuluvat tuo takki ja panta. Nämä ovat ilmeisesti alun perin Etsystä ostettuja.










Mielestäni Emberin stailaus on kyllä yksi onnistuneimmista Pullip-nukkejeni joukossa, joten ei ihme, että kuvistakin tuli näin hyviä vaikka motivaatio näiden ottamiseen oli lähes olematon :'D

Sitten vähän sisäkuvia! Päätin vihdoin kuvailla Rurikoa, joka on odottanut vuoroaan tässä söpössä asussa ties miten kauan.

Kokokuva asusta, johon kuuluu siis kaikki, mitä Rurikon päällä tässä kuvassa on (paitsi pantsut mutta ne nyt eivät edes näy kuvassa). Saappaat ovat ikävä kyllä alkaneet ajan myötä rapistua, tekonahka ei tosiaan ole mikään aikaa kestävin materiaali :P

Kyseessä on siis Idolm@ster Haruka Amami -Dollfie Dreamille "kuuluva" asusetti "The ☆ Wild Strawberry". Näin tästä setistä kuvan jonkun toisen DD:llä (joka ei ollut myöskään Haruka) ja se oli niin söpö, että päätin etsiä sellaisen omallekin nukelleni. Ja melkein heti tämän päätöksen jälkeen yksi käytetty/avattu setti tuli tosi halvalla myyntiin Mandarakeen ja sainkin sen sieltä sitten itselleni! Ostin samalla myös parit lisäkädet DD:lle ja niitä myös näkyy alla olevissa kuvissa. Hankin nämä siis jokus loppukesästä/alkusyksystä.


Idoliposeeraus! ☆






Voisin ehkä hankkia tälle uudet silmät jossain vaiheessa... violetissa värissä voisin pitäytyä, mutta printti voisi olla vähän vähemmän hypnoottinen!

Sitten pari alusvaatekuvaa... vaihdoin saman tien näiden ottamisen jälkeen nukelle vaatteet ja laitoin niiden alle tämän jokin aika sitten hankkimani Volksin alusvaatesetin, joka varmaan vilahtikin jossain saapumispostauksessa aikaisemmin. Olin tosi tyytyväinen tästä löydöstä, Rurikolla kun on tuo pienempi S-koon rintavarustus niin sille on vähän vähemmän alusvaatetarjontaa.



Sitten loppuun vielä muutama kuva Blytheistani Mikusta ja Beasta! En ole ottanut näistä koskaan aiemmin kunnollisia kuvia. Nyt kuitenkin nappasin ne hetken mielijohteesta hyllyltä kameran eteen Rurikon kuvaussession jälkeen.








En ole vieläkään saanut tehtyä näiden hirveille hiuksille mitään, vaikka olen ostanut aineetkin sitä varten jo ajat sitten... voisi ehkä ottaa projektiksi vielä tämän vuoden puolella! Bean hiukset kävin kyllä läpi kammalla ja kuumalla vedellä silloin kun sain nuken, mutta se kaipaa vielä lisäkäsittelyä. Mikun kammottavalle liimaletille en ole vielä tehnyt yhtään mitään D:

Loppuun vielä bonuskuva Blythejeni asujaimistosta:

Siellä ne kaapin päällä tuijottelevat parin pehmolelun ja Eila-figun seurassa :D

Ensi kerralla tuleekin sitten varmaan jo saapumispostausta ellen ehdi laittaa tänne loppuja syksykuvia sitä ennen. Nähdään taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti