lauantai 11. marraskuuta 2023

Syysloman kuvapläjäys

 Hei taas kaikille!

Tällä kertaa vuorossa on kuvia syyskuiselta syyslomaltani! Otin häiden jälkeisen viikon lomaa töistä tarkoituksena tehdä kaikkea kivaa vastavihityn aviomieheni kanssa ♥ Ne suunnitelmat tosin kosahtivat about välittömästi kun mieheni sai nopealla aikataululla uuden työn, joka alkoi muistaakseni häitä edeltävällä viikolla eikä hänellä tietenkään ollut mitään vapaata :'D Siispä lähdin viettämään osan lomasta vanhempieni luo.

Tuolloin oli tosi lämmintä, melkein 20 astetta päivisin, joten päätimme lähteä mökille yöksi! En ole koskaan ollut mökillä yötä näin myöhään syksyllä mutta nyt säät suosivat ja oli ihanaa päästä vielä käymään siellä tänä vuonna. Mukanani oli joitakin nukkeja, joista kuvailin sitten Chocolaa (se uusin Azonen Sahrani!), Yukikoa ja Lucillea. Kuvia tuli aika paljon ja tuuttaan ne kaikki tähän samaan postaukseen. Toivottavasti jaksatte odotella kuvien lataamista ja selata alas asti!










































Kiitos jos jaksoit selata tänne asti! ♥ Näistä kuvista tuli mielestäni tosi hyviä, varsinkin Yukikon kuvista! Niihin tuli mielestäni tosi hyvä tunnelma ja nukke on tosi nätti tuossa BRH:n stock-asussa.

Päivitin muuten kaikki nukkeprofiilit! Vihdoinkin, tämä oli odottanut ihan liian kauan! Jotenkin sitä aina vain jäi odottamaan jotain seuraavaa tulossa olevaa nukkea ennen päivittämistä joka vain jäi... mutta nyt profiilien pitäisi olla ajan tasalla! Azonen nukeille en tosin ole kaikille kirjoittanut vielä omaa hahmoprofiilia, joten se on työn alla seuraavaksi. Isot Azonen nukkeni löytyvät muuten Muut nuket -välilehdeltä! Laitoin ne mieluummin sinne, koska niille ei kuulu samalla tavalla kehitettyjä hahmoja kuin pienemmille. Parilla nukella ei tosin ole profiilikuvaa, koska en ole ehtinyt näitä nukkeja vielä kuvaamaan, ja joidenkin kuvat ovat vanhentuneita, koska olen vaihdellut silmiä ja peruukkeja eikä näistä uusista stailauksista ole vielä kuvia... mutta kaikkien tietojen pitäisi olla nyt päivitettynä!

Ensi kertaan! Se koittaakin varmaan taas pian ja silloin jatketaan syyskuvilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti