torstai 13. heinäkuuta 2017

Song of the Moon

Moikka! c:

Edellisestä postauksesta onkin vierähtänyt jo lähes kuukausi. Ja ihan turhaan, olen kuvaillut nukkejani jonkun verran ja minulla on ihan mukavasti kuvia jaettavaksi!

Aloitetaan Pullip-siskoksillani, jotka ovat kokeneet vähän muutoksia!


Tämä yhteiskuva on tosi jäinen D: En oikein osaa kuvata kahta nukkea samaan aikaan. Tai no, muiden nukketyyppien kanssa olen saanut ihan kohtalaisia yhteiskuvia aikaiseksi, mutta Pullippien kanssa joku tökkii. Ne on jotenkin hankala saada näyttämään kuvissa yhdessä hyviltä. Joka tapauksessa, huomaatte varmaan, että tytöt ovat jonkin verran muuttuneet!


Suikasta tuli ensimmäinen nukkeni, jolla on teddyt. Vaihdoin ne joskus keväällä. Olin ostanut pussillisen teddy-silmiä jo joskus viime jouluna, mutta hiekkapaperia ei ollut, joten en saanut silmien takana olevia tappeja poistettua. Keväällä sain viimein aikaiseksi käydä ostamassa hiekkapaperia ja kovan hiomisurakan jälkeen sain nämä silmät vaihdettua Suikalle.

Ongelma on kuitenkin se, että en ole oikein tyytyväinen näihinkään... :P En tunnu millään löytävän Suikalle tyyliä, johon olisin täysin tyytyväinen. En halua palauttaa sille alkuperäisiäkään silmiä, koska en tykkää maalatuista. Taidan vielä hankkia CoolCatilta muutamat chipit ja kokeilla, jos saisin niillä vihdoin ihmeitä aikaan... peruukkia en kuitenkaan halua vaihtaa.


Kyllästyin Sakin mattaviolettien chippien tuijottavaan katseeseen ja vaihdoin sille Taeyang Missionaryn stock-silmät ja paksut, isot ripset. En ole vaihtanut yhdellekään nukelleni noin hurjia ripsiä, joten ne vaativat vähän totuttelemista! Mutta ne ovat kyllä kauniit. Sakin muutokset eivät jääneet tähän, mutta niistä lisää myöhemmin...

Sitten ulkoilutin Hadesta...


...joka tarvitsee pitkän peruukin D: Lyhyt on ihan liian poikamainen hahmolle! Tosin luulen, että jos ja kun saan Hadekselle uuden tukan hankittua, tämä peruuki päätyy todennäköisesti jollekin mahdollisesti tulevalle poikanukelle käyttöön.
***

Juhannuksena olin mökillä Aoton kanssa:

Saran kanssa seikkailtiin myös pihalla. Saran hahmolle ei ole ihan helppo keksiä sopivia vaatteita, mutta tämä asu toimii! Olen pitänyt sitä nukella aikaisemminkin, mutta en ole muistaakseni kuvaillut sitä ennen tätä sessiota.
Sara on kyllä yksi suosikkinukeistani ♥ Vaikka tykkään kyllä kovasti kaikista Pureneemoistani!

***

Sain vihdoin käsiini aikaisemmin kesällä Alice's Collectionsilta tilaamani peruukit, joista ensimmäinen tuli Sakille!


Aika erinäköinen verrattuna aikaisempaan tyyliin! Tämä vaatii totuttelua, mutta tarvitsin eron vanhasta. Tosin siinäkään tyylissä ei sinänsä ollut mitään vikaa, mutta vaihtelu virkistää! Peruukki on ihanan värinen ja mielestäni varsin hyvälaatuinen, joskin vähän turhan ohut takaa - peruukkiverkko näkyy vähän läpi. En tosin kuvaa nukkejani takaapäin lähes koskaan, joten sillä ei ole suurta väliä.

Ihana mekko on Lulla Creation -nimiseltä Etsy myyjältä. Se on vähän liian tiukka takaa, joten ei oikein pysy nuken päällä vaan valuu liian alas. Ajattelin aluksi ommella siihen jonkun nauhan, jotta mekko pysyisi paremmin ylhäällä, mutta peruin idean ja aloin käyttää mekkoa nukeilla korkeavyötäröisenä hameena, jonka alle tulee paita. Toimii!

Mekossa on tällainen söpö yksityiskohta!

Samaan syssyyn kuvailin myös vähän Auroraa, joka on saanut käyttöönsä Georginan mukana tulleen peruukin. Pidän Auroralla enemmän paksummasta, suorasta otsatukasta, joten tämä peruukki saa nyt jäädä joksikin aikaa käyttöön.
***

Sitten oli aika vaihtaa nukeille vaatteita, ja linssin eteen pääsivät Satsuki ja Arthur. Puin Arthurin ensimmäistä kertaa nuken mukana tulleeseen toiseen asusettiin ja se näyttikin tosi kivalta!Satsuki: Kesä on kyllä ihanaa aikaa! *huokaus*
Arthur: Eikä ole! On liian kuuma ja ötököitä! Vihaan olla auringossa! Muuten, miksi ihmeessä sinulla on noin paljon päällä? Eikö sinulle tule ollenkaan kuuma?
Satsuki: ... sanotaanko vaikka niin, että noidilla ja naisilla on omat salaisuutensa... ; )
Arthur: ...en todellakaan halua tietää enempää

***

Sellaista tällä erää! Minulla olisi vielä vähän enemmänkin kuvia, mutta säästän ne seuraavalle kerralle, jottei tästä postauksesta tule mammuttimaisen pitkää :D Toivotaan edelleen hyviä säitä, jotta saataisiin otettua edelleen paljon nukkekuvia! Nyt suuntaan päivittämään nukkeprofiilit, jotta saadaan kaikkien nukkien kuvat ja tiedot ajan tasalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti