perjantai 16. kesäkuuta 2017

Falling Roses

Hei taas kaikille!

Kuten varmaan heti huomasitte, vaihdoin blogin bannerin. Eihän tuo edellinen ehtinyt olla tuossa kuin vuoden verran :'D Vaihdoin myös blogin nimen otsakkeeseen englanninkieliseksi. Olen miettinyt sitä jo pitkään ja olkoon nyt noin. URL ei ole muuttunut, ainoastaan nimi bannerissa.

Pääsin vihdoin Joensuusta porukoiden luo "lomailemaan" eli loisimaan vanhempien jääkaapilla ja opiskelemaan. Ilmat ovat olleet hyvät ja olen päässyt ottamaan jo jonkin verran kuvia! On ihanaa, kun saa kuvailla omalla pihalla eikä tarvitse yrittää keksiä kuvauspaikkoja sisällä. Kun ei sinne kerrostalon pihalle kovinkaan usein kehtaa nukkejen kanssa raahautua.

Olen kuitenkin huonohkoista kuvausolosuhteista huolimatta osallistunut ahkerasti Pullip Suomen kesäkuvahaasteeseen. Tässä yksi haastekuva, joka oli mielestäni onnistuneimmasta päästä:


"Edgyimmät" nukkeni Hades ja Kirari näyttävät varsin tyylikkäiltä yhdessä! Joskaan Hades ei oikein taida olla Kirarin tyyppiä... tällaisia kuvia on kuitenkin hauska ottaa, välillä voi heittää hahmojen luonteet ja preferenssit hevon kuuseen ja tehdä tilanteesta sellaisen kuin itse haluaa :D

Sitten näitä kauan kaivattuja ulkokuvia. Enimmäkseen eri Azoneistani, mutta myös BJD Griselda pääsi pitkästä aikaa kameran eteen! Edelliset kuvat Griseldasta ovat jostain viime syksyltä.
Tässä onkin tullut otettua jo paljon kuvia, ja toivon, että säät pysyisivät nyt hyvinä, niin voisin kuvata paljon enemmän! Nyt on paljon inspiraatiota ja ideoita, ja haluaisin päästä toteuttamaan niitä mahdollisimman pian!

Hauskaa Desucon-viikonloppua kaikille sinne menijöille!

1 kommentti: