lauantai 26. marraskuuta 2016

Syksyn viimeiset lehdet

Hei taas kaikille!

Marraskuu on jälleen osoittanut huonoimmat puolensa. Viime aikoina on ollut todella synkkää, enkä ole päässyt kunnolla kuvaamaan. Viime viikonloppuna huomasin auringon paistetta ulkona, mutta kun olin vaihtanut nukeille vaatteet ja valmiina kuvaamaan, taivas oli taas pilvinen. Että näin. Olisin halunnut kuvata uudempia Azonejani sekä kryptistä Suikan vanhan peruukin perijää, mutta jäävät toiseen kertaan.

Onneksi minulla on kuitenkin vielä yksi setti kuvia julkaistavana! Otin nämä joskus syys-lokakuun vaihteessa. Todennäköisesti lokakuun puolella. Joku oli juuri muuttamassa tähän taloon, ja kyttäsin ikkunasta, josko muuttoauto poistuisi oven edestä, jotta pääsisin kuvaamaan. Kun auto oli vihdoin poistunut, nappasin Sakin ja suunnistin ulos. Olin ottanut vain pari kuvaa, kun alkoi tietysti sataa. Mutta onneksi myöhemmin paistoi vielä aurinko, ja sain vielä lisää nukkeräpsyjä taltioitua.





Kuvat ovat käänteisessä järjestyksessä, eivätkä ehkä kaikkien parhaita, mutta tuo Nanamin stock-asu on aivan yltiömäisen söpö Sakilla! Se on ollut nukella jo kuukausia päällä, enkä raaski riisua kun on niin söpö ♥ Sakihan on tosiaan tyttö, joka rakastaa kaikkia söpöä ja tyttömäistä, mutta joka on vähän synkkä olemukseltaan ja pukeutuu normaalisti sen mukaisesti.













Tätä pikkuista on aina niin kiva ja helppo kuvata ♥ Ja nyt sillä on nimikin! Päätin nimetä nuken Griseldaksi. Tästä puheen ollen, olen kirjoittanut melkein kaikkien nukkieni profiilit uusiksi tässä hiljattain. Mitään isoja muutoksia ei ole luvassa, kunhan enimmäkseen stilisoin vanhoja tekstejä. Julkaisen uudet profiilit nukkien sivuilla, kunhan saan edustavat kuvat otettua kaikista nukeista. Katson teitä, Arthur ja Kotori...

Seuraavaa postausta luultavasti joulukuun puolella. Kohta onkin jo joulukuu! Ostin itse partiolaisten kalenterin, joten pääsen avaamaan ekan luukun jo huomenna :D Hauskaa joulun ja veronpalautusten odotusta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti