maanantai 15. elokuuta 2016

PullipSuomi -foorumin aikuismiitti 13-14.8.

Heips!

Olin viime viikonloppuna Pullip Suomi -foorumin K18 -puolen miitissä, joka järjestettiin foorumin käyttäjä aloemixin mökillä Pieksämäen ja Varkauden lähellä. Miitin suunnittelu aloitettiin jo keväällä, ja pikku hiljaa aikatauluja alettiin lyödä lukkoon ja tämä viikonloppu valikoitui miittiajankohdaksi. Miitti tosiaan oli yön yli kestävä, ja mukana oli yhteensä 12 foorumin aikuispuolen käyttäjää, ikähaarukka oli ehkä noin 20-40 vuotta.

Miitti sattui sikäli hyvään ajankohtaan, että olen edelleen vanhempieni luona lomailemassa, ja sain Lappeenrannan lähistöllä asuvalta käyttäjältä Wernalta kyydin sekä miittiin että takaisin. Varkaudesta poimimme vielä mukaan kolme muuta miittiläistä, ja löysimme loppujen lopuksi helposti paikan päälle. Oli hauska nähdä, miltä foorumin nimimerkit näyttivät ja millaisia ihmisiä he olivat livenä. Miitissä oli rento tunnelma ja juttelu oli vilkasta.

Mutta kuviin! Miitin osallistujilla oli mukana yhteensä kymmeniä erilaisia nukkeja, ja oli mahtavaa nähdä kaikkea erilaista 1970-luvun Barbie -nukeista Mamachappuihin. Itselläni oli mukana neljä nukkea: Aurora, Mimi, Satsuki sekä Teenie Gem Glati, joka tarvitsisi kyllä nimen mahdollisimman pian...

Lauantaina oli niin huono ilma, että ulkona ei voinut olla, joten suurin osa kuvista on otettu sisällä ja laatu on mitä on. Kestäkää!


Ryhmäkuva, jossa pitäisi olla kaikki tai ainakin suurin osa miitissä mukana olleista nukeista. Huomatkaa taustalla kalapehmolelulla ratsastavat Bratz- pojat :D


Omat nukkeni edustavat


Wernan ihana Pullip Yousutzu. Malli on muuten mielestäni aivan ihana, mutta inhoan tummalla rajattuja vaaleita huulia D:

Taustalla pinkissä glitter-solmiossa edustaa Spican ABC-asemalta löytämä feikki-Ken, joka sai nimen Fabio ja joka viihdytti osallistujia mielenkiintoisilla seikkailuillaan...


Ison Iplehouse-miehen sylissä Tuuren Picco Neemo Riimi, Little Dal ja vieressä ymmärtääkseni J Doll. Sitä olisin voinut katsoa lähempääkin.


Sinin Pullip Souseiseki.


Ranan 1970-luvun Barbie -nukke Christie, joka näyttää mielestäni aivan James Bond -elokuvasta tutulta May Day -hahmolta!


Spican Crobidoll -nukke, joka on stailattu Persona 4 -pelien Yousuke Hanamuran näköiseksi. Todella hieno nukke! Vieressä Petunian Dollfie Dream ja Hunajasienen custom-Pullip.


DD oli hyvin ihastunut Yousukeen. Tämä ei oikein tiennyt, mitä mieltä moisesta pitäisi olla...


Pikkuväkeä, mm. Hunajasienen Pure Neemo Rin Hoshizora, Millyn Ruruko-nukke ja miitin toinen Mamachapp, joka oli Petunian. Sille oli vaihdettu neemokroppa, ja oli mielenkiintoista katsoa sitä ja verrata omaani, jolla on vielä alkuperäinen obitsu.


Ranan kiinnostavasti stailattu iso BJD-mies.


Azone- ja Mamachapp -ryhmäkuva, johon myös Ruruko mahtui mukaan. Näitä olikin miitissä melko paljon. Azoneiden suosio nukkeharrastajien keskuudessa on selkeästi kasvanut viime vuosien aikana. Mukana oli jopa kaksi Love Live -neemoa, aikaisempi Rin Hoshizora sekä Eli Ayase. Tykkään itse paljon Love Livestä, ja saatan ehkä joskus hankkia itsekin jonkun neemon tuosta sarjasta.


Turren Dollfie Dream, moldi on To Heart -peleistä tuttu Lucy Maria Misora.


En tiedä mitä tälle kuvalle tapahtui mutta valotus oli niin mielenkiintoinen että pitihän tämä jakaa täällä 8D Huomatkaa söpöt Kikipop-nuket. Tai söpöt ja söpöt, en tykkää niiden duckfacesta ja paksuista vartaloista alkuunkaan. Taidan kyllä kuulua selkeään vähemmistöön mielipiteeni kanssa...


Sunnuntaiaamuna suorastaan kirkastui, sade ja kova tuuli olivat tiessään ja pääsimme ulos kuvaamaan!







Aloemixin komea Iplehouse -mies, jonka moldia en valitettavasti muista. Näin isot nuket ovat kivoja, mutta en varmaan itse koskaan osta sellaista. Pidän enemmän pienemmästä kokoluokasta, ja välillä jopa MSD -kokoluokka tuntuu liian isolta.


Untuvikon aivan ihana Bluefairy May Baked Skin -värisenä. Väri on upea ja nukke on ihana, ja toivoisin itsekin omistavani joskus tällaisen.



Millyn Blythe, mallia en muista mutta tätä ei ole kustomoitu. Olen jo aikaisemmin miettinyt Blythen ostamista, välillä aika vakavastikin, mutta nyt olen entistä vakuuttuneempi siitä, että minun on pakko saada sellainen! Näistä kuvista tuli hyvin vähällä vaivalla hirmu kivoja, ja vaikka Blythejen litteä pää näyttää välillä oudolta, tykkään todella paljon niiden suht ilmeettömästä naamasta. Blythet vaan ovat valitettavasti aika kalliita, joten saa nähdä, milloin saan sellaisen kotiutettua ja mistä. Muutamat muut nukkehankinnat menevät kyllä sen edelle...


Tässä aitassa nukuin. Halusin mennä jo aikaisemmin nukkumaan, joten menin aittaan ja sainkin nukkua siellä yksin. Vaikka miitissä olikin kivaa, olen niin introvertti että väsyn isossa ihmisjoukossa ja välillä kaikkien höpötys yhteen ääneen suht pienessä mökissä kävi tosi pahasti korviini (minulla on herkkä kuulo). Siksi oli ihanaa saada olla yksin, ja olenkin huomannut oikeasti tarvitsevani yksinoloaikaa, jos olen pidempiä aikoja tällaisessa sosiaalisessa hullunmyllyssä. Huomasin sen kielikurssilla kunnolla ensimmäisen kerran ja nyt huomasin sen taas kerran.

Toivottavasti muut miitissä olijat eivät kauheasti loukkaantuneet tai vaivaantuneet hiljaisuudestani, ajoittaisesta vetäytymisestäni ja siitä, että menin tosi aikaisin nukkumaan muihin verrattuna. Pienemmissä porukoissa pystyin juttelemaan paljon paremmin ja muutaman kanssa juttu kulkikin tosi hyvin.





Loppuun vielä kuvia Glatista, johon olen aivan yltiörakastunut ja voisin kuvata vain tätä koko ajan :D Hän tarvitsee kyllä ensisijaisesti nimen ja kengät, ja sitten lisää vaatteita... Tulen niin hemmottelemaan tämän tytön piloille :D

Tulomatkalla pysähdyimme Wernan kanssa vielä Juvalla sijaitsevalla ihanalla teehuoneella, jossa nautimme teestä ja leivoksista sekä katselimme lypsyrobottia navetassa. Paikka oli aivan ihana, suosittelen käymään jos liikutte alueella!

Sellainen oli miitti ja hauskaa oli, toivottavasti näitä järjestettäisiin vielä jatkossakin ja pääsisin niihin tapaamaan nukkeilijatuttuja. Minulla ei ole yhtään IRL-nukkeilukaveria, joten senkin puolesta miitissä oli mukava käydä.

Kuvasin tänään paria nukkea pihallamme, mutta en viitsi tunkea niitä enää tämän miittipostauksen jatkoksi. Joten niitä sitten seuraavalla kerralla!

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalle tuollainen yön yli kestävä miitti, mutta itelläni on sama vika: ryhmässä olo ja sosialisoiminen ottaa voimille, vaikka hauskaa olisikin. Ihania nuketuksia ja kuvia! ^^

    VastaaPoista
  2. Oli kyllä tosi mukava miitti, ja eihän se ketään häirinnyt että vetäydyit nukkumaan, hyvä vain että sait levätyksi yön kunnolla. :) Itsellä meni seuraavan päivän ilta sitten nukkuessa, kun valvoin höpötellessä yön. ;)

    Tuon minun Blytheni malli on Misha Tebya Lyublyu, ja se on toistaiseksi stock-kuntoinen (paitsi eri asu täällä yllään). Rurukolla on sen folklore-henkinen stock-mekko. Tukka oli näköjään edellisen miitin jäljiltä vielä ihan sekaisin.

    Minullakin kesti pitkään, ennen kuin lämpenin Blytheille, mutta ne koukuttivat hitaasti ja ovelasti. Tykkään silti (hyvin) customoiduista Blytheistä enemmän, sillä niillä on eloisampi katse ja kaiverretuilla piirteillä saa enemmän yksilöllisyyttä nukkeen, mutta alan koko ajan tottua ja tykästyä myös stock-nukkeihin, vaikka niillä onkin kiiltävä naama ja tuijottava katse. Ja usein ne karmeat pinkit silmät. ;) Suosittelen että seurailet markkinoita, joskus hienompikin Blythe irtoaa jo satasella tai parilla! :)

    VastaaPoista
  3. Heips! Kiitos miitistä, upeita kuvia sait siellä napsittua kaikista nukeista! Tuo happoisa nukkeyhteiskuva on tosi hieno~ :)

    Kiitos kun tykkäilit Yosukesta, mukavaa että sinäkin olet Persona4-pelin fani. :3 Oli mukava jutella sunnuntaina, kiitos seurasta ja juttutuokiosta! :)

    Minä en ainakaan loukkaantunut siitä, että halusit mennä aikaisemmin nukkumaan,ihmisillä on erilaiset päivärytmit. JA ymmärrän kyllä tuota, että ei jaksa olla pitkään melussa. Hyvä että mökillä oli erillinen tila mihin pystyi menemään rauhassa nukkumaan.

    VastaaPoista