maanantai 8. elokuuta 2016

Elokuu

Hei ja hyvää alkanutta elokuuta kaikille!

Edellisestä postauksesta onkin vierähtänyt melkein kuukausi ja elokuukin on jo täydessä käynnissä. Monilla alkavatkin koulut jo tällä tai seuraavalla viikolla, mutta minä opiskelijana saan "lomailla" syyskuun alkuun asti :D Lainausmerkit, koska loput lomaviikot kuluvat aika tiiviisti opiskelun merkeissä.

Kuvasin joku aika sitten Rosettaa pihallamme. Minulla on tällä hetkellä hieman ongelmia nuken kanssa, koska sillä ei ole vieläkään sille sopivaa peruukkia ja nimenkin olen ajatellut vaihtaa. Menköön nyt toistaiseksi tuolla nuken mukana tulleella ruskealla peruukilla, se sopii tällä hetkellä parhaiten. Pinkit kulmakarvat selittyköön taideopiskelijan hullutuksilla :D







Ostin nuo farkkuleggingsit Etsystä MonstroDesigns -nimiseltä myyjältä (nopea ja halpa, voin suositella!) ja ajattelin niitä armottomasta vaatepulasta kärsivän Candicen käyttöön, mutta kyllähän nuo tällekin sopivat :D Korostavat hyvin kropan muotoja. Candicelle täytyisi kyllä löytää uusia vaatteita, mutta toisten nukkien vaatehankinnat voivat mennä sen edelle...

Sitten kuvasin vähän Satsukia mökillä. Enempää kuvia en saanut, sillä kamerasta loppui akku kesken kaiken.





Tänään kuvailin sitten Frania pihalla uusi, ihana PullipSuomen myyntipalstoilta hankittu asu yllään. Oikeastaan ostin tämän vihreän asun (mekko, kaulanauha, käsikoristeet, sukkahousut) jo Tanskassa ollessani mustan Pullip-kokoisen kimonon kanssa. Taitavat olla myyjän itse tekemiä. Joka tapauksessa, laatu on hyvää ja vaatteet kauniita. Tämän ostin juuri Frania ajatellen.






Tämän viimeisen kuvan yhdestä versiosta tein uuden bannerin. Edellinen olikin ollut tuossa ylhäällä jo melkein vuoden...

Kerroin edellisessä postauksessa, että olin lähettänyt Soom Teenie Gem Glati- ja Syen -pääni meikkiin, ja viime viikolla ne tulivat!


Ja tässä on Glati! Hänellä ei ole vielä nimeä. Tuo aikoinaan Rosettalle hankittu peruukki sekä alun perin Candicelle tarkoitetut silmät päätyivät tämän käyttöön ja olen tosi tyytyväinen! Tuon mekonkin asusteineen ehdin hankkia ennen kuin päät tulivat meikistä, joten tämä on jo melkein valmis nukke. Kengät olisivat seuraavaksi hankintalistalla.



Meikit teki Hartsilasten Shara/Fyrd8th ja olen tosi tyytyväinen! Laatu on hyvää, ja ilmeet onnistuivat mielestäni hyvin. Noissa akryylisilmissä on ruusukuvioiset pupillit, joten nuken kuvaaminen on hieman haastavaa. Taiteilija onneksi asetteli silmät molempiin päihin jo valmiiksi, ja nykyinen asento on hyvä. Kivoja kuviakin saa otettua.


Ilman peruukkia, jotta kulmakarvat näkyisivät. Toivoin Glot/Glatin alkuperäisen stock-meikin tyylistä, ja väreiksi vaaleanruskeaa ja vaaleanpunaista. Kaikki toiveeni täytettiin!



Ja tässä vielä Syen-pää! Toivoin goottityylistä meikkiä sekä ylenkatseellista ilmettä. Tähän piti tehdä jonkin verran korjauksia ohjeitteni mukaan, mutta olen tyytyväinen lopputulokseen. Erityisesti noihin huikeisiin luomiin! Tällä pääparalla ei vain ole vielä mitään muuta omaa kuin silmät :D Peruukki on kyllä tulossa Soomin alennusmyynneistä, mutta oma keho ja vaatteet voisivat olla ihan kivoja...

Tässä kuussa minulle pitäisi toivon mukaan olla tulossa uusi nukke, mikäli Azone ei kauheasti hidastele julkaisuaikatauluissaan. Sitä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti